تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: فقط کیس در حدود 1.300

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیزم با تشکر از شما Powercolor گرافیک هستش که با چیپست ATI کار می کنه گرافیک بدی نیست ...

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

ممنونم.
    ببینید کدوم هست؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حرف شما مثل این میمونه که بگید من ماشین بنز میخوام که مثلا 2000 سی سی باشه. حالا ممکنه همون شرکت 50 مدل 2000 سی سی تولید کنه.

داره خودمونی میشه samijazini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

به نظر من برای هارد هم از هارد های معمولی استفاده کن هم یه ssd داشته باش

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

CPU : AMD PHII X6 1100T ~ 235t
    MB : Asrock 970 Extreme 4 ~ 155t
    RAM : 2*4GB 1333~1600Mhz CL8~9 (any brand) ~ 70t
    VGA : 2 * 6870 VTX CFX / 2 * GTX560 SLI ~ 480-520t
    PSU : Green 885 Gaming ~ 175t
    HDD : Seagate 7200.12 500GB ~ 120t
    Case : Any ~ 50t

این سیستم رو واسه یکی دیگه نوشته بودم ! حالا بازم ممکنه بیان بگن چقدر سیستم تکراری پیشنهاد میدی ! . ولی واقعا چیز خیلی خوبیه ... !
    درایو SSD خیلی خیلی تاثیرش زیاده در سرعت سیستم ! ( به سرعت Sequential توجه نکنین مهم تر از همه Random Read 4K , و 512k هست ) .

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

ممنونم.
    ببینید کدوم هست؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حرف شما مثل این میمونه که بگید من ماشین بنز میخوام که مثلا 2000 سی سی باشه. حالا ممکنه همون شرکت 50 مدل 2000 سی سی تولید کنه.
    برند کارت به هیچ عنوان اهمیت نداره . هر کدوم ارزون تر بود تهیه بشه . این کارت ها همگی ساخته شده توسط شرکای تجاری Nvidia/AMD هستن و تمام مراحل ساخت زیر نظر و استاندارد های این شرکت ها هست . اینطور نیست بگین مثلا کارت Powercolor کیفیت خوبی نداره ولی Gigabyte خیلی خوبه اما متاسفانه فروشندگان بازار از شدت ضعف علم و سواد همیشه میگن فلان برند از این یکی بهتر هست . در صورتی که واقعا بهتر وجود نداره ( معمولا در کارت گرافیک ) و وقتی یه گرافیک از پردازنده 6970 استفاده میکنه هر برندی هم که میخواد باشه همیشه یک Performance داره ( کارت های سری اورکلاک مثل کارت های Twinfrozer و Hawk یا کارت های اورکلاک شده His از این بحث خارج هستن !! )

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

CPU : AMD PHII X6 1100T ~ 235t
    MB : Asrock 970 Extreme 4 ~ 155t
    RAM : 2*4GB 1333~1600Mhz CL8~9 (any brand) ~ 70t
    VGA : 2 * 6870 VTX CFX / 2 * GTX560 SLI ~ 480-520t
    PSU : Green 885 Gaming ~ 175t
    HDD : Seagate 7200.12 500GB ~ 120t
    Case : Any ~ 50t

این سیستم رو واسه یکی دیگه نوشته بودم ! حالا بازم ممکنه بیان بگن چقدر سیستم تکراری پیشنهاد میدی ! . ولی واقعا چیز خیلی خوبیه ... !
    درایو SSD خیلی خیلی تاثیرش زیاده در سرعت سیستم ! ( به سرعت Sequential توجه نکنین مهم تر از همه Random Read 4K , و 512k هست ) .
    بنظر شما 2 تا کارت 6870 واسه یک مانیتور 19 اینچ مناسبه؟ کم نیست؟
    پردازنده 1100 که از مد رفته رو چجوری با 2500K مقایسه میکنید. کارایی SSD روی سیستم بر اساس Z68 تا جایی که میدونم از سیستم 970 بالاتره .
    برند کارت به هیچ عنوان اهمیت نداره . هر کدوم ارزون تر بود تهیه بشه . این کارت ها همگی ساخته شده توسط شرکای تجاری Nvidia/AMD هستن و تمام مراحل ساخت زیر نظر و استاندارد های این شرکت ها هست . اینطور نیست بگین مثلا کارت Powercolor کیفیت خوبی نداره ولی Gigabyte خیلی خوبه اما متاسفانه فروشندگان بازار از شدت ضعف علم و سواد همیشه میگن فلان برند از این یکی بهتر هست . در صورتی که واقعا بهتر وجود نداره ( معمولا در کارت گرافیک ) و وقتی یه گرافیک از پردازنده 6970 استفاده میکنه هر برندی هم که میخواد باشه همیشه یک Performance داره ( کارت های سری اورکلاک مثل کارت های Twinfrozer و Hawk یا کارت های اورکلاک شده His از این بحث خارج هستن !! )
    ببخشید، الان منظورتون از این جملات چیه؟ من چی گفتم کی این جواب رو به من میدید؟
    من میگم مدل کارت رو بنوبسه تا بفهمیم کدوم کارت رو میگه. شما میگی برند کارت مهم نیست.
    اما جهت اطلاعتون بگم ، نه حرف شما درست نیست. کارتها با هم فرق دارن.مثلا:
    1- طراحی خنک کننده که باعث میشه کارت در دمای کمتری کار کنه و کم صدا کار کنه.
    2- طراحی چند فاز. که واسه اور کلاک مناسبه. البته خنک کننده خوب هم به اور کمک میکنه.
    3- بعضی از کارتها بصورت کارخانه ای، اور شده هستن. پس نسبت به کارتهای مرجع کمی قویتر هستن.

مثلا چجوری میشه که برند ASUS رو میتونین مثلا با Club3D یکی فرض کنین؟ اگه فقط کارایی کلی مد نظر باشه ممکنه نزدیک هم عمل کنن. اما در شرایط بالا چی؟
    البته یه سری رو خودتون قبول دارید.
    حالا حساب کنید که 2 تا کارت رو با هم SLI یا CF کنیم. دیگه چی میشه.
    Last edited by Dj_aghamajid; 11-01-2012 at 11:12.

7. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

بنظر شما 2 تا کارت 6870 واسه یک مانیتور 19 اینچ مناسبه؟ کم نیست؟
    پردازنده 1100 که از مد رفته رو چجوری با 2500K مقایسه میکنید. کارایی SSD روی سیستم بر اساس Z68 تا جایی که میدونم از سیستم 970 بالاتره .

ببخشید، الان منظورتون از این جملات چیه؟ من چی گفتم کی این جواب رو به من میدید؟
    من میگم مدل کارت رو بنوبسه تا بفهمیم کدوم کارت رو میگه. شما میگی برند کارت مهم نیست.
    اما جهت اطلاعتون بگم ، نه حرف شما درست نیست. کارتها با هم فرق دارن.مثلا:
    1- طراحی خنک کننده که باعث میشه کارت در دمای کمتری کار کنه و کم صدا کار کنه.
    2- طراحی چند فاز. که واسه اور کلاک مناسبه. البته خنک کننده خوب هم به اور کمک میکنه.
    3- بعضی از کارتها بصورت کارخانه ای، اور شده هستن. پس نسبت به کارتهای مرجع کمی قویتر هستن.

مثلا چجوری میشه که برند ASUS رو میتونین مثلا با Club3D یکی فرض کنین؟ اگه فقط کارایی کلی مد نظر باشه ممکنه نزدیک هم عمل کنن. اما در شرایط بالا چی؟
    البته یه سری رو خودتون قبول دارید.
    حالا حساب کنید که 2 تا کارت رو با هم SLI یا CF کنیم. دیگه چی میشه.

2 تا کارت 6870 کارایی بین GTX580 و GTX590 داره . شما چطور میگی کمه واسه 19 اینچ اونم با رزولوشن 1680 در 1050 یا 1600 در 900 ؟!
    شما قطعات کامپیوتر رو از روی مد میخرین ؟ یعنی مثلا میگین الان پنتیوم 4 مد شده بریم بخریم ؟!!!
    بنده نسبت به قدرت در نظر گرفتم . قیمت 2500k وقتی اینقدر بالاست به نظر من ارزش خرید نداره ! . شما بیا واسه من 10 تا بنچ مارک بیار چه فایده هیچ کدوم از بنچ مارک هایی که شما میاری درست و حسابی از 6 هسته استفاده نمیکنن ؟
    در برنامه های رندر که کاملا Multi Threading در اونا بهینه شده حتی یه 1090 از 2500k بهتر عمل میکنه و اگه شرکت ها از تمام توان پردازنده های AMD استفاده کنن ( که هر روز شاهد بهتر شدنش هستیم ) یه چیزی میشه مثل بازی Dirt3 که 2600k هم به پای 1100 نرسیده بود . بنده با خود اینتل مشکل ندارم . فقط با قیمت های سرسام آورش و سیاست های مسخرش مشکل دارم .
    در مورد کارت ها :
    شما صحبت بنده رو اشتباه برداشت کردین . من حرفام رو کلی گفتم و از حرف های شما ایرادی نگرفتم .

1- طراحی خنک کننده هیچ ربطی به بازده کارت نداره و فقط دما رو پایین تر میاره که در کلاک های پیش فرض حتی با کولینگ رفرنس هم مشکلی پیش نخواهد اومد
    2- بنده خودم گفتم کارت های سری های اورکلاک شرکت های مختلف که از Phase های بیشتری استفاده کردن مد نظرم نیست ! اون کارت ها هم در فرکانس های پیش فرض مثل کارت های رفرنس عمل میکنن
    3- باز هم گفتم سری های اورکلاک شده مدنظر من نبوده و توی متن هم نوشتم !! سری های رفرنس یا حتی سری های اورکلاک در کلاک های رفرنس ( پیش فرض GPU/Memory ) از نظر کارایی فرقی با رفرنس ها ندارن !
    واسه همینه که من میگم خرید کارت های گرون از شرکت هایی مثل Giga ! یا Asus اصلا ارزش نداره . کسی که اورکلاک نمیکنه ( یا حتی اگه در حد خیلی جزئی اورکلاک میکنه ) باید ارزون ترین برند موجود در بازار رو تهیه کنه !!
    امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید .
    Last edited by BZ7; 12-01-2012 at 18:46.

9. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

2 تا کارت 6870 کارایی بین GTX580 و GTX590 داره . شما چطور میگی کمه واسه 19 اینچ اونم با رزولوشن 1680 در 1050 یا 1600 در 900 ؟!
    شما قطعات کامپیوتر رو از روی مد میخرین ؟ یعنی مثلا میگین الان پنتیوم 4 مد شده بریم بخریم ؟!!!
    بنده نسبت به قدرت در نظر گرفتم . قیمت 2500k وقتی اینقدر بالاست به نظر من ارزش خرید نداره ! . شما بیا واسه من 10 تا بنچ مارک بیار چه فایده هیچ کدوم از بنچ مارک هایی که شما میاری درست و حسابی از 6 هسته استفاده نمیکنن ؟
    در برنامه های رندر که کاملا Multi Threading در اونا بهینه شده حتی یه 1090 از 2500k بهتر عمل میکنه و اگه شرکت ها از تمام توان پردازنده های AMD استفاده کنن ( که هر روز شاهد بهتر شدنش هستیم ) یه چیزی میشه مثل بازی Dirt3 که 2600k هم به پای 1100 نرسیده بود . بنده با خود اینتل مشکل ندارم . فقط با قیمت های سرسام آورش و سیاست های مسخرش مشکل دارم .
    در مورد کارت ها :
    شما صحبت بنده رو اشتباه برداشت کردین . من حرفام رو کلی گفتم و از حرف های شما ایرادی نگرفتم .

1- طراحی خنک کننده هیچ ربطی به بازده کارت نداره و فقط دما رو پایین تر میاره که در کلاک های پیش فرض حتی با کولینگ رفرنس هم مشکلی پیش نخواهد اومد
    2- بنده خودم گفتم کارت های سری های اورکلاک شرکت های مختلف که از Phase های بیشتری استفاده کردن مد نظرم نیست ! اون کارت ها هم در فرکانس های پیش فرض مثل کارت های رفرنس عمل میکنن
    3- باز هم گفتم سری های اورکلاک شده مدنظر من نبوده و توی متن هم نوشتم !! سری های رفرنس یا حتی سری های اورکلاک در کلاک های رفرنس ( پیش فرض GPU/Memory ) از نظر کارایی فرقی با رفرنس ها ندارن !
    واسه همینه که من میگم خرید کارت های گرون از شرکت هایی مثل Giga ! یا Asus اصلا ارزش نداره . کسی که اورکلاک نمیکنه ( یا حتی اگه در حد خیلی جزئی اورکلاک میکنه ) باید ارزون ترین برند موجود در بازار رو تهیه کنه !!
    امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید .
    اولا که شما شوخی منو نگرفتی. من منظورم این بود که 2تا 6870 زیاده.
    در مورد مد هم باید بگم. تقریبا بله. اونی مد میشه که ارزش خرید داشته باشه. کارایی. قیمت. قابلیت ارتقاو...
    حالا کاره دوستمون چیه؟ گیم و کاره معمولی.
    الان کجا 1100 از 2500 سریعتره؟ واسه گیم 2500 از بولدوزر هم قویتره. نیازی به توضیح من نیست، یکم دربارش تحقیق کنید.
    2500K گرونه؟ بولدوزر ارزونه؟ 1100 که اصلا الان جز آمار نمیاد. گرون به سری 1366 و 2011 میگن. بله اونا گرونن.
    اینکه نرم افزارها بهینه نیستن مهم نیست. ما درباره حال صحبت میکینیم. نمیخوایم 3 سال دیگه از قدرت سی پی یو استفاده کنیم.
    در مورد کارتها:
    شما منظورتون هر چی بود، وقتی حرف منو نقل قول کردین، یعنی....دارین به من جواب میدین. درسته؟ اگه منظورتون این نبود، شما احتمالا سهوا اینکارو کردین. مهم نیست.
    شما میگین کارتها با هم فرق ندارن. من میگم در کارایی ممکنه، اما سر و صدایی که تولید میکنن،قابلیت اور- اور کارخانه ای و... عواملی هستن که کارتها رو از هم جدا میکنن. حالا کسی که اصلا این چیزا رو نمیدونه. چجوری بفهمه که کدوم بهتره؟
    بره ارزونتره رو بخره و مغزشو سرویس کنه؟ مثلا من قبلا رفتم یدونه کارت 4830 Club3D گرفتم که 2-3 تا دیگه هم دیدم همشون مثل تراکتور صدا میخورن. برنده ای زیادی مثل این هستن.قیمت مهمه بله. اما برند هم دیگه نباید آشغال باشه. حد تعادل در تمام کارها بهترین انتخابه. البته power color رو من قبول دارم.
    منظورم برندهایی بی نام و نشان و بی کیفیت هستن.
    نکته آخر هم گارانتی هست. حتما بهش توجه کنین.

یاشاسین تیراختور

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

اولا که شما شوخی منو نگرفتی. من منظورم این بود که 2تا 6870 زیاده.
    در مورد مد هم باید بگم. تقریبا بله. اونی مد میشه که ارزش خرید داشته باشه. کارایی. قیمت. قابلیت ارتقاو...
    حالا کاره دوستمون چیه؟ گیم و کاره معمولی.
    الان کجا 1100 از 2500 سریعتره؟ واسه گیم 2500 از بولدوزر هم قویتره. نیازی به توضیح من نیست، یکم دربارش تحقیق کنید.
    2500K گرونه؟ بولدوزر ارزونه؟ 1100 که اصلا الان جز آمار نمیاد. گرون به سری 1366 و 2011 میگن. بله اونا گرونن.
    اینکه نرم افزارها بهینه نیستن مهم نیست. ما درباره حال صحبت میکینیم. نمیخوایم 3 سال دیگه از قدرت سی پی یو استفاده کنیم.
    در مورد کارتها:
    شما منظورتون هر چی بود، وقتی حرف منو نقل قول کردین، یعنی....دارین به من جواب میدین. درسته؟ اگه منظورتون این نبود، شما احتمالا سهوا اینکارو کردین. مهم نیست.
    شما میگین کارتها با هم فرق ندارن. من میگم در کارایی ممکنه، اما سر و صدایی که تولید میکنن،قابلیت اور- اور کارخانه ای و... عواملی هستن که کارتها رو از هم جدا میکنن. حالا کسی که اصلا این چیزا رو نمیدونه. چجوری بفهمه که کدوم بهتره؟
    بره ارزونتره رو بخره و مغزشو سرویس کنه؟ مثلا من قبلا رفتم یدونه کارت 4830 Club3D گرفتم که 2-3 تا دیگه هم دیدم همشون مثل تراکتور صدا میخورن. برنده ای زیادی مثل این هستن.قیمت مهمه بله. اما برند هم دیگه نباید آشغال باشه. حد تعادل در تمام کارها بهترین انتخابه. البته power color رو من قبول دارم.
    منظورم برندهایی بی نام و نشان و بی کیفیت هستن.
    نکته آخر هم گارانتی هست. حتما بهش توجه کنین.

یاشاسین تیراختور
    شوخی میکنین حداقل 2 تا علامت تعجب بزنین که بنده متوجه بشم شوخیه !!
    شما بروبچ P30world میدونم با AMD مشکل دارین و چیز قدیمی نیست این مسئله .
    1100T برای من خیلی بیشتر از 2500K ارزش داره . چرا ؟ 1100T رو میخریم 240 تومن و مادربردش رو حداکثر 150 تومن ( یه مین برد خوب ) ولی اینتل 2500K رو میخریم 320 330 تومن و 180 تومن هم باید پول مین برد بدیم
    قدرت 1100T در حالت واقعی خیلی بیشتر از 2500K و تقریبا کمتر یا هم رده 2600K هست .
    حرف شما درسته ! 2500K ظاهرا قوی تره . میدونین چرا ؟ اولا برنامه ها درست و حسابی Multi Thread نیستن ! و در اون حالت هسته کمتر و قدرت هر هسته ، بیشتر خودش رو نشون میده تا هسته های بیشتر ! و اینکه به دلیل زیاد بودن پردازنده های اینتل در بازار و با توجه به اینکه سهم بیشتری رو از AMD به خودش اختصاص داده اکثر شرکت ها برنامه ها و بازی هاشون رو برای پردازنده های اینتل بهینه میکنن و ما هم بنچ مارک میگیریم 2 تا علامت سوال میاد رو سرمون بعد فکر میکنیم آره دیگه 2300 هم 1100T قویتره و AMD به درد نمیخوره .
    من با بلدوزر کاری ندارم . بلدوزر هنوز هم نسبت به قیمت از سندی بریج ها بهتره ( 8 هسته ای ها ) و منم مثل بقیه از این سری نا امید شدم . اما شما دوستان اینتل یه چیز رو در نظر نگرفتین ! . اینکه بلدوزر واقعا 8 هسته نیست و 4 هسته و 4 تا Integer Pipeline هست که به یک هسته و یک Integer Pipleline یه ماژول بلدوزر میگن و طبق گفته های خود AMD حدود 80% قدرت 2 هسته واقعی رو داره ! اما شما فقط میگین خب اینکه 8 هسته هست ولی بنچ مارک ها کم امتیاز میدن پس بدرد نمیخوره !!

در مورد کارت گرافیک ها !
    این حرفا دیگه قدیمی شده . شما اگه با صدا یا دمای کارت مشکل داری کارت های رفرنس بخر ! خیلی از شرکت ها کارت های رفرنس میزنن و تغییراتی اعمال نمیکنن ! . تازه بدترین کولینگ مگه چقدر صداش از رفرنس ها بیشتره ؟
    بنده بهتون گفتم من منظورم کارت های رفرنس هست شما انگار اول هر جمله منو میخونی دیگه به بقیش توجه نمیکنی چی میگم . گفتم کارت های سری اورکلاک که معمولا طراحی کولینگ بهتری دارن + Phase های بیشتر ! اونا اولا گرون تر هستن ! و بحث سر بهتر بودن نیست . یکی هست اصلا اورکلاک نمیکنه . چرا باید بیاد به جای 240 تومن 280 تومن بده 6870 Hawk بگیره ؟ ( مثال )
    هر چیزی رو نسبت به شرایط و کارایی باید سنجید دیگه ( اینکه حرف همه بچه های اینجاس ! )
    من دارم میگم واسه کاربر های عادی که اورکلاک نمیکنن بهتره ارزون ترین کارت رفرنس بازار رو بگیرن ولی شما همش میای میگی کارتی که فاز بیشتری داره چی ؟ اون بهتر نیست ؟!

همون یاشاسین تراختور ...

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

شوخی میکنین حداقل 2 تا علامت تعجب بزنین که بنده متوجه بشم شوخیه !!
    چشم.این خوبه؟
    شما بروبچ P30world میدونم با AMD مشکل دارین و چیز قدیمی نیست این مسئله .
    نخیر. اشتباه فکر میکنید. من طرفدارم AMD هستم. آواتار من 1 سال آرم AMD بود. یه سر به تاپیک اخبار AMD بزنید. متوجه میشید که بچه ها طرفدار کی هستن. اما طرفداری بی منطق معنی نداره. واقعبین باشیم بهتره.
    1100T برای من خیلی بیشتر از 2500K ارزش داره . چرا ؟ 1100T رو میخریم 240 تومن و مادربردش رو حداکثر 150 تومن ( یه مین برد خوب ) ولی اینتل 2500K رو میخریم 320 330 تومن و 180 تومن هم باید پول مین برد بدیم
    قدرت 1100T در حالت واقعی خیلی بیشتر از 2500K و تقریبا کمتر یا هم رده 2600K هست .
    واسه شما بله. مهم اینه که چند درصد از افراد مثل شما فکر میکنن. 5%؟ - 10%؟.....
    حالت واقعی رو ایشالله یک تاپیک بزنید تا دربارش بیشتر صحبت کنیم.
    حرف شما درسته ! 2500K ظاهرا قوی تره .
    خدا رو شکر. یه چیزی رو درست گفتیم.
    میدونین چرا ؟ اولا برنامه ها درست و حسابی Multi Thread نیستن ! و در اون حالت هسته کمتر و قدرت هر هسته ، بیشتر خودش رو نشون میده تا هسته های بیشتر ! و اینکه به دلیل زیاد بودن پردازنده های اینتل در بازار و با توجه به اینکه سهم بیشتری رو از AMD به خودش اختصاص داده اکثر شرکت ها برنامه ها و بازی هاشون رو برای پردازنده های اینتل بهینه میکنن و ما هم بنچ مارک میگیریم 2 تا علامت سوال میاد رو سرمون بعد فکر میکنیم آره دیگه 2300 هم 1100T قویتره و AMD به درد نمیخوره .
    من با بلدوزر کاری ندارم . بلدوزر هنوز هم نسبت به قیمت از سندی بریج ها بهتره ( 8 هسته ای ها ) و منم مثل بقیه از این سری نا امید شدم . اما شما دوستان اینتل یه چیز رو در نظر نگرفتین ! . اینکه بلدوزر واقعا 8 هسته نیست و 4 هسته و 4 تا Integer Pipeline هست که به یک هسته و یک Integer Pipleline یه ماژول بلدوزر میگن و طبق گفته های خود AMD حدود 80% قدرت 2 هسته واقعی رو داره ! اما شما فقط میگین خب اینکه 8 هسته هست ولی بنچ مارک ها کم امتیاز میدن پس بدرد نمیخوره !!
    یه مثال ساده و کمی خنده دار میزنم تا موضوع رو جمع کنیم:
    فرض بگیرید، خیابون های تهران اونقدر ترافیک دارن که سرعت متوسط ماشین ها 40 کیلوتر در ساعته. حالا 2 تا شرکت بیان ماشین تولید کنن. یکی 8 سیلندر و یکی 4 سیلندر. بعد تو این شهر در حال ساخت 2 تا اتوبان با سرعت 200 کیلومتر باساعت باشن و بقیه حداکثر در حد 80-100 کیلومتر در ساعت.
    در آینده ممکنه این 2 تا اتوبان بشه مثلا 10 تا ولی زمان میبره تا بسازنشون. حالا تو این فرصت شما 8 سیلندر رو میخرین؟ یا 4 سیلیندری که برای این شرایط بهینه هستن؟
    اینتل خودش میدونه که فعلا با بیش از 6 هسته فعلا دربازیها و نرم افزارها به جایی نمیرسه. AMD فکر کرد با هسته های ضعیف اما بیشتر میتونه پیروز بشه. اما فکرش اشتباه بود. یه سر به سایت Newegg بزنید تا قیمت های جهانی رو ببینید. که بولدوزری که شما ترجیحش میدید از نظر قیمت با سندی بریج ها چقدر تفاوت داره. کدومشون ارزونترن؟
    در مورد کارت گرافیک ها !
    این حرفا دیگه قدیمی شده . شما اگه با صدا یا دمای کارت مشکل داری کارت های رفرنس بخر ! خیلی از شرکت ها کارت های رفرنس میزنن و تغییراتی اعمال نمیکنن ! . تازه بدترین کولینگ مگه چقدر صداش از رفرنس ها بیشتره ؟
    بنده بهتون گفتم من منظورم کارت های رفرنس هست شما انگار اول هر جمله منو میخونی دیگه به بقیش توجه نمیکنی چی میگم . گفتم کارت های سری اورکلاک که معمولا طراحی کولینگ بهتری دارن + Phase های بیشتر ! اونا اولا گرون تر هستن ! و بحث سر بهتر بودن نیست . یکی هست اصلا اورکلاک نمیکنه . چرا باید بیاد به جای 240 تومن 280 تومن بده 6870 Hawk بگیره ؟ ( مثال )
    هر چیزی رو نسبت به شرایط و کارایی باید سنجید دیگه ( اینکه حرف همه بچه های اینجاس ! )
    من دارم میگم واسه کاربر های عادی که اورکلاک نمیکنن بهتره ارزون ترین کارت رفرنس بازار رو بگیرن ولی شما همش میای میگی کارتی که فاز بیشتری داره چی ؟ اون بهتر نیست ؟!
    خودتو کنترل کن. واسه بحث باید حوصله داشت....
    بحث از اینجا شروع شد. کجا کفتید ارزونترین کارت رفرنس؟ خریدار عادی از کجا بفهمه کدوم کارت رفرنسه؟
    برند کارت به هیچ عنوان اهمیت نداره . هر کدوم ارزون تر بود تهیه بشه . این کارت ها همگی ساخته شده توسط شرکای تجاری Nvidia/AMD هستن و تمام مراحل ساخت زیر نظر و استاندارد های این شرکت ها هست . اینطور نیست بگین مثلا کارت Powercolor کیفیت خوبی نداره ولی Gigabyte خیلی خوبه اما متاسفانه فروشندگان بازار از شدت ضعف علم و سواد همیشه میگن فلان برند از این یکی بهتر هست . در صورتی که واقعا بهتر وجود نداره ( معمولا در کارت گرافیک ) و وقتی یه گرافیک از پردازنده 6970 استفاده میکنه هر برندی هم که میخواد باشه همیشه یک Performance داره
    همون یاشاسین تراختور ...
    یاشاسین داماش
    در صورت تمایل در پروفایل ادامه میدیم.

ختم جلسه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •