تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: لپ تاپ Acer Aspire 5820TG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ضمناً دوست گلم شما که احتمالاً 5755 رو از نزدیک دیده اید لطف میکنید بفرماید که کدوم رنگش قشنگتره؟ کدوم یکی مشکی یا قهوه ایش رو بگیرم؟ضمناً اگه باتری 9 سل بجای 6 سل بزنم روش چقدر تفاوت زمانی به ازای هر بار شارژ کردن خواهم داشت (منظورم اینه که چند ساعت حدوداً شارژ نگه میداره).با تشکر فراوان

2. این کاربر از epilot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام و خیلی ممنون.

آقا جان رفتم بازار گفتن یک و دویست و خورده ایی.

کجا یک تومان گیر میاد.

من شهرستان هستم ببم جان. اما میتونم از تهران بخرم اگه واقعاً جایی باشه که 1 تومن بده.
    ضمناً دوست گلم شما که احتمالاً 5755 رو از نزدیک دیده اید لطف میکنید بفرماید که کدوم رنگش قشنگتره؟ کدوم یکی مشکی یا قهوه ایش رو بگیرم؟ضمناً اگه باتری 9 سل بجای 6 سل بزنم روش چقدر تفاوت زمانی به ازای هر بار شارژ کردن خواهم داشت (منظورم اینه که چند ساعت حدوداً شارژ نگه میداره).با تشکر فراوان
    2-3 روزی دیر کردی.
    5755 با این گرونی که الان هست تا 1100 هم تقریبا ارزش داره. من رنگ زرشکیش رو دوست دارم.
    اما دوست عزیز اگه 1200 بود ارزش خرید نداره. بهترین انتخاب تو حدود 1200 اچ پی 6160 هست. اگر هم اهل بازی به صورت حرفه ای نیستی اچ پی 6120
    6160 : سی پی یو i5- رم 4- هارد 500- گرافیک 6770 که گرافیک قوی داره. تقریبا بهترین گرافیک تا لبتهابهای 2 میلیون تومانه.
    6120 : سی پی یو i7 - رم4- هارد500- گرافیک 6490 . خب این سی پی یو قدرتمندی داره در عوض کارت گرافیکش متوسطه. البته بازیهای روز رو اجرا میکنه.
    من اگه بخوام تا 1200 هزینه کنم 6120 رو برمیدارم. ظاهر به مراتب بهتری نسبت به 5755 داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

2-3 روزی دیر کردی.
    5755 با این گرونی که الان هست تا 1100 هم تقریبا ارزش داره. من رنگ زرشکیش رو دوست دارم.
    اما دوست عزیز اگه 1200 بود ارزش خرید نداره. بهترین انتخاب تو حدود 1200 اچ پی 6160 هست. اگر هم اهل بازی به صورت حرفه ای نیستی اچ پی 6120
    6160 : سی پی یو i5- رم 4- هارد 500- گرافیک 6770 که گرافیک قوی داره. تقریبا بهترین گرافیک تا لبتهابهای 2 میلیون تومانه.
    6120 : سی پی یو i7 - رم4- هارد500- گرافیک 6490 . خب این سی پی یو قدرتمندی داره در عوض کارت گرافیکش متوسطه. البته بازیهای روز رو اجرا میکنه.
    من اگه بخوام تا 1200 هزینه کنم 6120 رو برمیدارم. ظاهر به مراتب بهتری نسبت به 5755 داره

سلام دوست گلم.

بازم خیلی ممنونم بابت راهنمایی های سخاوتمندانه شما.

ما واسه همه چی دیر میجنبیم اینم گناه ما نیست مقصر شانس کت کله ما هستش!

زرشکی هم مگه داره؟ منظورتون قرمزه یا آبی؟ آقا ما عمریه هنوز نمیدونیم زرشک چه رنگیه! مغز که نیست پهنه پهن!!

راستش من ظاهر لپ تاپ های ایسر رو بیشتر میپسندم وانگهی به احتمال قوی مدل های hp هم کشیدن بالا.

حالا که کار به یک و دویست سیصد داره میکشه نظرتون چیه که همون 5830 رو بخرم؟ البته اگه خیلی جهشت قیمت نداشته باشه توی این چتد روزه؟ هر چند به نظر من این رنگ آبی روی قسمت موسش ی خورده بد فرمش کرده، به نظرتون این روکش رو میشه از روش درآورد یا من اشتباه میکنم و قسمتی از بدنه هستش؟ البته اینم بگم که این مدل رو هم هنوز از نزدیک زیارت نکردم.

بازم تشکر فراوان و ابراز شرمندگی (اسمایلی خجالت).

این مشخصات 5830 هستش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به بخش Battery runtime در انتهای پیج دقت کنید. به ازای هر بار شارژ دو برابر 5755 شارژ نگه میداره!
    Last edited by epilot; 08-01-2012 at 11:39.

داره خودمونی میشه pic4you's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سازگار قيمت رو خيلي زياد زده

سايت ها مختلف قيمت به روز زير يك ميليون هم زدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سازگار قيمت رو خيلي زياد زده

سايت ها مختلف قيمت به روز زير يك ميليون هم زدن
    دوست گلم کدوم سابتها قیمت زیر یک تومان زدن؟ لینکشون رو لطف میفرمایید؟
    اگه هم خلاف قوانین هست لطف میفرمایید پی ام کنید.

با تشکر فراوان

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست گلم کدوم سابتها قیمت زیر یک تومان زدن؟ لینکشون رو لطف میفرمایید؟
    اگه هم خلاف قوانین هست لطف میفرمایید پی ام کنید.

با تشکر فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا جان خیلی ممنونم بابت لینک.

اینا تفاوت قیمتشون بعضا بیش از 300 هست! ممکنه اونایی که ارزونتر میفروشن دلیل خاصی از جمله عدم اصلی بودن ی قطعه یا چیزی تو این مایه ها دلیلش باشه؟

الان شما دقت کنید توی این لینک طرف corei7 رو مسده 1.120,000 تومان!:

یا تو همون لینک خودتون طرف corei5 رو تا 920 تومان هم میده. آقا جان پلیز انلایتن می!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خیلی خیلی ممنونم.

این اختلاف قیمتی توی این لینک از کجا ناشی میشه؟

نکنه بعضی از وارد کننده ها و یا فروشنده ها قطعه ای چیزی رو عوض میکنند تا اینکه بتونند لپ تاپ رو ارزونتر بفروشند؟
    من میتونم فرضاً به اونی که الان توی همین لینک شما داره 920 میده اعتماد کنم و با خیال راحت لپ تاپ رو ازش بخرم؟

با تشکر مجدد

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

دی جی آنلاین فقط واسطه هست. شما به فروشگاهی که آدرس داده زنگ بزنید میگن که قیمتی که روی سایت هست قدیمیه ! قیمتا بالاتر از این حرفاست
    سلام دوست گلم.

بازم خیلی ممنونم بابت راهنمایی های سخاوتمندانه شما.

ما واسه همه چی دیر میجنبیم اینم گناه ما نیست مقصر شانس کت کله ما هستش!

زرشکی هم مگه داره؟ منظورتون قرمزه یا آبی؟ آقا ما عمریه هنوز نمیدونیم زرشک چه رنگیه! مغز که نیست پهنه پهن!!

راستش من ظاهر لپ تاپ های ایسر رو بیشتر میپسندم وانگهی به احتمال قوی مدل های hp هم کشیدن بالا.

حالا که کار به یک و دویست سیصد داره میکشه نظرتون چیه که همون 5830 رو بخرم؟ البته اگه خیلی جهشت قیمت نداشته باشه توی این چتد روزه؟ هر چند به نظر من این رنگ آبی روی قسمت موسش ی خورده بد فرمش کرده، به نظرتون این روکش رو میشه از روش درآورد یا من اشتباه میکنم و قسمتی از بدنه هستش؟ البته اینم بگم که این مدل رو هم هنوز از نزدیک زیارت نکردم.

بازم تشکر فراوان و ابراز شرمندگی (اسمایلی خجالت).

این مشخصات 5830 هستش:

به بخش Battery runtime در انتهای پیج دقت کنید. به ازای هر بار شارژ دو برابر 5755 شارژ نگه میداره!
    کلا دو سه رنگ بیشتر نداره. یکیش شبیه قرمز یا زرشکی هست، اسمش رو هرچی دوست دارید بذارید من اون رو میپسندم!
    5830 جز باتری لایف بیشتر هیچ مزیتی به اون اچ پی ها نداره !
    اون چیزایی هم که در مورد کاور گفتی انجام نــــشدنی است.
    انتخاب به خودت برمیگرده. سلیقه ای هست . گفتنی ها گفته شد

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

قيمت هاي اون صفحه به روز هستن . فروشنده صبح خودش دستي وارد كرده

آدرس هم دارن مي تونين حضوري خريد كنيد

در مورد اعتماد هم کیمیا آنلاین قابل اعتماد و معتبره . بقيه رو نمي دونم

در ضمن تو همون سايت 5755 رو جستجو كن يكي دو جاي ديگه هم اين لپ تاپ رو گذاشتن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •