تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: سوال فوری

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

اگه پست اول من توی این تاپیک رو دیده باشید من سوال رو ساده تر گفتم و پرسیدم آیا همنهشت؟ یا نه؟!
    چرا چون اگه کلمۀ همنهشت توی صورت سؤال جا افتاده تصحیح بشه.
    سلام

دوست عزیز دقت کنین که در صورت سوال گفته شده 20 مثلث قائم الزاویه با اضلاع مجاور به زاویه ی قائمه به طول 2 و 1 واحد. دیگه واضحه که این مثلث ها همنهشت میشن دیگه. مگه به نظر شما چند تا مثلث قائم الزاویه با این شرایط میشه کشید که یکریخت نباشن و با هم همنهشت از آب در نیان؟

موفق باشین.
    90/11/6

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چگونه می توان با بیست مثلث قائم الزاویه 2 در 1 یک مربع ساخت؟
    از این سوال میشه برداشت کرد اضلاعش به نسبت دو در یک هستن. چون واحدی گفته نشده میشه این برداشت رو هم کرد.

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه بحث سر رو کم کنی بود!
    اگه پست اول من توی این تاپیک رو دیده باشید من سوال رو ساده تر گفتم و پرسیدم آیا همنهشت؟ یا نه؟!
    چرا چون اگه کلمۀ همنهشت توی صورت سؤال جا افتاده تصحیح بشه. چرا چون اگه همنهشتی لازم نباشه با چار تا از اینا میشه به هدف رسید:

که یهو کاربرگرامی پستو قشنگ نخونده خواست کلاس بذاره که اسپم نکنید! بعد هم کم اورد رفت سراغ قوانین. حالا هم رفته سراغ فرهنگ پست درست دادن.
    اما حلش درست و خوبه.
    دوست عزيز اصلا بحث رو كم كني نبود
    كابلا بحث همون چيزي بود كه گفتم اينو شما ميتونيد با نگاه به اكثر پست هاي من ببينيد
    عيبي نداره شما بزارش رو رو كم كني و رو من هم كم كشد اصلا
    شاد و پيروز باشيد

پ.ن : يه مدير يا ناظر زحمت كليه پست هاي بي مربوط مثل همين پست خودمو بكشه لطفا

4. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

كابلا بحث همون چيزي بود كه گفتم اينو شما ميتونيد با نگاه به اكثر پست هاي من ببينيد
    دوست من اون قانونی که تذکرشو دادید به درد بحث ریاضی نمی خوره. این فورم بخشای زیادی داره که قوانین برای همه شون هست. توی ریاضیات باید یه کمی بحث بشه و هر کسی کمک کنه تا یه سوال حله بشه. در ضمن من چند ساله این جا میام. میشه گفت هفته ای یه بار پست داده میشه. علتش احتمالا علاوه بر بی علاقگی، کاربران عادی هستن که گاهی خودشونو مدیر و ناظر تصور می کنن و قصد هدایت و ارشاد بقیه رو دارن.
    در هر حال توی حالت کمای که بخش ریاضیات توشه پست های توو خالی هم اگه بحث رو گرم کنه غنیمته. امیدوارم بحثای این جا یه کم گرم تر بشه.
    Last edited by CppBuilder2006; 31-01-2012 at 13:37.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •