ممنون از اطلاعات مفید شماواقعا عالی توضیح دادید
حقیقتش بنده با این صحبت ها پشیمون شدم
من کامپکت کنون دارم که گوشیم واقعا بهتر از اون عکس میگیرهبا این اوصاف باید در فکر پاناسونیک باشم
ممنون از اطلاعات مفید شماواقعا عالی توضیح دادید
حقیقتش بنده با این صحبت ها پشیمون شدم
من کامپکت کنون دارم که گوشیم واقعا بهتر از اون عکس میگیرهبا این اوصاف باید در فکر پاناسونیک باشم
هاهاهاهاها!جواب نداد یعنی چی؟
من این دوربینو دارم! و دارم استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی! از اول عید تا به حال هم کلی فیلم گرفتم باهاش! خدا شاهده تا حالا اصلا خطای داغ شدن سنسور نداده! همیشه هم full hd فیلم برداری میکنم!
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
چهار ماه پیش خریدمش و تا حالا هم هنگ نکرده.
کیفیت عکس در شب این دوربین چطوری؟
مثلا در مقایسه با HX100 و P500 و G12
ممنون از اطلاع رسانی ...
ولی این دوربین های سوپر زوم به خاطر قیمتشون برتری خیلی خیلی بزرگی نسبت به slr پیدا می کنند . شما اگه بخوای این زوم رو روی یک slr داشته باشی حداقل باید 10-12 میلیون تومن پول بدین که خوب خیلی فرق دارن ...
خدمت آقای " The Auditor " عرض کنم که من بعد از کلی تلاش همچنان خطای داغ شدن سنسور و فوکوس فیلمبرداری دارم، شاید دوربین شما خوب از آب دراومده تبریک میگم.
در مورد عکس های گرفته شده در شب : قدرت فلاش کمتره ، نویز زیاده و در کل راضی کننده نیستند. از بین دوربین های ذکر شده به کانن سری G ایمان دارم که عکس های بی نقصی میگیره چون قبلا با G5 کار کردم و میدونم چه دوربینه توپیه.
در مورد زوم : شاید خیلی از دوستان علاقه زیادی به زوم کردن روی سوژه های دور داشته باشند که این دوربین بتونه این امکان رو براحتی و بدون افت کیفیت براشون فراهم بکنه ولی مسئله اینجاست که بدونین چقدر به زوم نیاز دارین و زوم بالا چه درصدی از معیارهای شما برای خرید دوربین عکاسی هست؟ برا من هم اولش مهم بود ولی بعد از خرید دیدم نه مهم خود عکسه که با کیفیت باشه.
با سلام
منم این دوربین رو دارم
فریم ویر دوربین ورژن 1.2 هست
نه مشکلی توی فیلم برداری دارم و نه مشکل داغ شدن به هیچ عنوان این 2 مشکل وجود نداره
برای فیلم برداری شما باید AF رو روی مرکز بزارید البته بهتره برای فیلم بردای دوربین رو روی مُد M بزارید و سپس AF رو تنظیم کنید
خلاصه من هم مشکل داغ شدن و فیلم برداری رو توی این دوربین شنیدم ولی با آپدیت فریم ویر و همین کاری که گفتم برای فیلم بردای ، هر دوی مشکلات بصورت 100% رفع شدن
دوستان با تجربه بگن از بین
HS20
HX100 Sony
FZ100 Lumix
و P500 Nikon
از نظر کیفیت عکس و امکانات و روی هم رفته کدوم بهتره؟
فکر کنم اگر دوستان نظرشون رو بی تعصب بگن به جمع بندی خوبی برسیم.
ممنون
به نظر من به ترتیب اینا هستند
SX40
HX100
HS20
و در ادامه و ضمن تایید حرفهای mInI_ClockEr عزیز، به آقا مهرداد عرض کنم که نور فلاش قابل تنظیم است و کافیه یه نگاه توی منو بندازید. ضمنا، احتمالا شما با iso بالا عکس میگیرید که میگید نویز داره. من حتی توی شب هم از iso 100 استفاده میکنم؛ فلاش میزنم، واقعا خوب عکس میگیره و نویز هم اصلا نداره.![]()
از نظر کیفیت عکس در شب نظرتون اینه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)