منظورتو از سری کزدن متوجه نمیشم اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده شاید این چیزی که میگی من به یه اسم دیگه میشناسمش
منظورتو از سری کزدن متوجه نمیشم اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده شاید این چیزی که میگی من به یه اسم دیگه میشناسمش
سری کردن امکانش نیست.
معدود برنامه هایی هستند که قابلیت parallel processing دارند و با استفاده از شبکه میتونید از توان پردازشی چند کامپیوتر هم زمان استفاده کنید.
نمیدونم چیزی راجع به رندر فارم شنیدید یا نه؟ نمیدونم اصلا ربطی داره یا نه؟
منظورم این بود که آیا میشه ما هم توی خونه با 3 تا پی سی همچین کاری انجام بدیم یا نه؟ مثلا موقعی که میخوایم یه صحنه سنگین رندر کنیم سی پی یو ها به طور همزمان بتونن این عملیات رو انجام بدن؟
دیروز یکی بهم گفت که گویا با سیستم عامل لینوکس فقط میشه این کار رو انجام داد اما چطوری؟؟؟
فکر نمیکنم شبکه کردن پی سی ها تو این زمینه جواب بده. شایدم اشتباه میکنم.
منتظر جوابتون هستم
ممنون![]()
در مورد لینوکس که خیر ربطی نداره.
مورد دیگر اینکه به این کار پردازش موازی میگویند نه سری به این صورت که کاری که قراره انجام بشه به کارهای کوچکتر تقسیم میشه و هر قسمت آنرا یک CPU انجام میدهد. یعنی این قابلیت باید تو برنامه ای باشه که با آن کار میکنید که قابلیت پردازش موازی داشته باشد و اکثر برنامه های سنگین این قابلیت را دارند (این برنامه ها را برای استفاده در ابر رایانه ها مینویسند).
من خودم کارهای CFD انجام میدم که برنامه های مورد استفاده ی ما قابلیت پردازش موازی دارند و با استفاده از یک شبکه از توان چند کامپیوتر برای محاسبات استفاده میکنیم البته شبکه را تکنسین مربوط راه انداخته است و من اطلاعی از چگونگی آن ندارم.
در کل اینکه شدنی هست ولی سخته.
ممنونمپس میشه یه کارایی کرد. نرم افزاری که من کار میکنم 3دی هستش ولی میخوام حجمهای زیاد رو هم بتونم به راحتی رندر بگیرم. میدونید که برق چقدر گرون شده
از شوخی گذشته ممنونم به خاطر جوابتون
![]()
دوست عزيز پردازش موازي با چند دستگاه امكانش هست ولي دو مشكل داره
يكي اينكه خيلي وصل كردنشون مشكله چون بايد لينوكس نصب كنيد و نرم افزارهاي مخصوص رو اجرا كنيد و كلي باگ گيري كنيد
و ديگري اينكه با لپ تاپ نميصرفه اينكارا رو كردن
جوابگو نيست
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)