مثل اینکه ما شانس نداریم اینو نصبش کنیم.یه ارور کوفتی دیگه داد
![]()
مثل اینکه ما شانس نداریم اینو نصبش کنیم.یه ارور کوفتی دیگه داد
![]()
از طریق بوت نصب کنید !!!!!!!!!!!
نه از طریق ویندوز
از طریق بوت مثل اینکه باید ویندوزمو کلا پاک کنم. اونجا هم یه خورده رفتم جلود دیدم ارور داد. توی سایت خودش هم از طریق ویندوز رفته بود جلو. اینم آدرسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by arashsard; 08-01-2012 at 19:22.
کلا مثل اینکه من نمیتونم این سیستم عامل رو نصب کنم. هیچ راهی نبود که بشه با ویندوز XP همزمان از 2 تا روتر استفاده کرد؟؟؟ یکی از دوستان یه سایت داده بود ولی هیچیشو نفهمیدم!!!
اینم اون سایتی هست که دوستمون داده
به اين کار ميگن load balancing بهترين روشش هم سخت افزاری هست
روش نرم افزاری هم داره (بعضی نرم افزار ها اين کار رو ميکنن)
لينوکس به طور طبيعی خودش اين کار رو ميکنه
من يه راه راحت بهت ميگم که ابتکاری هست
برنامه vmware workstation رو نصب ميکنی
توش يه windows نصب ميکنی و تو اين windows از يه خط اينترنت استفاده ميکنی
و تو windows خودت از يه خط ديگه
فقط فرق اين روش با روش اصولی اين هست که سرعت شما دو برابر نميشه ولی از خط های اينترنتون ميتونيد استفاده کنيد
بله این راهو رفتم اما با نرم افزار VirtualBox که متاسفانه وقتی نرم افزار فعال هست یعنی دو تا ویندوز کار میکنه به شدت cpu مصرف میشه و سیستمم هی هنگ میکنه.برانامه vmware workstation وقتی فعال هست cpu زیاد مصرف میکنه؟
بستگی به مشخصات سخت افزاری سيستم شما داره
ولی بهينه هست
بايد تست کنيد تا معلوم بشه
دوست من همان طور که در اول تاپیک گفتم اگر یک راهی میخواهید که راحت بشید همان استفاده از روتر هست که ارزان ترین اش میکروتیک 750 هست که قیمت اش بین 60 تا 90 هست(با توجه به بالا رفتن نرخ دلار شاید گران تر هم شده باشه) که راحت متیونید توش تعریف کنید pppoe ها و خرجی های اترنت و غیره..
داش سینا من عصر میرم میتروتیک 750 میگیرم. با این اوصاف میشه همزمان با 2 تا adsl کانکت شد که مثلا یکیش با IDM دانلود کنه و با اون یکی بتونم وب گردی کنم با موزیلا؟؟؟
ببین این نرم افزار به دردت میخوره....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)