اطلاعي ندارم ...ولي هنر با غير حضوري جور در نمياد...آخرش هيچي ياد نمي گيري .
اطلاعي ندارم ...ولي هنر با غير حضوري جور در نمياد...آخرش هيچي ياد نمي گيري .
بنظر من ربطی نداره ! آدم بخواد درس بخونه ، تو هر شرایطی هم که باشه میتونه درس بخونه و بهترین معدل رو بیاره !
توصیه :شما باید سرت تو کار خودت باشه !مخصوصاً تو درس خوندن
موفق باشید![]()
دقیقا نمی دونم رشته ی سینما چی هست
اما توی تهران فکر کنم هنرستان صدا و سیما یا یه همچین وجود داشته باشه، یکم تحقیق کن
من فقط تبلیغشو میدیدم از تلویزیون
به نظر من فضای کنکور هنر از طریق دبیرستان بهتره.چون توی هنرستان این رشته زیاد مورد اهمیت نیست.
هنرستان صدا و سیما رشته ی سینما نداره و فقط در بخش انیمیشن که در نهایت چند تا نکته کوچیک در مورد سینما توش هست می پردازه
البته من اصفهان هستم و فقط تهران هنرستان صدا و سیما داره, توی اصفهان هم هنرستانی به نام هنرهای زیبا هست که رشته هایی مثل گرافيک . نقاشي . صنايع دستي . انيميشن و موسیفی درش تدریس میشه
حالا شما فرض کنین من می خوام برم هنرستان هنر های زیبا, بهتره از بین این رشته ها که گفتم کدوم رو انتخاب کنم؟
و کلا چه کلاس های حانبی باید برم تا بتونم توی کنکور موفق تر عمل کنم؟
کسی از این کنکور عملی که در رشته موسیفی هست خبر داره و ایا در رشته های دیگه ی هنری هم چنین امتحانی هست یا نه؟
از این رشته هایی که شما گفتین انیمیشن و گرافیک میتونه به سینما مربوط باشه.(برای جلوه های ویره)اما اگه شما به رشته سینما علاقه دارین باید از طریق کنکور هنر رشته هایی مث کارگردانی و .... که خیلی به صورت حرفه ای از هم جدا شدن و انتخاب کنینحالا شما فرض کنین من می خوام برم هنرستان هنر های زیبا, بهتره از بین این رشته ها که گفتم کدوم رو انتخاب کنم؟شما باید با توجه به ضرایب پر اهمیت ترین درس و کلاس برینکلا چه کلاس های حانبی باید برم تا بتونم توی کنکور موفق تر عمل کنم؟بله شما باید یکی از انواع ساز و تا حدودی بتونین بنوازین و در مورد سایر ابزارهای موسیقی اطلاعات داشته باشین.رشته هایی مثه نمایش هم مصاحبه عملی دارن.شما یه دفترچه انتخاب رشته تهیه کنین اخر دفترچه اطلاعات بسیار جامعی درباره رشته های هنر داره.از بچه های پارسالی میتونین بگیرینکسی از این کنکور عملی که در رشته موسیفی هست خبر داره و ایا در رشته های دیگه ی هنری هم چنین امتحانی هست یا نه؟
برای هنر خوب در هر رشت های که برید میتونید شرکت کنید ولی منابعش متفات هست در دروس اخ و در دروس عمومی با دبیرستان یکسان
اگر هدف شما هن هسا باید به مرور منابعش رو مطالعه کنید ....
موفق باشید ....
این دفترچه که می گین به صورت انلاین هم موجود هست؟
بله در سایت سازمان سنجش .....
دفترچه شماره 2 موجود هستش ...
هنرطتان هنر های زیبا برو خیلیییی خوبه بعدشم کی همچین حرفی زده؟
که هنررستانیا درس نخونو تنبلن یا جوشون بده؟ باید بتونی عاقل باشی تحت تاثیر قرار نگیری اگرم نمیتونی کلا هنرو بیخیال شی چون تا آخرش همینجوریه و سیاهی لشگر زیاد داره کلا ولی آدمای موفق هم داره الان ماشالله همه هنرمندن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)