بالاخره همچین اتفاقایی واسه خیلی از لوازم خانگی ممکنه بیفته و صرفا فقط تلویزیون سامسونگ اون هم سری 5 اش نیست . امروز ما هم قراره یه سامسونگ سری 6 بخریم . منتهی منم میترسم از این اتفاق ها بیفته . اخه ناجور بدشاسنم .
بالاخره همچین اتفاقایی واسه خیلی از لوازم خانگی ممکنه بیفته و صرفا فقط تلویزیون سامسونگ اون هم سری 5 اش نیست . امروز ما هم قراره یه سامسونگ سری 6 بخریم . منتهی منم میترسم از این اتفاق ها بیفته . اخه ناجور بدشاسنم .
دوست عزیز
اول اینکه اشتباه میکنید تلویزیون سامسونگ اصلا ایرانی ندارد بلکه سفارش ایران رو دارد .دوم اینکه فرض که ایرانی باشد.وحتا اگر کیفیت نداشت برای اینکه ایجاد کار ورقابت بشود باید آن راحمایت کرد چون همان کشورهای که ما را تحریم کردنند نباید از آنها کالا بخریم برعکس برای رقابت و مبارزه با آنها باید جنس ایرانی را حمایت و با نبوغ خود آن را ارتقا بدهیم.
در پاسخ به اين دوست عزيز بايد بگم :لعنت به هر چي مدل سامسونگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
منم همين در دسر گير كردمبعد از چند ماه استفاده تصوير بالا سايه ميشد و بعد ميرفت .فروشنده نامرد گارانتي رو تو سيستم سام سرويس ثبت نكرده حالا من موندم و فروشنده و تلويزيون خراب چند ماهه كه دردسر دارم مدلشم 40D5950
من توصيه ميكنم هيچ كس سامسونگ نخره
سلام
دوستان عزیز من یه تعمیرکارم و باید بگم که در کل وسایل برقی شانسی است
ولی دلیل %90 خرابیها به خاطر خاموشی دستکاه روی استنبای پیش میاد
دوست عزیز
بجای توهین کردن شما باید در موقع خرید دقت می کردید که گارانتی تلویزیون تان ثبت به شود و تلویزیون به خودی خود خراب نمی شود مگر در استفاده نادرست و یا نگهداری غلط و یا شوکه حاصل از برق محل استفاده تلویزیون نتان پس در نتیجه می بینید تقصیر خودتان است نه آن برند
جنس ایرانی اصلا" کیفیت ندارد چون متاسفانه تولید کننده های ایران فقط فکر سود خودشان هستند و میدانند در صورت بروز مشکل مصرف کننده به هیچ عنوان نمیتواند به حق خود برسد.
شما چطوری متوجه شدین که محصولات ایرانی کیفیت ندارن؟ الان سامسونگ و الجی همگی تولید داخل هستند برفرض خرابی معدود بعضی از اینها شما فرض بر بی کیفیتی تولیدات داخلی میزارین؟؟!!!!
متاسفانه چند مورد کالای ایرانی خریدم و به شدت پشیمان شدم . علت اینکه چند مورد خریدم این بود که مثل شما فکر میکردم که شاید فقط این مورد دچار مشکل شده وبد شانسی بوده ولی تکرار مشکلات باعث شد که نظرم کاملا" عوض شود بنابر این پیشنهاد میکنم که حتی المقدور کالای ایرانی نخرید . ( برندهایی که تحت لایسنس هستند و تولید آنها بشدت کنترل می شوند مثل سامسونگ و الجی فرق دارند )
اتفاقا ما هم اومدیم چندتا کالای خارجی الجی خریدیم - شششدددید پشیمون شدیم. شاید تا عمر داریم سراغ الجی نریم با اینکه پشتشون نوشته بود Made IN Korea .!!!
از برندهای داخلی بیشتر جواب گرفتیم . در هر برندی ممکنه چند مورد مشکل پیش بیاد . در فرومهای دیگه بگردی دوستان درمورد مشکلاتشون در مورد برندهای معروف هم توضیح دادن.
بله دوست عزیز در مورد کالاهای خارجی هم پیش می آید ( البته کالاهای خارجی که به ایران وارد می شود ) ولی در مورد کالاهای ایرانی امکان بوجود آمدن مشکل غیر قابل رفع خیلی خیلی زیاد است البته این را هم توجه داشته باشید که بیشتر مشکل های احتمالی کالا های خارجی توسط نمایندگی هاو فروشگاه های ایران بوجود می آید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)