همین آفلاین گوگل مپ چظوره؟
یعنی همه نقشه ها و مسیرها رو داره و نیازی به وای فای نداره؟ از کجا میشه دانلود کرد؟
همچنین ndrive رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
Last edited by papai; 11-07-2012 at 00:48.
بهترینش ndrive هست من navitel , maverick هم دارم اما nd از همه بهتره چون دوربین های پلیس رو هم اعلام می کنه لینک: (در ضمن روی همه ی گوشیا نصب میشه من خودم روی xperia mini و htc wildfire s نصب کردم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by neon1; 29-08-2012 at 08:34.
آیا این برنامه روی گوشیه گلکسی مینی 2 جواب می ده یا نهجون هر کی می خوایین جواب بدید دیگه
کدوم برنامه آخه!!!؟
اگه منظورت ndrive, navitel , maverick هست هرسه تاش هم جواب می ده.
بهترین برنامه sygic
فوق العادست با منو و راهنمای صوتی فارسی
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk
من با navitel کار میکنم. بستگی داره نرم افزار و واسه چی بخوای. اگه واسه رفع نیاز میخوای با همین کارت راه میفته اما اگه دنبال امکانات بیشتری sygic هم خوبه
من خودم به شخصه از Navitel و Maverick و Ndrive و Sygic استفاده کردم با نقشه کامل
1-هر کسی با Sygic کار کرده باشه به صورت کامل محاله انتخاب اولش نباشه ! هجم دیتاش هم حدود 500 مگ هست و کامل ترین چیزی هست که تا حالا تجربه کردم !
2- بعد از اون NDrive هست که مخصوص گوشی های سامسونگ هست اما یک سری نسخه خاص داره که بر روی سایر گوشی ها نصب میشه اما آپدیت ها جدید که میده فقط اگه سامسونگ داره می تونه استفاده کنی
حجم دیتاش حدود 100 مگ هست و من الان Ndrive و Sygic به صورت همزمان استفاده می کنم ولی اولویتم Sygic می باشد
3-از بین Navitel و Maverick هم به نظرم Navitel خیلی بهتر بود ولی نه به خوبیهSygic یا Ndrive
موفق باشی .![]()
همه رو استفاده كردم هر كدوم ضعف هاي خودش رو داره برنامه Sygic هم تو يرچ مشكل داره همان اسم رو رو نقشه پيدا ميكني ولي سرچ ميكني نمياره و بعضي جاهاش هم اشتباهه اگر كسي كه واقعا با جي پي اس زياد كار ميكنه و مسافرت ميره بهترين نقشه كامل كه بايد خريداري كنيد براي تارگت هست بعد اقليم و بيشتريننياز رو برطرف ميكنه كه براي تمام سيستم عامل ها هم داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)