تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: سوال در مورد کپی رایت

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اخه بحث كپي رايت فقط مربوط به نرم افزار نيست

همه چيز اين قانون رو داره به عنوان مثال شما لباس بارسا با مارك نايك ميخري 5 تومن :دي يا تو صنعت هر چيزي به راحتي كپي برداري ميشه يا حتي در سينما بدون هيچ نظارتي دزدي آثار انجام ميشه و هزاران چيز ديگه
    كلا اينكه قانون كپي رايت وجود نداره (تقريبا)يعني هركسي به راحتي مي تونه دزدي انجام بده و از اثار ديگران استفاده كده مشكل هست كه با اين اوضاع بد فرهنگي و اقتصادي نمي شه درست كرد
    حالا شما كه بحث تحريم رو ميكنيد و به نظر من عذر بدتر از گناه مي آريد واقعا اون دسته جنسي كه نمايندگيش تو ايران هست از اصل استفاده ميكنيد ؟‌ اهنگ هاي مجاز ايراني و فيلم ها رو اصلشونو مي خريد ؟ از ماهواره فيلم هاي ايراني رو نگاه نمي كنيد و .....

البته اينم واضحه منظور من اين نيست استفاده كردن از نرم افزارهاي كرك شده و فيلم هاي دانلودي و ... اشتباه هست ، من معتقدم بايد خيلي چيزها قبل اين قضيه (يا همراه اين قضيه) درست بشه تا توقع داشت مردم حق كپي رايت رو رعايت كنن

2. 2 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

چرا عذر بدتر از گناه؟
    باز هم میگم من فقط در مورد اثار خارجی صحبت میکنم
    فیلم ایرانی نگاه نمیکنم. صفحه قبل هم گفتم که قهوه تلخ رو اصلا نگاه نکردم حتی یه قسمت چون نمی تونستم هفته ای 2500 تومن بدم. با اینکه کپی اش همه جا هست ولی نگاه نکردم.
    از آهنگ های ایرانی هم چاوشی گوش میدم که اون هم آلبومش رو میخرم.

منظورم از تحریم فقط و فقط این هست که نمی تونیم مبادله مالی داشته باشیم.( خواهشن نگین گیفت کارت منظورم مبادله از راه آدمی زادی اون هست که همه مردم دنیا میکنن. می رن بانک حساب باز میکنن به اسم خودشون و با اون حساب هر چیزی بخوان از هر جای دنیا که بخوان میخرن)
    حرف من فقط اینه که وقتی تحریم میکنن(به معنایی که بالا توضیح دادم) حق ندارن انتظار داشته باشن برای محصولشون پول بدیم چون خودشون خواستن که ما اجازه اش ر نداشته باشیم.

4. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یکی از جالبترین قانون های کپی رایت تو ایران:
    شرکتی مثلا قانونی مثل کینگ میاد شونصد هزارتا برنامه رو باهزار جور کرک سریال پچ تو DVD میزنه بعد روی DVD هاش قفلم میزنه تازه آخرشم میاد میگه
    هر گونه کپی و تكثير شرعا حرام و پيگرد قانونى دارد
    این اصلا برا من هم سوال شده
    یه محصولی که خودش کپی رایت رو رعایت نکرده می تونه کپی رایت داشته باشه؟
    شرکتایی که میان ما رو تحریم میکنن و ما نمی تونیم یه اپدیت ساده انجام بدیم حق ندارن از ما انتظار داشته باشن که بابت محصولشون پول پرداخت کنیم. حالا حرچقدر که می خوان زحمت کشیده باشن
    حتی اگه شخص شرکت خارجی تحریم خاصی نکرده باشه باز هم فرقی نداره. ما حتی نمی تونیم یه اکانت مالی مالی داشته باشیم که بتونیم این محصولات رو بخریم یا کوچکترین مبادله ای داشته باشیم. من برای نرم افزارای داخلی پول میدم ولی برای خارجی فق کرک
    این مثل همین می مونه که شما می خوایید ماشینتون رو بفروشید ولی وقتی من می خوام بخرمش شما می گه به تو نمی فروشم. حالا به همین خاطر من بیام ماشین شما رو بدزدم
    اون شرکتها هم اغلب خصوصی هستن و تابع قوانین کشورشون و چون کشورشون ما رو تحریم کرده اونها هم مجبورن همین کار رو بکنن بحث راجع به دلیل تحریم‌ها و ... هم به سیاست مربوط می شه

6. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شرکتایی که میان ما رو تحریم میکنن و ما نمی تونیم یه اپدیت ساده انجام بدیم حق ندارن از ما انتظار داشته باشن که بابت محصولشون پول پرداخت کنیم. حالا حرچقدر که می خوان زحمت کشیده باشن
    حتی اگه شخص شرکت خارجی تحریم خاصی نکرده باشه باز هم فرقی نداره. ما حتی نمی تونیم یه اکانت مالی مالی داشته باشیم که بتونیم این محصولات رو بخریم یا کوچکترین مبادله ای داشته باشیم. من برای نرم افزارای داخلی پول میدم ولی برای خارجی فق کرک
    شرکت تنها شما رو تحریم نکرده !! ببینید چه عواملی باعث شده که بین 200 تا کشور دنیا کره شمالی و کشور های مثل اون تحریم بشه
    پس مشکل از شرکت نیست
    یکی از جالبترین قانون های کپی رایت تو ایران:
    شرکتی مثلا قانونی مثل کینگ میاد شونصد هزارتا برنامه رو باهزار جور کرک سریال پچ تو DVD میزنه بعد روی DVD هاش قفلم میزنه تازه آخرشم میاد میگه
    هر گونه کپی و تكثير شرعا حرام و پيگرد قانونى دارد
    خودتون قضاوت کنید
    دقیقا مشکل همینه !
    من هیچ دلیلی نمیبینم که در حالی که محصولات خارجی رو کپی میکنیم بیام برای محصولات ایرانی این شکلی احترام رو قائل بشم
    فیلم رو میارن ادیت و سانسور میکنن ! صدای های دوبله مضخرف روش میزارن ! اخر میگن کپی نکنید
    به قول معروف دزد که از دزد بزنه شاه دزده ! این خودشون کپی میکنن من هم وظیفه ام که بیام از اینها کپی کنم !
    (یه جورایی شبیه به کار رابین هود )

8. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •