پست اول ویرایش شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بقیه هم فکر نکنم توضیح بخواند (Your Uninstaller + CCleaner + Defraggler ) .
دوست عزیز شما اگر فایروال هم نداشته باشی تا 1000سال دیگه کسی هکت نمیکنه.
فقط یه انتی ویروس خوب نصب کن کافیه.
دیگه ته تهش یه سوییت مثل اویرا یا...دیگه بهترین ترکیب چه صیغه ایه؟![]()
مرسی دوست عزیز که نظر دادین اما لطفا مطابق پست اول نظرتون و همچنین استدلال نظرتونم بگین
برای بعضی از دوستان اسفاده خوب از سیستمشون و همچنین نگه داری و مراقبت امنیتی از سیستم مهم هس
ممنون
سلام
اتفاقن آنتی ویروس باید فایر .ال قوی داشته باشه...
آنتی ویروسی که فایر وال قوی نداشته باشه همه نوع ویروسی وار میشه!
اگر نه ویروسا رو که میشه توی دیوایس منجر غیر فعال کرد...
دیگه از شما بعیده این حرف
وقتی شما یک فایروال قوی بر روی سیستمتون نداشته باشید هکرها با یک پورت اسکنر به راحتی میتونن وارد سیستم شما بشن و تو 1000 سال نه بلکه تو چند دقیقه شما رو -- میکنند.
به نظر من اگر کاربری حرفه ای باشه اصلا نیازی به نصی آنتی ویروس نداره خودش به راحتی میتونه بفهمه کدوم فایل سالم است و کدوم مخرب ولی اگر فایروال نداشته باشه هیچ وقت نمیتونه بفهمه که سیستمش رو چه خطراتی تهدید میکنه
محمد جان فکر کنم اشتباه میکنیا
ازدیوایس منیجر هم غیرفعال کنی باز هم تو ریست بعدی پیداشمیشه همه مثل اتوران نیستن که
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
جلان عزیز منظوره من این نبود که بدرد نمیخوره گفتم کسی -- نمیکنه یعنی کی میاد مارو -- کنه(حتماباید قضیرو باز کنم)
درمورد port scanning هم حتی فایروال ویندوز میتونه جلوشو بگیره.
خب برنامه هایی هستن مثل Norton 360 که ترکیبی از فایروال و آنتی ویروس و نرم افزار های بهینه سازی سیستم هستن.دیگه همه ی دوستان هم که در مورد قدرت نرم افزار های امنیتی نورتون همه چیز رو میدونن و نیازی به معرفی بیشتر نداره...
ولی اگه مایلی از نرم افزار های امنیتی به طور جداگانه استفاده کنی و نرم افزار بهینه سازی جدا من به نظرم حتی اگه از یه اینترنت سکوریتی استفاده نمیکنی حداقل به همراه آنتی ویروست یه فایروال جداگانه هم نصب کن...هدف از نصب فایروال فقط جلوگیری از -- شدن سیستم نیست که...شاید تا 100 ساله دیگه کسی نخواد منو تو رو -- کنه...ولی با فایروال میتونی تک تک ورودی و خروجی سیستمت رو چک کنی و جلوی اتصال فایل های مخرب رو به اینترنت بگیری(اینطوری اونا رو هم فلج کردی) یا اینکه از دسترسی غیر مجاز فلان برنامه به اینترنت جلوگیری کنی و فوایدی از این دست...
در بین آنتی ویروس ها هم همه چیز سلیقه ای هست...
ولی به نظرم اویرا از بقیه سبک تر و قدرتمند تره...ولی فایروال زیاد جالبی نداره...میتونی در کنارش از فایروال Comodo یا اوتپوست و زون الارم استفاده کنی که کار باهاشون یکمی راحت تره و صد البته قوی تر از فایروال اویرا هستن...
برنامه های بهینه سازی هم دقیقا میشه گفت سلیقه ای هست...من خودم Tune Up و System Mechanic رو به بقیه ترجیح میدم...
برای انتخاب انتی ویروس و فایروال مورد نظر بهتری سری به این تاپیک بزنی...قطعا زودتر به نتیجه ی دلخواه میرسی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من حتی فایروال نرم افزاری هم هیچ وقت نمتونه جلو حملاتو بگیره فایروال نرم افزاری اگه تمام قدرت خودشو بزاره شاید جلو حملات به بیرون سیستم رو بگیره و در برابر حملاتیکه از بیرون انجام میشه نتونه تاب بیاره با چند دستور ساده میشه فایروالو دور زد حتی فایروالهایی مثل کمودو . کسپر .....میشه مثل اب خوردن ازشون رد شد پس زیاد وسواس نداشته باشین درمورد بهنه ساز به نظر من سیستم مکانیک خیلی خوب کارشو بلده موفق باشین
Last edited by kases; 12-01-2012 at 16:19.
هکرهای بیکار روسی و چینی منتطر هستند تا پورت باز پیدا کنند
خب این درست شد به نظر من فایروال سون حتی از خیلی از فایروال های مثل نود قوی تر هستند
پس شد فایروال ویندوز + یک آنتی ویروس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)