من واسه ویو 1 گفتم که اندرویدو دارن روش نند میکنن که اگه یه سرچ توی گوگل بزنی سایت ایرانی BadaOS هم که از نظر من بهترین سایت واسه بادا هست نوشته و آموزش داده ولی در مورد ویو 2 اطلاعاتی ندارم .جدا ؟!!! ولی من در انجمن سامسونگ در تاپیک برسی ویو 2 خوندم که بعلت مشکلات سخت افزاری از محالاته و گوشی اصلا روشن نمیشه !!!
من فقط در حد داشتن یه مرورگر خوب و روان، پلیر ساپورت کننده اکثر فورمتهای ویدئویی با ساپورت زیر نویس فارسی و اجرای فایهای پی دی اف فارسی ،تایپ راحت و سریع ،افزایش کیفیت دوربین و موسیقی ،جی پی اس به برنامه نیاز دارم بادا جوابگو هستش ؟
از نظر مرورگر : وجود مرورگر دلفین که به نظرم خیلی مرورگر خوبیه ، میتونی UC Browser یا Opera mini هم نصب کنی که به سایتای فیلـــــــتر شده دسترسی داشته باشی که به نظرم از این جهت مشکلی نداره .
واسه پلیر هم دقیقا نمیدونم همه ی فرمت ها رو اجرا میکنه یا نه ولی avi - mkv mpeg4 - dixv ... رو ساپورت میکنه 100%
واسه زیر نویس هم برنامه هست که زیر نویس فارسی رو اجرا کنه ، اسمشو دقیقا نمیدونم ولی توی Samsung Apps پیدا میشه ( یه برنامه ی روسی هست ) اگر خواستی بگو تا بگردم اسمشو پیدا کنم برات
PDF رو هم که جرا میکنه ( برنامه Quick Office روش نصبه )
تایپش هم که خیلی عالیه همچنین Swype هم داره که البته دیکشنری فارسیش خیلی کامله و به نظر من از این نظرم کم نمیاره
کیفیت دوربینشم به نظر من خوبه
جی پی اسش هم که ویو 2 امتحان نکردم ولی ویو 1 جی پی اسش از Galaxy S خودم بهتره
فقط یکم موزیک پلیرش قوی نیست ( مثلا واسه پلی لیست بسازی ) که البته توی بادا 2 مشکلش حل شده و میتونی توی موزیک پلیر مثل اندروید فولدر ها رو هم انتخاب کنی ( بر اساس پوشه بندی )
اگرم برنامه های خیلی خاصی رو نخوای به نظر من در کل واسه نیازای شما خوبه !
امیدوارم کمکت کرده باشم![]()