میانگین امتیاز بازی هم فعلا 7.5 هستش
یعنی تقریبا همون جوری که فکر می کردم
بازی خوبیه و طرفداران بازی حتما اونو میرن
ولی کسایی مثل من که شماره اول رو نرفتن ممکنه بازی رو نگیرن
با این قسمت کاملا موفقم ... بازی نکات مثبت زیادی داره ولی همون طور که انتظار می رفت مشکل اصلی بازی در سیستم مبارزش هست که نسبت به سایر نقش آفرینی های موفق فعلی خیلی کم میاره . ولی از لحاظ داستان و طراحی شخصیت ها هوادارای بازی این مشکلات رو نادیده می گیرن. در ضمن توی تولیدات شرکت چیزی که همیشه به چشم میاد موسیقی متن قوی کار میشه که به نظر اینجا هم خوب کار شده.
قسمت آخر از نقدی که توی atomicgamer بود به نظرم به بهترین شکل وضعیت شرکت رو بیان می کنه:
Risen 2 is another ambitious effort from one of Germany's most well-known game developers, but once again it is dragged down by combat
that doesn't really ever feel right, and it's kind of sad to see so much effort and talent go into their games when some of the fundamentals have been ignored for so many years
منظور منتقد از fundamentals بیشتر همون سیستم مبارزه بوده که برای مثال در مقابله با monster های موجود در بازی قابلیت دفاعی وجود نداره و باید با کلیک های متوالی مبارزه رو ختم به خیر کرد : دی
از همون
30 دقیقه ای که بازی کردم فهمیدم آشغاله ( البته طبیعتا من به این بازی ها میگم آشغال
.gif)
)
شایان جان ماشالا چه زود عنگ آشغال بودن می زنی به نسخه اول : دی
یکی از مشکلات دیگه Piranha Bytes همینه که در شروع بازی اونجوری که باید پرزنت نمیکنه! ولی وقتی بیشتر وقت بگذاری می بینی بعضی جاها رو واقعا زحمت کشیده شده و با سلیقه عمل کردن ... البته به هر حال بازی به هیچ وجه عالی نیست و همین که بگیم خوب کفایت می کنه.