مگه جایی هم در این مورد تبلیغ شده؟
من اتفاقی توی نت دیدم زده بود این خط تیره ها شادمهره..وگرنه نمیفهمیدم....
مگه جایی هم در این مورد تبلیغ شده؟
من اتفاقی توی نت دیدم زده بود این خط تیره ها شادمهره..وگرنه نمیفهمیدم....
مدت هاست که تو نت جار و جنجال راه انداختن که
" آلبوم جدید علی لهراسبی با آهنگسازی استاد شادمهر عقیلی به زودی میاد "
اون موقع شما میگی اتفاقی فهمیدی
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
خوب فکر کن
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
بارون
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
چشمامو می بندم
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
چشمامو می بندم
5. نسبت به آلبوم قبل (آلبوم 14) پیشرفت بود یا پسرفت؟
پیشرفت .
به شرطی که دیگه کاور کار نکنه
یه نکته ای ....تو ثانیه 12 ترک قلبم...شما چی میشنوید....!!!![]()
به نظرم اصلا نباید تراک "عطر نرگس" رو در آلبوم قرار میداد...
اینجور تراک ها رو باید یه صورت تک آهنگ ، قبل از اومدن آلبوم گذاشت روی اینترنت...
در خصوص آلبوم هم باید بگم از آلبوم قبلی (آلبوم 14) خیلی بهتر بود....
دو سه باری گوش دادم آلبوم رو ولی هنوز فکر کنم برای دادن نظر قطعی زوده ، ولی اینا بو نظرم اومد :
0 - حضور شادمهر عقیلی و محسن یگانه برای اینکه ناخودآگاه بری آلبوم رو بخری و توقعات بالا ازش داشته باشی کافیه . بعدش که یه نگاه به جلد می ندازی واقعا تعجب می کنی . همه ی کسایی که در آلبوم نقش دارن در نوع خودشون استادن .
1 - آهنگ تصمیم یه جورایی عالیه و گل سر سبد این آلبومه ، بسیار حرفه ای آهنگسازی شده و واقعا توش حس وجود داره !
2 - آهنگ صدام کن هم واقعا عالی بود ، کار فواد غفاری و شهاب اکبری توی این آهنگ با شعر عالیه حدیث دهقان واقعا این آهنگ رو تبدیل به یه کار عالی کرد .
3 - آهنگ خوب فکر کن هم که دیگه بذارید ازش تعریف نکنم .
4 - ملودی عطر نرگس یه شاهکاره . البته می دونم که محتوای آهنگ عاشقانه نیست ولی اگه یه شعر عاشقانه رو با این آهنگ میکس می کرد شاید بهترین قطعه از این آلبوم می شد . یه تیکه که میگه : "چه بوی نرگسی می پیچه اینجا / اگه این باد سرگردون بذاره" ، با اینکه موضوعش اصلا یه چیز دیگست ولی من اشکم در اومد . عالی بود .
در مورد ضعیف ترین کار آلبوم فعلا نظری ندارم .
منظورت 12 ثانیه مونده به آخر ترکه؟
بنده خدا خسته شده ، خمیازش گرفته!!!!!!
ثابت کردی که ایرانی هستی!!!!
آخه آدم حسابی تو چطور اینو درآوردی؟!!!!
بد نبود
من خودم حرفای ناگفته و تصمیمو دوست دارم ( البته یه دور دیگه باید به دقت همه رو گوشی کنم )
آره!
اشکالی داره!؟
این که تبلیغ از طرف تهیه کننده آلبوم نیست! اونم تبلیغ گسترده!!!!!
بعدشم هر کس توی نت ..در سایت های موزیک ایرانی! رفت و آمد انچنانی نداشته باشه نمیفهمه!
نه از طرف من بوده!
خب همون تهیه کننده و...است که چون تو محیط حقیقی بهش مجوز این تبلیغ رو نمیدن مجبوره کل سایتا رو پر کنه(اگه از دستش برمیومد که کل مملکت رو پر میکرد.اگرچه الانم دست کمی نداره)
نت هم که نماد یک کلاغ چل کلاغه(خصوصا از نوع ایرانی)یه چی تو یه سایت موسیقی بزن.فرداش تو فروشگاه محصولات ...! هم ازش صحبت میکنن!![]()
و صد البته اگه اون مطلب بینابینی باشه یعنی نصفش مجوز داشته باشه و نصفش یه گیری.این بهترین سوژه واسه سایتاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)