تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اینترنت ملی از دیدگاه شما

راي دهنده
97. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استقلال

8 8.25%
  • خودکفایی

7 7.22%
  • سرعت زیاد

16 16.49%
  • امنیت

9 9.28%
  • پیشرفت

7 7.22%
  • کاهش و از بین رفتن مشکلات

6 6.19%
  • محدودیت

59 60.82%
  • افزایش مشکلات

55 56.70%
  • عقب ماندگی

67 69.07%
  • انزوا

57 58.76%
  • پایین آمدن سطح آگاهی ها

60 61.86%
  • از بین رفتن تنوع

49 50.52%
  • از دسترس خارج شدن منابع مهم

65 67.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر درمورد اینترنت ملی

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اخه میایی تو نظر سنجی درباره خلیج فارس شرکت میکنی من به شخصه میگم خلیج فارس به هیچ کشوری داده نمیشه و هیچ کشوری نمیتونه ازمون بگیره نظر دادن که کی بیشتر رای میده که فایده ای نداره مثل این میمونه که تهران بگه تخت جمشید مال ماست خب همشون هم بیان رای بدن خب معلومه که تعداد ارا هم بیشتر از شیرازیهاست خب به نظر شما چون حالا تعداد ارا بیشتره تخت جمشید مال اونا میشه ؟!! ولی این یه مثال بود من به شخصه وقتی چیزی رو قبول ندارم تو نظر سنجیش هم شرکت نمیکنم اخه مگه میشه اینترنت ملی بشه یه مثال دیگه چند سال بود میگفتند بنزین میخواد ازاد بشه وقتی مردم با خبرش کنار اومدن بنزین هم ازاد شد وای اگه ما ادما میدونستیم این خبر پخش کردن و چو انداختن چیکارها که نمیکنه
    دوست عزیز شما تو روستای دره هزار فانوس زندگی نمیکنی که سیاست شایعه حکمرانی میکنه.وگر نه من خودم کله ی سحر پا میشدم چو مینداختم مش رحمان مرده از امروز کد خدا خودمم
    واسه ملی شدن اینترنت بودجه و مشغله و هزاران مزخرفات دیگه لازمه و شما نمیتونی بایه پرجم دست گرفتن و تو خیابون راه رفتن و تلوزیون دیدن - ادعای حقوق مزایا کردن ، اونو به تصویب برسونی یا از تصویب بندازیش.بلاییه که میخواد آوار بشه و کوچه بازاری و شوفر پیکان خوابیده حالیش نیست که مثله بقال و گدا درموردش قضاوت بشه.اینجا طرفش من و تو هستیم و فکر کنم ادبیاتمون با اون بقاله یه نمه فرق داشته باشه
    وقتیم بنزین گرون شدن انقدر خوشحال شدم که .امیدوار بودم از شر این پیکان و نیسان آبیا و این آبرو بر های فرسوده راحت میشیم و وقتی یه فلاکت زده ی بیچاره ای که از خارج ای چیزی پاشده اومده ، نگه عجب خراب شده ایه چه ترافیکی عجب احمقهای پرخاشگر فرسوده ای .نگو از این طرف هم گاز میاد و باز یه روی جدید به اینا داده میشه.

2. 4 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_es66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    در قفس تن (مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک)

پيش فرض

شما منظور منو نگرفتید اگه یکم بشینید پای اخبار ایران بدون عقاید میبینی چطور فکرت عوض میشه چند روز بشین پای اخباری که از شبکه های خارجی پخش میشه ببین چطور میشه اونوقت میبینی که شایعه ها و اخبار کاذب یا نصبتا کامل چه جور حکم رانی میکنه شاید عده قلیلی دنباله حقیقت باشند ولی اکثرا عقلشون به چشمشونه میتونی خودت امتحان کنی و نتیجش رو بین افراد ببینی فکر نمیکنم دیگه بیشتر از این بتونم توضیح بدم به هر حال هر کس نظر و عقیده ای داره

4. این کاربر از Mohammad_es66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان عزيز سلام
    من چند وقت پيش روزنامه عصر ارتباط رو گرفتم و توي صفحه دومش نوشته بود البته از طرف نويسنده مقاله عرض ميكنم كه اينترنت ملي يا همون شما (اسم جديد) قراره به اين صورت باشه تمامي سرورهاي ايران با افزايش سرعت مواجه ميشن و سرورهاي خارج از نقطه مرزي ايران با كاهش سرعت حالا بگو چرا نوشته بود كه ميان دو تا IP به شما ميدن يكي اينترانت كه همون داخلي يكي هم اينترنت كه ملي و جهاني خود نويسنده يك جورايي بنده خدا قاط زده بود حقم داشت آخه چجوري ميشه اين قضيه مگه شركت يا مثلا اداره يا سازمان كه يكي LAN داشته باشه و يكي هم WAN
    خداييش خودشون هم توش موندن و اين واقعيت چون من چند سال پيش توي وزارت علوم و فناوري ارتباطات بودم از وزيرش گرفته تا آبدارچي همه گوزپيچ گوزپيچ
    بهش ميگفتيم بابا به اين ميگن ويندوز ميگن يعني چي يعني پنجره‌ها ديگه خودتون قضوات كنين
    اين بنده خداهاي سازمان ارتباطات و سازمان علوم همگي مغزاشونو ريختن توي هاون فهميدن كه هر ايراني بايد دو تا IP داشته باشه خوب خرهاي نفهم بگين ميخوان همه چي رو كنترل كنين و بفهمين كي چيكار ميكنه اونوقت بشينين يك برنامه بنويسين ديگه اين اراجيف چيه
    خلاصه هر كي فهميد به من هم بگه امروز هم توي روزنامه عصر ارتباط يك سري مقاله درباره اينترنت ملي و غيره و ذالك گذاشته برين بخونين
    هر كي دوست داشت تشكر كنه هر كي نداشت خدا خيرش بده

6. 6 کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

رفیق اولش یکم این لحنتو عوض کن.مرده حسابی کلی حرف زدی به خاطر همین دو سه کلمه ی بی ادبی ، کل مطلبت ببه فنا میره
    اینا دو روز جپه مپه رفتن الان شدن همه کاره .الان من اگه یه ماه که هیچ سه روز بودم اونجا الان شهرداری چیزی بودم.پس بنده خداهارو سرزنش نکن .بیسوادیه دیگه
    فکر کن یاهو و کلا این نامه الکرونیکو میبوسیم میذاریم کنار.بعدش چی؟ چه خاکی به سر میکنیم؟ باید یه هفت هشت سال هم صبر کنیم تا یه سرویس بومی برای خودمون دست و پا کنیم اونم محال به نظر میاد.الان چیزی درمورد جستجوگر یاحق شنیدی؟ اولا که اصلا معلوم نیست آدرسش چیه.دوما اگه هم بدونی 4 ساعت طول میکشه تا برات صفحه ی قطع کانکشن ... بیاد بعدش تازه هیچ چیز تو لیستش موجود نیست .گوگل و اینورام که اصلا نه سرعت دارن و نه مطالبشون برامون نمایش داده میده.فقط تنها ترین چاره اینه که سرمونو بذاریم بمیریم .یا اینا رو بکشیم

8. 4 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزيز اگه لحنم در رابطه با دوستاني كه در اينجا مطلب گذاشتن بوده من شرمنده
    ولي من به كسي در اين فروم بي ادبي نكردم در ضمن مطلب اصل رو نوشتم موضوع بيسوادي چيزي نيست كه محصول سال 2000 ايران باشه ايرانيها از قديم دور از جون خيلي از ايرانيهاي عزيزمون بيسواد بودن فقط دو تا خط سفاد داشتن كه اونهم آخر لوطي و مردونگي ميدونستن دو تا ريش سيبيل (بهتر بگيم هفتاد بيل) كه ديگه ...
    موضوع بحث بي ادبي و اين حرفها نيست موضوع اينه كه قبل از اينكه شما به اين فكر باشين 12 سال پيش ايميلي به پنتاگون زده شد بابت قطع شدن سرويسهاي ياهو بر روي ايران البته اين داستان سر دراز داره نميخوام از چي و كجا و چه كسي ولي مطمئن باشيد اينترنت قطع نميشه به هزار و يك دليل موجه

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

الان خیلی وقته که از این قضیه میگذره.خب ما تا الانش چیزی ندیدیم .همه چی آرومه من چقد خوشبختم! همه چی مثله قبل فیلتره مثله قبل تمامی منابع از دسترس خارجه و هوا ابری و سرد و یخ بندون و ماشینای بدون زینجیر!
    من نمیدونم هدف چیه.خداییش یه لحظه فقط یه لحظه بغضو بذاریم کنار .میدونم اکثرتون مثله خودم بغض داریم و حرصمون میاد .یه لحظه بیخیالش اقلا این پسر خاله ی 10 ساله ی من پرسید چرا تو گوگل دو سه تا عکس میاره واسه سونیک چی بگم بهش؟بگم چرا؟؟
    تا حالا فکر نکرده بودم که این نسل جدیدیا (همین یکیش پسر خاله ی خودم) که دارن میان جای مارو پر کنن وضعیت براشون چطوری خواهد بود. اصلا چه خواهند کرد؟ به قول کاشانیا چه خواهد شد!

11. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اجرای این طرح بسیار خوب هست البته فقط در صورتی که موازی با اینترنت باشه نه اینه بخواد جای اینترنت رو بگیره چون اونوقت میشه مسخره ترین طرح دنیا و ماهم اینترنت ذغالیمون میشه اینترانت ذغالی

13. 3 کاربر از *mhm* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درود
    هر دفعه باید با یه چیزی سرگرم شیم دیگه !!!! یه مدت یارانه ها ، بنرین ، گاز، انرژی ه س ت ه ا ی ، تفکیک جنسیتی ، اختلاص ،Elsivier ، ScienceDirect ، بی اعتبار شدن مدارک دانشگاه های انگلیس ( آکسقورد - امپربال ... ) و و و و ..... .
    لب کلام با نهایت خوشبینی یا که بهتر بگیم با نهایت کم بینی و کم دانی ، بانیان قضیه تو اینجا نه به فکر من و شمان و نه دلشون واسه ملتی چه عام چه خاص میسوزه که نمیسوزه . پس اونیکه آسیب می بینه من و شماییم حالا بیایم هی اینور اونور بحث کنیم
    Last edited by Abbshangooli; 18-02-2012 at 01:41.

15. این کاربر از Abbshangooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 3DCLUB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IN AMERICAN WHITH SAM FISHER

پيش فرض

اجرای این طرح بسیار خوب هست البته فقط در صورتی که موازی با اینترنت باشه نه اینه بخواد جای اینترنت رو بگیره چون اونوقت میشه مسخره ترین طرح دنیا و ماهم اینترنت ذغالیمون میشه اینترانت ذغالی
    یادتون باشه بحث اینترنت ملی رو کسایی مطرح کردن و تو دهنمون انداختن که چن روز پیش با گردن کلفتی گوگل و یاهو رو برامون قطع کردن.
    پس اول ببین از کی داری لیوان آب میگیری، لیوان آب به خودی خود خوبه اما به شرط اینکه سمی نباشه!!!

17. این کاربر از 3DCLUB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اووردم اینجا تاپیک زدم چون انتظارم از بروبچه های کاربر یه چیزه دیگه ست به نظر میاد باید تحصیل کرده باشن وگرنه میبردم بقالی سرکوچمون بحث راه مینداختم و هر چی از دهن در میومد نثار دولت و ...میکردیم
    لیوان و آب خوری چه صیغه ایه؟ اگه قرار گله کردنه که کلی دلمون پره به بروبچ انگلیس هم بگیم بیان بگن فیس بوک و پرس تی وی وقتی براشون قطع شد چه حالی شدن یا دعوت کنیم آمریکاییا اینجا کمپ بزنن و...
    اگه ایده ای حرفی دارید سرتا پا چشمیم وگرنه بحث سیاسیه بیا یه جا قرار بذاریم تا آخرین قطره ی خون برات سیاسی حرف میزنم

19. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •