تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: Risen 2: Dark Waters

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

... تا اینجایی که من رفتم بازی راضی کننده بوده
    از نظر داستانی بر خلاف Kingdoms of Amalur: Reckoning به نظر خوب میاد و اینجوری نیست که مثل اون بازی هیچ حرفی برای گفتن نداشته باشه...
    تا اونجایی که من تجربه کردم از نظر خط داستانی و ارتباط برقرار کردن با شخصیت های داستان و خصوصا آزادی عمل در تصمیم گیری ها Piranha Bytes موفق عمل کرده که امیدوارم در مورد Risen 2 هم صدق کنه. اما در بخش مبارزه به نظر می رسه پیشرفت زیادی نداشته و از نقش آفرینی های حال حاضر مثل Witcher 2 , TES V عقبه.
    داستان بازی نسخه ی اول Risen در واقع ادامه ای متفاوت بر داستان سری Gothic و به نوعی جایگزینی برای Gothic III بود. در این جا لازم می دونم یک کلیاتی از ارتباط بین سری Gothic و سری Risen بگم:
    همون طور که شاید دوستان آشنا باشند سری Gothic یکی از نقش آفرینی های بسیار محبوب بود که نسخه های اول تا سوم اون به ترتیب در سال های 2001 , 2003 و 2007 توسط Piranha Bytes عرضه شدن.
    بعد از موفقیت هایی که نسخه های اول و دوم کسب کردن Gothic III پتانسیل بسیار بالایی داشت ولی متاسفانه به خاطر فشار هایی که ناشر بازی یعنی شرکت JoWooD Entertainment برای عرضه ی زودهنگام بازی وارد کرد , عرضه ی بازی همراه بود با باگ های متعددی که باعث شد امتیازاتش خیلی کمتر از اون چیزی که استحقاقش رو داشت باشن چون خط داستانی , فیزیک بازی و المان های متعدد قوی دیگری داشت که همگی قربانی این عرضه ی زودهنگام شدند.که البته بعدا با Community Patch هایی که در طی سه سال از سال 2007 تا سال 2010 واسه اون عرضه شد تمامی باگ ها رفع شدن و گرافیک و گیم پلی بازی تغییرات بسیار مناسبی پیدا کرد و با نام Gothic III Enhanced Edition به صورتی غیر رسمی عرضه شد چون در واقع توسط هواداران سری Gothic و نه شرکت Piranha Bytes تهیه شد. در کنار نسخه ی بهینه شده Gothic III توسط هوادارن , شرکت Piranha Bytes دست به تولید سری Risen زد که از نظر خط داستانی ادامه ای بر Gothic II بود چرا که در بخش پایانی Gothic II پلیر بی نام ما که همیشه ازش به عنوان Nameless Hero یاد میشد سوار بر کشتی به سمت مناطق مرکزی در راه بود و از طرف دیگه در کات سین ابتدایی در Risen پلیر ما سوار بر کشتی با ساحل برخورد می کنه و داستان شروع میشه.
    البته این خط داستانی در سری Risen با یک سری تغییرات همراهه ولی همچنان المان های زیادی از سری Gothic را در خودش حفظ کرده.
    در کنار Piranha Bytes و در جبهه ای دیگر (!) شرکت JoWooD Entertainment حق استفاده از نام Gothic تا سال 2013 و تولید Gothic 4 را کسب کرد و این سری را به شکلی نامطلوب ادامه داد. که البته این حق در سال آینده به Piranha Bytes باز می گرده. برای جزئیاتی بیشتراز این مناقشات می تونین به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنید.
    ...
    Last edited by City 17; 20-04-2012 at 21:47.

2. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

..
    ..
    ..

.

4. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

6. 4 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میانگین امتیاز بازی هم فعلا 7.5 هستش
    یعنی تقریبا همون جوری که فکر می کردم
    بازی خوبیه و طرفداران بازی حتما اونو میرن
    ولی کسایی مثل من که شماره اول رو نرفتن ممکنه بازی رو نگیرن
    جالبه من شماره یک رو چون تقریبا تاریخ انتشارش به Dragon Age : Origins نزدیک بود بازی نکردم و اون بازی رو تا چند ماه بعدش هم مداوم بازی می کردم و به خاطر همین دیگه طرف نقش آفرینی دیگه ای هم نمی رفتم. الانم برای شماره دوم اون چون تاریخ انتشارش به Diablo 3 نزدیکه خیلی مشتاق نیستم اونو تهیه کنم
    کلا امسال درسته سال خوبی برای نقش آفرینی باز هاست ولی ظاهرا قسمت نیست تا قبل از Diablo 3 بازیی که در حد بهترین بازی نقش آفرینی سال باشه منتشر بشه و فعلا فقط چند تا بازی خوب و خیلی خوب در این سبک منتشر شدن...

8. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

چه جالب منم نسخه ی یک رو از دوستم گرفتم مشکل داشت بازی نکردم دیگه
    ولی از همون 30 دقیقه ای که بازی کردم فهمیدم آشغاله ( البته طبیعتا من به این بازی ها میگم آشغال)

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

میانگین امتیاز بازی هم فعلا 7.5 هستش
    یعنی تقریبا همون جوری که فکر می کردم
    بازی خوبیه و طرفداران بازی حتما اونو میرن
    ولی کسایی مثل من که شماره اول رو نرفتن ممکنه بازی رو نگیرن
    با این قسمت کاملا موفقم ... بازی نکات مثبت زیادی داره ولی همون طور که انتظار می رفت مشکل اصلی بازی در سیستم مبارزش هست که نسبت به سایر نقش آفرینی های موفق فعلی خیلی کم میاره . ولی از لحاظ داستان و طراحی شخصیت ها هوادارای بازی این مشکلات رو نادیده می گیرن. در ضمن توی تولیدات شرکت چیزی که همیشه به چشم میاد موسیقی متن قوی کار میشه که به نظر اینجا هم خوب کار شده.

قسمت آخر از نقدی که توی atomicgamer بود به نظرم به بهترین شکل وضعیت شرکت رو بیان می کنه:

Risen 2 is another ambitious effort from one of Germany's most well-known game developers, but once again it is dragged down by combat
    that doesn't really ever feel right, and it's kind of sad to see so much effort and talent go into their games when some of the fundamentals have been ignored for so many years

منظور منتقد از fundamentals بیشتر همون سیستم مبارزه بوده که برای مثال در مقابله با monster های موجود در بازی قابلیت دفاعی وجود نداره و باید با کلیک های متوالی مبارزه رو ختم به خیر کرد : دی

از همون 30 دقیقه ای که بازی کردم فهمیدم آشغاله ( البته طبیعتا من به این بازی ها میگم آشغال)
    شایان جان ماشالا چه زود عنگ آشغال بودن می زنی به نسخه اول : دی
    یکی از مشکلات دیگه Piranha Bytes همینه که در شروع بازی اونجوری که باید پرزنت نمیکنه! ولی وقتی بیشتر وقت بگذاری می بینی بعضی جاها رو واقعا زحمت کشیده شده و با سلیقه عمل کردن ... البته به هر حال بازی به هیچ وجه عالی نیست و همین که بگیم خوب کفایت می کنه.

11. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

با این قسمت کاملا موفقم ... بازی نکات مثبت زیادی داره ولی همون طور که انتظار می رفت مشکل اصلی بازی در سیستم مبارزش هست که نسبت به سایر نقش آفرینی های موفق فعلی خیلی کم میاره . ولی از لحاظ داستان و طراحی شخصیت ها هوادارای بازی این مشکلات رو نادیده می گیرن. در ضمن توی تولیدات شرکت چیزی که همیشه به چشم میاد موسیقی متن قوی کار میشه که به نظر اینجا هم خوب کار شده.

قسمت آخر از نقدی که توی atomicgamer بود به نظرم به بهترین شکل وضعیت شرکت رو بیان می کنه:

Risen 2 is another ambitious effort from one of Germany's most well-known game developers, but once again it is dragged down by combat
    that doesn't really ever feel right, and it's kind of sad to see so much effort and talent go into their games when some of the fundamentals have been ignored for so many years

منظور منتقد از fundamentals بیشتر همون سیستم مبارزه بوده که برای مثال در مقابله با monster های موجود در بازی قابلیت دفاعی وجود نداره و باید با کلیک های متوالی مبارزه رو ختم به خیر کرد : دی

شایان جان ماشالا چه زود عنگ آشغال بودن می زنی به نسخه اول : دی
    یکی از مشکلات دیگه Piranha Bytes همینه که در شروع بازی اونجوری که باید پرزنت نمیکنه! ولی وقتی بیشتر وقت بگذاری می بینی بعضی جاها رو واقعا زحمت کشیده شده و با سلیقه عمل کردن ... البته به هر حال بازی به هیچ وجه عالی نیست و همین که بگیم خوب کفایت می کنه.
    بازی RPG زیاد کردم از همون اولش واسم مشخص میشه قشنگه یا نه. ولی خوب راس میگی باید بیشتر بازی میکردم

13. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

من شماره اول رو بازی کردم باید بگم بازی خوبی بود... تم فانتزی جالبی داره البته مشکلاتش باعث میشه بازی بزرگی نباشه مثل مبارزات بازی و همینطور یک سری باگ و مشکلات دیگه...

با این حال به نظر من بازی جالبی بود این شماره هم به نسبت باید بازی بهتر نسبت به قبل باشه...

15. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

بازی RPG زیاد کردم از همون اولش واسم مشخص میشه قشنگه یا نه. ولی خوب راس میگی باید بیشتر بازی میکردم
    در اینکه RPG کاری هستی و زیاد بازی کردی شکی نیست ... البته تو این زمینه حاضرم دوئل کنم : دی
    به هر حال این سری نواقصی داره ولی یه سری المان های دوست داشتنی داره که حداقل من ندیده نمی تونم ازشون بگذرم ... تا عرضه دیابلو میشه یه دستی به سر و روش کشید : دی
    به نظرم IGN یه مقدار کم لطفی کرد ... به هر حال این نقد رو از Ripten ( با بعضی از نقدهاش خیلی حال می کنم ) بخونی شاید به کم نظرت برگرده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

Meristation....: 7.2
    Eurogamer Sweden...:8

متای بازی 74
    +
    شایان این روزها کمی سرش مشغوله .... دست به کارهایی میزنه که تو عمرش انجام نداده بود کمی باید بهش توجه کنیم تا خودشو بتونه ریکاوری کنه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •