منم قبول دارم برتری داره 990 اما واسه نوع کاربریه من تاثیری نداره، مثلا نمیخوام کراس کنم
کدام برند در 970 از 10فاز استفاده میکنه؟
منم قبول دارم برتری داره 990 اما واسه نوع کاربریه من تاثیری نداره، مثلا نمیخوام کراس کنم
کدام برند در 970 از 10فاز استفاده میکنه؟
Last edited by File not found; 11-01-2012 at 23:31.
شما ارتباط فاز تغذیه با چیپ رو بگید ممنون میشم، اول میگید 990FX بعد صحبت از فاز میکنید.شما مثل اینکه متوجه نیستید کدامیک از برندهای مادربرد در چیپ 970 از 10 فاز استفاده میکنند
در پلتفرم اینتل کاملا" بحث فرق میکنه اما ثابت شده در AMD این فازها اینقدر که شما مهم میدونید مهم نیستند، مخصوصا" برای فرکانس هایی کاربران عادی باهاش سر و کار دارند.
Biostar TA870+ یک مادربرد ارزون 110 تومنی هست که فاز تغذیه ی 4+1 آنالوگ داره که ممکنه از نظر شما زیر مقدار کمی اور بترکه! اما فرکانس 7112 مگاهرتز باهاش ثبت شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا هی بگین فاز و برید برای 4 گیگاهرتز فرکانس، 300 تومن پول مادربرد بدید!
چیپست 970 از CF و SLI در حالت Dual 8x پشتیبانی میکنه، کاش قبل از پست دادن مشخصات این برد ها رو میخوندید!کراس 6870 که مسلما در چیپ 970 از مسیر 16 به 4 استفاده شده
همین Dual 8X هم برای کارت 6870 کاملا" کافیه، در این مورد قبلا" بارها بحث شده و چیز جدیدی نیست، در سیستم شما شاید پردازنده برای 6870 CF محدودیت ایجاد کنه، اما قطعا" این محدودیت از طرف لینک PCI-E در چیپست 970 ، برای کارت هایی مثل 6870 نخواهد بود.
سلام
من msi970a-g45 رو دارم والله توی دفترچه و روی جعبه و توی سایتش که نوشته دوتا pci-e x16
راستی فقط هم کراس فایر رو پشتیبانی میکنه
مادربورد بدی نیست فقط یه دو سه نا مشکل داره
دیر بوت میشه،وقتی بایوسش رو اپدیت میکنی تصویر دیرتر میاد یالا!
پس شرکتهای سازنده مین مثل اسوس یا گیگا و ... احمق هستند که مادربردهایی با 10 فاز دیجیتال میسازند من نگفتم که مدار تغذیه پردازنده با چیپ 970 در ارتباط هست شما اگه خودتون مینهای 970 رو بررسی کنید متوجه میشوید که هیچکدومشون از 10 فاز استفاده نکردند چونکه قیمت مین کاهش پیدا بکنه و فقط در مینهای های اند یا همون چیپ 990fx از مدار تغذیه 10 فاز استفاده کردند بازم میگم بستگی به کاربرد طرف داره مسلما در شرایط اور 4 الی 4.2 گیگاهرتز دو مادر برد اسوس کراشیر v فرمولا و به قول شما بایاستار یا ازراک با چیپ 970 برای کارکرد 24 ساعت یکی نیستند اینو که دیگه نمیشه انکار کرد به هر حال من اعتقاد دارم هیچ جنسی الکی ارزون نیست ولی بازم تاکید میکنم بستکی به کاربرد داره شاید برای یکی مینهای 970 از سرش هم زیادی باشه شاید برای یکی مثل من 990fx هم منو نتونه راضی کنهشما ارتباط فاز تغذیه با چیپ رو بگید ممنون میشم، اول میگید 990FX بعد صحبت از فاز میکنید.
در پلتفرم اینتل کاملا" بحث فرق میکنه اما ثابت شده در AMD این فازها اینقدر که شما مهم میدونید مهم نیستند، مخصوصا" برای فرکانس هایی کاربران عادی باهاش سر و کار دارند.
Biostar TA870+ یک مادربرد ارزون 110 تومنی هست که فاز تغذیه ی 4+1 آنالوگ داره که ممکنه از نظر شما زیر مقدار کمی اور بترکه! اما فرکانس 7112 مگاهرتز باهاش ثبت شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا هی بگین فاز و برید برای 4 گیگاهرتز فرکانس، 300 تومن پول مادربرد بدید!
MB:MSI 990FX GD 80 Cpu:AMD 1090 @4.2 GHz HT FERQANCE:2400 NB Ferqance:2400 (NB+SB=4800 GH)
CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8
VGA:ati Sapphire 6870 *2 core clock 1000 memory clock 1250
Monitor:LG E2250T
PSU:GP 885 Case: Green X3
HARD:Seagate *3 raid 5
همیشه در مادربرد های MSI این مشکل هست، البته اگه مشکل حسابش کنیم، اما ASRock از این لحاظ واقعا" عالیه و بلافاصله بعد از فشار دادن کلید روشن ، سراغ بوت کردن ویندوز میره.مادربورد بدی نیست فقط یه دو سه نا مشکل داره
دیر بوت میشه،وقتی بایوسش رو اپدیت میکنی تصویر دیرتر میاد یالا!
من فکر میکنم بهترین انتخاب برای ایشون ASRock 970 Extreme4 باشه.
مادربورد سیستم دو سه نسل قبل من (478) asrock بود
خیلی من رو اذیت کرد برای همین دیگه اسم asrock که میاد می ترسم به هیچ کس هم پیشنهادش نمیکنم!
البته الان زمونه عوض شده و ازراک برای خودش بین متقاضیها جایگاهی پیدا کرده و این جایگاه هم الکی بدست نیومده
بله همین رو خواهم خرید
و واسم کافی هست
از شما و سایردوستان که تجربه ها و نظرشون رو بیان کردن بسیار ممنونم
Last edited by File not found; 12-01-2012 at 15:30.
سلام دوستان،منم ميخوام ASRock 970 Extreme4 بگيرم؛حالا قيمتش چقدر شده؟؟ليون كامپيوتر نميدونم چرا نميزاره واسه فروش؟؟؟؟
توی mihanmarket هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)