به به چه عجب ما شما رو اينجا ديديم . همشو دانلود كردي ؟ درست كار مي كنه ديگه ؟سلام سعيد
بايد بگم كه عالي بود. از نسخه ي قبلي خيلي بهتر شده. ممنون...
Zelda
بگو كه من اميوار شم .
به به چه عجب ما شما رو اينجا ديديم . همشو دانلود كردي ؟ درست كار مي كنه ديگه ؟سلام سعيد
بايد بگم كه عالي بود. از نسخه ي قبلي خيلي بهتر شده. ممنون...
Zelda
بگو كه من اميوار شم .
ممنون ولي من هر وقت باز مي كنم (هر كدوم از فايلها رو) System Error ميده.
تازه فهميدم مشكل چيه . اگه ديدين هر كدوم از برناه ها رو باز مي كنيد اجرا نميشه يك فايل كنار برنامه هست كه اسم برنامست + manifest . اونو پاك كنيد برنامه به راحتي اجرا ميشه
دانلود نكنيد ضرر كرديد .
دوست عزيز راه شما عمل كرد.نوشته شده توسط saeed666
با تشكر.
سلام. ممنون. من فايلها رو گرفتم پس از نصب نظرم رو ميگم. برقرار باشيد
أانلود نكنيد سركارين (بهتر از بيكازيه)فقط پول هدر ميدين حاي دانلود اين صفحه بدرد نخور برين جاهاي ديگه انجمن رو نگا كنيد يا سايت اصلي رو.
سلام
براي من هم كار كرد
واقعا نرم افزار جالبيه
خيلي ممنون
سعید جون اول یه دست مریضاد بگم به خاطر برنامه مفیدت
و یه مشکلی که من دارم اینه که فونت فارسیش برای من کار نمی کنه ، کلید ها رو نمی تونم تشخیص بدم
ممنون می شم راهنما ییم کنی
در ضمن خوشحال می شم باهات بیشتر صحبت کنم ، این آیدیه منه اگه افتخار بدی با هم یه گپه دوستانه ای داشته باشیم
آیدی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط br0991
من هم همین مشکل رو دارم راهنمایی کنید
سلام خيلي ممنون كه برا من وقت گزاشتين .
br099 و ya abbas1 و nayebaghaee ممنون.
اگه كسي بخواد نرم افزارهاي فارسي رو تو كامپيوتر درست ببينه : 1 -تو ويندوزش بايد هنگام نصب فارسي رو هم نصب كرده باشه كه معمولا همه دارند . 2 - اين كارارا رو بايد انجام بده :
Control panel ---> Regional and Language Option ---> Advanced
سپس انگليسي رو به فارسي تغيير بده . با اين كار هيچ اتفاقي نمي افته يعني نه چيزي فارسي ميشه نه جايي تغييري ميبينيد فقط مزيتش اينه كه برنامه هاي فارسي بهتر ديده ميشند .
ممنون منتظر نظراتتون هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)