با تشکر از تک تک دوستان گل
بالاخره راه حال دکتر اسمت عزیز پاسخ دادو با این برنامه توانستم بک گراند رو عوض کنم
یه دنیا تشکر از دوستانی که پست دادند
با تشکر از تک تک دوستان گل
بالاخره راه حال دکتر اسمت عزیز پاسخ دادو با این برنامه توانستم بک گراند رو عوض کنم
یه دنیا تشکر از دوستانی که پست دادند
فقط یک چیزی ، طبق لوگتون و با استفاده از نرم افزار HijackThis اینکار ها رو هم انجام بدین :
این خطوطی که میگم رو از داخل برنامه ی HijackThis انتخاب و تیک زده و دکمه ی Fix selected رو بزنین :
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchURL,(Default) = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمامی کلیدهای که آخرشون (no file) داره رو تیک بزنین
O2 - BHO: Ask Toolbar BHO - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll
O3 - Toolbar: PandoraTV Toolbar - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll
همنطور کلا از قسمت Uninstall ویندوز هرچی مربوط به Ask.com هست پاک کنین ، اکثرا ازین طریق سیستم آلوده میشه ،
توصیه های دیگه که میتونم بکنم بازی نکردن بیش از حد ماشین ( درایور ) هست ، و یک سوالی هم که دارم این پروکسیفایر هست ، راضی هستین ازش ؟
Take Care
از طرف دیگه من فکر میکنم فایل DWM.EXE تون یک مشکلی براش ایجاد شده باشه ، شما حتما دستور پایین رو بزن داخل داس :
داس رو باز کن ( روش راست کلیک و گزینه ی Run as administrator )
بنیویسین :
SFC /SCANNOW
اینتر کنین ،
بزارین تا فایلهای سیستمی چک بشن.
Take Care
یه دنیا ممنون دکتر اسمیت جان
در مورد سوالتون : بله از پروکسیفایر راضی هستم البته اینم بگم که اکانتش عمومی نیست
دکتر جان این هم از نتیجه ی کاری که گفتی بکنم :
![]()
خوبه ، همونطوری که میبینین میگه که مشکلی نبوده با فایلهای سیستمی ،
میتونین لذتش رو ببرین ،
راستی اون برنامه هایی که مربوط به ASK.com هست رو حتما پاک کنین ، مزاحمترین پروسس ها رو دارن ، گاها کلی از اینترنت استفاده میکنن ، بدون اینکه شما بدونین، یا اینکه کلی از سرعت سیستم میگیرن،
مثلا اگه KM Player نصب کرده باشین همراهش نصب میشه و بعد باید به طور جداگانه برین و پاکش کنین،
شادزی گستر باشین.
Take Care
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)