افزایش قیمت که بخوایم نخوایم دارن واسه سال بعد تا 900 تومان پیش میره بعد باز یواش یواش تا 1300
خوب مثل اینکه فقط امروز پخش شده و آزمایشی هست
افزایش قیمت که بخوایم نخوایم دارن واسه سال بعد تا 900 تومان پیش میره بعد باز یواش یواش تا 1300
خوب مثل اینکه فقط امروز پخش شده و آزمایشی هست
Last edited by isbn; 19-01-2012 at 10:02.
من رفتم الان زدم ! ولی ماشین خودم پر بود مجبور شدم ماشین پدرم رو ببرم رو اون هم نمیشه به صورت محسوس تغییر رو فهمید ولی به صورت کلی بگم که لرزش از بین رفته اما شتاب رو نتونستم تشخیص بدم اگر ماشین خودم یا 206 بود میشد به طور کلی تغییر رو فهمید !
امیدوارم هر چه زود تر به دست ما شهرستانی ها برسه وفکر می کنم سال آینده قیمت بنزین دو برابر بشه چون کیفیت را افزایش داده اند.
امروز 405 ام رو باید ببرم بابایی بنزین بزنم ببینم چه جوری میشه
فکر کنم میشه سیتروئن c5
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
من فکر کنم اوجور رو سرعت و شتاب ماشین تاثیر نداره.
اگر واقعا عدد اوکتان سوپر 95 و معمولی 90 باشه تاثیرش دراز مدته و عمر مفید ماشین رو بیشتر میکنه و موتور بهتر کار میکنه و کمتر خراب میشه. الاینده های مضر هم کمتر میشه
درسته ولی رو ماشینای با نسبت تراکم بالا مثل ال 90 و 206 که به بنزین حساس هستن و با یه کم بالا پایین شدن کیفیت نوع گاز خورشون عوض میشه خیلی تاثیر میذاره !
ماشین پدرمم که چون کلا حجم موتر بالاست افت قدرت که توش بخاطره بنزین پیش میاد محسوس نیست زیاد یعنی واسه من نوعی و گرنه تاثیر که داره 100%
ولی مثلا رو 206 4 اسب هم که کم میشه قدرت سریع متوجه میشید ! برای همین من الان نمیتونم تفاوت بنزین قبلی و جدید رو توش متوجه شم ولی همونطور که گفتم اون یه مقدار لرزش و گه گاهی ناک زدن که توش حس میکردم قبل دیگه حس نشد ! حالا فردام قراره باش برم جاده اونجا هم میشه شتاب رو تست کرد هم مصرف رو بعد میاد اعلام میکنم دوباره![]()
ولی در مورد شتاب همیشه گفتم اول فشار جو و بعد بنزین اصلی ترین و بیشترین تاثیر رو رو شتاب یک خودرو دارن !
اولین تاثیر کلی هم که دارن بالا رفتن عمر شمع ها و کاتالیزور ها هست .
Last edited by isbn; 19-01-2012 at 22:59.
کاملا علمی بحث کردید ولی درصد رطوبت هوا رو هم اضافه کنید. یادت نره اینجا اعلام کنی. فقط در حد حرف نباشه
در ضمن خیلی احتیاط کن اگه پای تلقین وسط باشه آب هم بزنی احساس میکنی پر شتاب و بدون لرزش میره.
بچه نمیدونم این پمپ بنزین بغل ترمینال غرب رو رفتین ؟
حدود یک ساله که افتتاح شده و خیلی تر و تمیز و مرتبه،گویا مال شهرداری هم هست
تو اینم از پنجشنبه همین بنزینه میاد ؟
اگه آره اولین باکم رو برم از اونجا پر کنم![]()
امیدوارم این بار حرفشون حرف باشه. حرف مردونه
چون متاسفانه ملت ایران ملت زود باوری هستند![]()
لازم نیست باور کنید!ببینید 2هفته هوا بهتر میشه یا نه.در ضمن هوا به قدری الوده هست که اگه بنزین با کیفیت تو موتور بسوزه چون هوا اکسیژن کمتری داره احتراق به خوبی انجام نمیشه.ماشینا هم که تکنولوژی قدیم هستن و زیاد بهتر نمیشه چون موتور و بنزین مکمل هم هستند.واردات اتومبیل باید ازاد شه و ماشینای جدید جای ماشینای فعلی که تولید میشن جایگزین بشن.
حالا له چه ماشینایی میشه زد؟ پراید بزنه میسوزه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)