تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 36

نام تاپيک: Fujifilm FinePix HS30 EXR

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

با سلام خدمت دوست عزیز
    من تقریباً 6 ماه پیش بعد از کلی تحقیق دوربین HS20 را انتخاب کردم که از خریدم راضی نیستم. چون تا حالا با دوربین دیجیتال کار نکرده بودم و نمیدونستم از دوربین دیجیتال چی میخوام. الان اگه قرار باشه یکی دیگه بگیرم یا دوربین SLR از برند کانن و نیکون میگیرم یا کامپکت از برند پاناسونیک.
    بزرگترین مشکلی که دوربین فوجی HS20 داره، مشکل فوکوس تو فیلمبرداریه. یعنی ساده تر بگم امکان فیلم برداری با کیفیت Full HD تو دوربین هست ولی این فوکوس چند ثانیه یکبار دیگه علاقه به فیلمبرداری رو از بین میبره. در مورد این مشکل با نماینده هم تماس گرفتم جوابشون این بود " شما دوربین عکاسی گرفتین نه فیلمبرداری "
    حالا موند عکاسی. اگه قرار باشه تنظیمات دستی به دوربین بدیم جهت عکاسی بهتر چرا از دوربین SLR استفاده نکنیم که به لحاظ کیفیت عکس خیلی از این دوربین ها بهتر هستن. و اگه قرار باشه " همیشه از تنظیمات خودکار دوربین استفاده کنیم " چرا از دوربین های کامپکت استفاده نکنیم که به لحاظ کم حجم و سبک بودن از این دوربین ها بهترن. آخرین بار در شرایط مساوی و در حالت اتوماتیک با دوربین فوجی خودم و پاناسونیک دوستم ( کامپکت سری FX ) عکس گرفتیم که وقتی نتیجه کار رو دیدم خجالت کشیدم.
    غیر از دوربین های SLR تمامی دوربین ها با نور کم و فضای بسته مشکل دارن، از کامپکت های کانون گرفته تا سونی، نیکون، پاناسونیک و فوجی که مشکل نویز اجتناب ناپذیر هست.
    در کل میتونم بگم در دریای عکاسی قطره ای بیش نیستم و این اطلاعات همشون تجربیات بدست آمده بود در چند ماه اخیر و در آخر اگر از دوستان در مورد مشکل فوکوس فیلمبرداری در دوربین Fuji HS20 اطلاعاتی داشته باشه که بتونه حل کنه، ممنون میشم اگه راه حلشون را ارائه بدن.

و در نهایت انتخاب با خود شماست ....

ممنون از اطلاعات مفید شما واقعا عالی توضیح دادید حقیقتش بنده با این صحبت ها پشیمون شدم

من کامپکت کنون دارم که گوشیم واقعا بهتر از اون عکس میگیره با این اوصاف باید در فکر پاناسونیک باشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزیزم این کارهارو همون روزهای اول که خریده بودم کردم ولی جواب نداد. در ضمن بعد از چند دقیقه فیلمبرداری خطای داغ شدن سنسور میده و فیلمبرداری قطع میشه.
    هاهاهاهاها! جواب نداد یعنی چی؟ من این دوربینو دارم! و دارم استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی! از اول عید تا به حال هم کلی فیلم گرفتم باهاش! خدا شاهده تا حالا اصلا خطای داغ شدن سنسور نداده! همیشه هم full hd فیلم برداری میکنم!

---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------

چهار ماه پیش خریدمش و تا حالا هم هنگ نکرده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کیفیت عکس در شب این دوربین چطوری؟
    مثلا در مقایسه با HX100 و P500 و G12

داره خودمونی میشه b.khosravani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

با سلام خدمت دوست عزیز
    من تقریباً 6 ماه پیش بعد از کلی تحقیق دوربین HS20 را انتخاب کردم که از خریدم راضی نیستم. چون تا حالا با دوربین دیجیتال کار نکرده بودم و نمیدونستم از دوربین دیجیتال چی میخوام. الان اگه قرار باشه یکی دیگه بگیرم یا دوربین SLR از برند کانن و نیکون میگیرم یا کامپکت از برند پاناسونیک.
    بزرگترین مشکلی که دوربین فوجی HS20 داره، مشکل فوکوس تو فیلمبرداریه. یعنی ساده تر بگم امکان فیلم برداری با کیفیت Full HD تو دوربین هست ولی این فوکوس چند ثانیه یکبار دیگه علاقه به فیلمبرداری رو از بین میبره. در مورد این مشکل با نماینده هم تماس گرفتم جوابشون این بود " شما دوربین عکاسی گرفتین نه فیلمبرداری "
    حالا موند عکاسی. اگه قرار باشه تنظیمات دستی به دوربین بدیم جهت عکاسی بهتر چرا از دوربین SLR استفاده نکنیم که به لحاظ کیفیت عکس خیلی از این دوربین ها بهتر هستن. و اگه قرار باشه " همیشه از تنظیمات خودکار دوربین استفاده کنیم " چرا از دوربین های کامپکت استفاده نکنیم که به لحاظ کم حجم و سبک بودن از این دوربین ها بهترن. آخرین بار در شرایط مساوی و در حالت اتوماتیک با دوربین فوجی خودم و پاناسونیک دوستم ( کامپکت سری FX ) عکس گرفتیم که وقتی نتیجه کار رو دیدم خجالت کشیدم.
    غیر از دوربین های SLR تمامی دوربین ها با نور کم و فضای بسته مشکل دارن، از کامپکت های کانون گرفته تا سونی، نیکون، پاناسونیک و فوجی که مشکل نویز اجتناب ناپذیر هست.
    در کل میتونم بگم در دریای عکاسی قطره ای بیش نیستم و این اطلاعات همشون تجربیات بدست آمده بود در چند ماه اخیر و در آخر اگر از دوستان در مورد مشکل فوکوس فیلمبرداری در دوربین Fuji HS20 اطلاعاتی داشته باشه که بتونه حل کنه، ممنون میشم اگه راه حلشون را ارائه بدن.

و در نهایت انتخاب با خود شماست ....
    ممنون از اطلاع رسانی ...
    ولی این دوربین های سوپر زوم به خاطر قیمتشون برتری خیلی خیلی بزرگی نسبت به slr پیدا می کنند . شما اگه بخوای این زوم رو روی یک slr داشته باشی حداقل باید 10-12 میلیون تومن پول بدین که خوب خیلی فرق دارن ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خدمت آقای " The Auditor " عرض کنم که من بعد از کلی تلاش همچنان خطای داغ شدن سنسور و فوکوس فیلمبرداری دارم، شاید دوربین شما خوب از آب دراومده تبریک میگم.

در مورد عکس های گرفته شده در شب : قدرت فلاش کمتره ، نویز زیاده و در کل راضی کننده نیستند. از بین دوربین های ذکر شده به کانن سری G ایمان دارم که عکس های بی نقصی میگیره چون قبلا با G5 کار کردم و میدونم چه دوربینه توپیه.

در مورد زوم : شاید خیلی از دوستان علاقه زیادی به زوم کردن روی سوژه های دور داشته باشند که این دوربین بتونه این امکان رو براحتی و بدون افت کیفیت براشون فراهم بکنه ولی مسئله اینجاست که بدونین چقدر به زوم نیاز دارین و زوم بالا چه درصدی از معیارهای شما برای خرید دوربین عکاسی هست؟ برا من هم اولش مهم بود ولی بعد از خرید دیدم نه مهم خود عکسه که با کیفیت باشه.

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

خدمت آقای " The Auditor " عرض کنم که من بعد از کلی تلاش همچنان خطای داغ شدن سنسور و فوکوس فیلمبرداری دارم، شاید دوربین شما خوب از آب دراومده تبریک میگم.

در مورد عکس های گرفته شده در شب : قدرت فلاش کمتره ، نویز زیاده و در کل راضی کننده نیستند. از بین دوربین های ذکر شده به کانن سری G ایمان دارم که عکس های بی نقصی میگیره چون قبلا با G5 کار کردم و میدونم چه دوربینه توپیه.

در مورد زوم : شاید خیلی از دوستان علاقه زیادی به زوم کردن روی سوژه های دور داشته باشند که این دوربین بتونه این امکان رو براحتی و بدون افت کیفیت براشون فراهم بکنه ولی مسئله اینجاست که بدونین چقدر به زوم نیاز دارین و زوم بالا چه درصدی از معیارهای شما برای خرید دوربین عکاسی هست؟ برا من هم اولش مهم بود ولی بعد از خرید دیدم نه مهم خود عکسه که با کیفیت باشه.
    با سلام
    منم این دوربین رو دارم
    فریم ویر دوربین ورژن 1.2 هست
    نه مشکلی توی فیلم برداری دارم و نه مشکل داغ شدن به هیچ عنوان این 2 مشکل وجود نداره
    برای فیلم برداری شما باید AF رو روی مرکز بزارید البته بهتره برای فیلم بردای دوربین رو روی مُد M بزارید و سپس AF رو تنظیم کنید
    خلاصه من هم مشکل داغ شدن و فیلم برداری رو توی این دوربین شنیدم ولی با آپدیت فریم ویر و همین کاری که گفتم برای فیلم بردای ، هر دوی مشکلات بصورت 100% رفع شدن

7. این کاربر از mInI_ClockEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان با تجربه بگن از بین
    HS20
    HX100 Sony
    FZ100 Lumix
    و P500 Nikon
    از نظر کیفیت عکس و امکانات و روی هم رفته کدوم بهتره؟
    فکر کنم اگر دوستان نظرشون رو بی تعصب بگن به جمع بندی خوبی برسیم.
    ممنون

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان با تجربه بگن از بین
    HS20
    HX100 Sony
    FZ100 Lumix
    و P500 Nikon
    از نظر کیفیت عکس و امکانات و روی هم رفته کدوم بهتره؟
    فکر کنم اگر دوستان نظرشون رو بی تعصب بگن به جمع بندی خوبی برسیم.
    ممنون
    به نظر من به ترتیب اینا هستند

SX40
    HX100
    HS20

10. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام
    منم این دوربین رو دارم
    فریم ویر دوربین ورژن 1.2 هست
    نه مشکلی توی فیلم برداری دارم و نه مشکل داغ شدن به هیچ عنوان این 2 مشکل وجود نداره
    برای فیلم برداری شما باید AF رو روی مرکز بزارید البته بهتره برای فیلم بردای دوربین رو روی مُد M بزارید و سپس AF رو تنظیم کنید
    خلاصه من هم مشکل داغ شدن و فیلم برداری رو توی این دوربین شنیدم ولی با آپدیت فریم ویر و همین کاری که گفتم برای فیلم بردای ، هر دوی مشکلات بصورت 100% رفع شدن
    و در ادامه و ضمن تایید حرفهای mInI_ClockEr عزیز، به آقا مهرداد عرض کنم که نور فلاش قابل تنظیم است و کافیه یه نگاه توی منو بندازید. ضمنا، احتمالا شما با iso بالا عکس میگیرید که میگید نویز داره. من حتی توی شب هم از iso 100 استفاده میکنم؛ فلاش میزنم، واقعا خوب عکس میگیره و نویز هم اصلا نداره.

12. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به نظر من به ترتیب اینا هستند

SX40
    HX100
    HS20
    از نظر کیفیت عکس در شب نظرتون اینه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •