تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: اهمیت سیستم عامل

پروفشنال Iman_m123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیــــــــراز

پيش فرض

جدا ؟!!! ولی من در انجمن سامسونگ در تاپیک برسی ویو 2 خوندم که بعلت مشکلات سخت افزاری از محالاته و گوشی اصلا روشن نمیشه !!!
    من فقط در حد داشتن یه مرورگر خوب و روان، پلیر ساپورت کننده اکثر فورمتهای ویدئویی با ساپورت زیر نویس فارسی و اجرای فایهای پی دی اف فارسی ،تایپ راحت و سریع ،افزایش کیفیت دوربین و موسیقی ،جی پی اس به برنامه نیاز دارم بادا جوابگو هستش ؟
    من واسه ویو 1 گفتم که اندرویدو دارن روش نند میکنن که اگه یه سرچ توی گوگل بزنی سایت ایرانی BadaOS هم که از نظر من بهترین سایت واسه بادا هست نوشته و آموزش داده ولی در مورد ویو 2 اطلاعاتی ندارم .

از نظر مرورگر : وجود مرورگر دلفین که به نظرم خیلی مرورگر خوبیه ، میتونی UC Browser یا Opera mini هم نصب کنی که به سایتای فیلـــــــتر شده دسترسی داشته باشی که به نظرم از این جهت مشکلی نداره .
    واسه پلیر هم دقیقا نمیدونم همه ی فرمت ها رو اجرا میکنه یا نه ولی avi - mkv mpeg4 - dixv ... رو ساپورت میکنه 100%
    واسه زیر نویس هم برنامه هست که زیر نویس فارسی رو اجرا کنه ، اسمشو دقیقا نمیدونم ولی توی Samsung Apps پیدا میشه ( یه برنامه ی روسی هست ) اگر خواستی بگو تا بگردم اسمشو پیدا کنم برات
    PDF رو هم که جرا میکنه ( برنامه Quick Office روش نصبه )
    تایپش هم که خیلی عالیه همچنین Swype هم داره که البته دیکشنری فارسیش خیلی کامله و به نظر من از این نظرم کم نمیاره
    کیفیت دوربینشم به نظر من خوبه
    جی پی اسش هم که ویو 2 امتحان نکردم ولی ویو 1 جی پی اسش از Galaxy S خودم بهتره
    فقط یکم موزیک پلیرش قوی نیست ( مثلا واسه پلی لیست بسازی ) که البته توی بادا 2 مشکلش حل شده و میتونی توی موزیک پلیر مثل اندروید فولدر ها رو هم انتخاب کنی ( بر اساس پوشه بندی )
    اگرم برنامه های خیلی خاصی رو نخوای به نظر من در کل واسه نیازای شما خوبه !

امیدوارم کمکت کرده باشم

2. این کاربر از Iman_m123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mous3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مرسی . دستت درد نکنه با این حساب رفتم مجددا گرفتم فعلا تو شارژه. فقط فارسی نیستش

پروفشنال Iman_m123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیــــــــراز

پيش فرض

واسه فارسی کردنش شما برو یه رام فول فارسی 1.2 نصب کن مشکلت حل میشه ( هم کیبرد فارسی و هم فونت فارسی )

---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------

اینو توی گوگل سرچ کن : رام فول فارسی ویو 2

همون سایت اول که سایت BadaOS هست رو باز کن میشه فریمور Jpka1
    طریقه نصب و لینک دانلود و .. رو توضیح داده

موفق باشی

5. این کاربر از Iman_m123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض ،

سلام
    اهمیت سیستم عامل توچیه که آیتمای دیگه رو تحت پوشش قرار میده ؟
    من چند مدل گوشی نوکیا مثل e7 یا n8 ...انتخاب کرده بودم بخرم از بس آندروید آندروید میکنن آدم میمونه!
    مگه چه امکاناتی به ادم میده الخصوص اگه اهل گیم نباشی؟
    سیستم عامل کمک به ارتقاء دوربین،موزئیک، ویدئو، سرعت ، مرورگر، ... میکنه ( توسط برنامه های که تحت اون ساخته میشه )
    سلام ببين حاجي مثل اين ميمونه كه شما مثلا يك كامپيوتر توپ داشته باشي بياي روش داس نصب كني يا اينكه يه كامپيوتر مثلا معمولي داشته باشي و روش مك نصب باشه ، با كدومش بيشتر حال مي كني ، الان سيستم عامل هاي مثل سيمبان قديمي شدن اين يعني اينكه برنامه هاي كه براي اين سيمستم نوشته شده خيلي قديمي هستند اما در عوض اندرويد با اينكه خيلي خيلي جديده اما يه عالمه نرم افزار داره و توسط اكثر شركت هاي بزرگ پشتيباني ميشه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •