تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: مشاوره واسه خرید گوشی تا 300 هزار تومن

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

الان به لایو نگاه کردم همه چیزش خوبه، فقط آیا صفحه‌اش کوچیک نیست و هنگام SMS زدن کیبوردش اذیت نمیکنه؟ و اینکه چه چقدر باتری نگه میداره؟ مثلاً چند ساعت آهنگ میشه باش گوش کرد؟ چرا PDF و DivX نشون نمیده؟ آندوریدش فرق داره با آندرویدای دیگه؟
    در مورد کیبورد مجازی Live یا هر گوشی اندرویدی دیگه یه برنامه واسشون هست به اسم Go keyboard که میتونه کیبورد مجازیتون رو اینطوری تغییر بده

به راحتی میتونید ازش استفاده کنید

کاربر فعال انجمن برق khafan8288's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    takab

پيش فرض

به نظر من شما لایو بخر
    من خودم 3 هفته ای میشه که خریدم
    به خدا خیلی راضیم
    همه چیش بالاست
    صدای خوب
    تازه بنچمارک این گوشی 1800 اما مال x10ها از 560 بالاتر ندیدم
    من خودم اینارو امتحان کردم که میگم
    به هرحال انتخاب با خودته اما اگه یه چیزی میخوای که بعدا پشیمون نشی اینو میتونی بخری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

14

HTC Explorer چجوریه؟ خوبه؟ اگر با 300 تومن گیر آوردم بخرمش؟
    واسه من نرم افزار و pdf خیلی مهمه و بعد دوربین واسه عکس گرفتن از نوشته.

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا به سوال منم جواب بدید
    من میخوام تا سقف 300000 تومن گوشی بخرم ولی بین 2 گوشی موندو
    1- x8
    2- vivaz یا vivaz pro
    رفتم تحقیق کردم دیدم vivaz سیستم عامل symbian داره ولی x8 اندرویده
    حالا کدومشونو انتخاب کنم ؟؟ اگه میشه یه توضیح نسبتا کامل بهم بدین
    ممنون

5. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnaam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا به سوال منم جواب بدید
    من میخوام تا سقف 300000 تومن گوشی بخرم ولی بین 2 گوشی موندو
    1- x8
    2- vivaz یا vivaz pro
    رفتم تحقیق کردم دیدم vivaz سیستم عامل symbian داره ولی x8 اندرویده
    حالا کدومشونو انتخاب کنم ؟؟ اگه میشه یه توضیح نسبتا کامل بهم بدین
    ممنون
    سلام دوست عزیز.
    متاسفانه هردوی گوشی هایی که گفتید از رده خارجند و اینکه چطور هنوز نوشون تو بازار گیر میاد مایه تعجب منه!خصوصا ویواز. البته اینو بگم هر دوی این گوشی ها زمانی که تازه وارد بازار شده بودند و مثلا قیمت ایکس8 200 هزار تومان بود گوشی های خوبی بودند و صرفه خرید داشتند.اما قبل از جهش ناگهانی قیمت دلار این دو گوشی مورد ذکر شما اصلا ارزش خرید نداشتند(که با گران شدن دوباره قیمت ها وارد لیست خرید ایرانیان همیشه در صحنه شدند )
    شما کمی بودجه رو افزایش بدید و جیو بگیرید.صد در صد از ایکس 8 سرتره و ویوازهم که اصلا قابل بحث نیست.

دلایلش رو هم مختصر بگم که بدونید هدف راهنماییه.
    اولا بگم که اگر میخواید گوشیتون جز زنگ زدن و اس ام اس دادن کاربرد دیگه ای هم داشته باشه باید گوشی با سیستم عامل آندروید(یا ios که متعلق به اپله و بحثشو فعلا نداریم)تهیه کنید...
    gio: خوشدست تر.بعلت باریکتر بودن گوشی.پردازنده قوی تر .نسخه به روزتر سیستم عامل و بروز رسانی و کلا پشتیبانی بهتر سامسونگ.

ویواز هم تنها نکته مثبتش دوربین با عکسبرداری/فیلمبرداری خیلی خوبشه که بخاطر سی پی یو ضعیف.سیستم عاملی که هیچ ساپورتی ازش نمیشه و دسترسیتون به برنامه های جدید و کاریردی گوشی رو به صفر میرسونه و صفحه ای با تاچ مقاومتی که حساسیت خیلی ضعیفی در مقایسه با تاچ خازنی جیو داره عملا پاره اجره..

7. این کاربر از behnaam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Windows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

LG Optimus One P500

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    متاسفانه هردوی گوشی هایی که گفتید از رده خارجند و اینکه چطور هنوز نوشون تو بازار گیر میاد مایه تعجب منه!خصوصا ویواز. البته اینو بگم هر دوی این گوشی ها زمانی که تازه وارد بازار شده بودند و مثلا قیمت ایکس8 200 هزار تومان بود گوشی های خوبی بودند و صرفه خرید داشتند.اما قبل از جهش ناگهانی قیمت دلار این دو گوشی مورد ذکر شما اصلا ارزش خرید نداشتند(که با گران شدن دوباره قیمت ها وارد لیست خرید ایرانیان همیشه در صحنه شدند )
    شما کمی بودجه رو افزایش بدید و جیو بگیرید.صد در صد از ایکس 8 سرتره و ویوازهم که اصلا قابل بحث نیست.

دلایلش رو هم مختصر بگم که بدونید هدف راهنماییه.
    اولا بگم که اگر میخواید گوشیتون جز زنگ زدن و اس ام اس دادن کاربرد دیگه ای هم داشته باشه باید گوشی با سیستم عامل آندروید(یا ios که متعلق به اپله و بحثشو فعلا نداریم)تهیه کنید...
    gio: خوشدست تر.بعلت باریکتر بودن گوشی.پردازنده قوی تر .نسخه به روزتر سیستم عامل و بروز رسانی و کلا پشتیبانی بهتر سامسونگ.

ویواز هم تنها نکته مثبتش دوربین با عکسبرداری/فیلمبرداری خیلی خوبشه که بخاطر سی پی یو ضعیف.سیستم عاملی که هیچ ساپورتی ازش نمیشه و دسترسیتون به برنامه های جدید و کاریردی گوشی رو به صفر میرسونه و صفحه ای با تاچ مقاومتی که حساسیت خیلی ضعیفی در مقایسه با تاچ خازنی جیو داره عملا پاره اجره..
    ممنون
    خب gio که قیمتش بالاست
    منم فوق فوقش تا 300000 تومن بتونم پول بدم
    حالا با این مشکلی که من دارم (بودجه) چه گوشی انتخاب کنم که هم امکاناتش خوب باشه هم به بودجه من بخوره ؟؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه FA6161's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    KHONAMON

پيش فرض

ممنون
    خب gio که قیمتش بالاست
    منم فوق فوقش تا 300000 تومن بتونم پول بدم
    حالا با این مشکلی که من دارم (بودجه) چه گوشی انتخاب کنم که هم امکاناتش خوب باشه هم به بودجه من بخوره ؟؟!
    خب اگر بتونی یکم به بودجت اضافه کنی و اکسپریا مینی بگیری واقعا عالیه نمی دونم کدوم شهری برو تو علاالدین بگرد ممکنه با این قیمت گیرت بیاد من می خواستم گوشی بگیرم مغازه ها تا 70-80 تومان اختلاف قیمت داشتن البته اگر بگردی شاید بتونی دست 2 تمیز لایو گیر بیاری

11. این کاربر از FA6161 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب اگر بتونی یکم به بودجت اضافه کنی و اکسپریا مینی بگیری واقعا عالیه نمی دونم کدوم شهری برو تو علاالدین بگرد ممکنه با این قیمت گیرت بیاد من می خواستم گوشی بگیرم مغازه ها تا 70-80 تومان اختلاف قیمت داشتن البته اگر بگردی شاید بتونی دست 2 تمیز لایو گیر بیاری
    اکسپریا مینی رو دیدم خیلی خوشم نیومد راستشو بخوای با اندازش حال نکردم خیلی کوچیک بود
    درضمن من تهران زندگی میکنم ........ ایشالا بعد عید میخوام برم گوشی بگیرم ........
    خداکنه قیمت ها بیاد پایین بتونم یه گوشی بخرم
    ممنون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •