درسته اما اگر هم به ازدواج بکشه بعدش به .....
احساس و نیاز به جنس مخالف از همون 17 سالگی خیلی شدید میشه.....البته هستن کسایی که هر ماه با یکین...
که اصلا ازشون خوشم نمیاد چون هدفی ندارن.....
درسته اما اگر هم به ازدواج بکشه بعدش به .....
احساس و نیاز به جنس مخالف از همون 17 سالگی خیلی شدید میشه.....البته هستن کسایی که هر ماه با یکین...
که اصلا ازشون خوشم نمیاد چون هدفی ندارن.....
شما چرا اینقدر سنتی فکر میکنی !؟ اتفاقا زیاد بودن که ازدواج کردن و حالا زندگی خوبی هم با هم دارن !درسته اما اگر هم به ازدواج بکشه بعدش به .....
حتما که نباید همه چیز سنتی باشه تو خوبم باشه !
محمد جان من اگه سنتی فکر میکردم که اصلا نباید میرفتم دنبال این چیزها...
چیزی که دیدم رو گفتم.....شما خواه پند گیر خواه ملال....
به به ...
خوب شد این تاپیک مخصوص خانمهای انجمن زده شد تا آقایون دور هم جمع بشن و گفتگو کنن
جالبه نه ؟!
(البته خود من هم الان جزو همین دسته حساب میشم)
این همه موضوع برای صحبت بود دوستان سریع قسمت غمگین رو انتخاب کردن و رفتن سراغ شکست عشقی!
مثل یک سری تاپیک های دیگه که با عنوان اشعار تنهایی و غم هست یا مسائلی که درباره مرگ و خودکشیه!
کلا مردم غمگینی داریم که دلایلش هم مشخصه.
جدیدا که یک سری روابط به دلیل حس رقابتی بین بعضی هاست
خیلی شبیه به مسابقه شده !
البته من حرفت رو هم قبول دارم که خیلی از این رابطه ها آخرش جدایی هست
ولی خب بعضی ها هم به ازدواج رسیده و خوب بوده
کلا به نظر من شانس اینجا هم موثره !
به قول یکی که میگفت ازدواج مثل یه هندونه میمونه معلوم نیست شیرین باشه یا بی مزه.....
بله جدیدا از 14 سالگی شروع میکنن
تو محله ما همه هفته ای با همن
ما که سرمون انقدر با درس و کامپیوتر و طراحی سایت گرمه که وقت نمیکنیم ز این کارا بکنیم
بزار راحت باشن
این کار هم معتاد کنندست اگه کسیو بگیره ول نمیکنه
به نظر من زیر 24 سال!!بیشترشون جدا میشن البته سن هم تاثیر داره
تو سن زیر 18 سال دوستی حتما جدایی داره
شاید براتون عجیب باشه .اما تو جامعه ای که بیکایر و گرانی بیداد میکنه نباید خیلی ربای زود ازدواج کردن دست و پا شکست!!
به نظر من باید تو این سن ابتدا خواسته ها و شرایط هامون رو طبقه بندی کنیم تا ببینیم با چه تیپ و شخصیتی میخوایم ازدواج کنیم بعد اقدام کنیم.خیلی ها دوست میشن و رابطه برقرارمیکنند تازه بعدش به فکرشون میرسه که اخلاق طرف مقابل باید چطوری باشه
به نظر من حرف غلطیه.دوران نامزدی رو برای این گذاشتن که طرف مقابل رو بشناسی و کارت به این جمله نرسه.مطمئن باش تو 3 تا 6 ماه خیلی راحت میشه طرف مقابل رو شناخت.هم خودش رو هم خانوادشوبه قول یکی که میگفت ازدواج مثل یه هندونه میمونه معلوم نیست شیرین باشه یا بی مزه.....
منم با آقا حمید موافقم
سن ازدواج به هیچ وجه نباید کم باشه
به نظرم هم بچه بازی میشه هم سن های پایین همیشه به مشکل خوردن
این دوره زندگی یکم سخته و اونا از پسش بر نمیان
این دوستی ها به نظر من 3 دوره داره
زیر 18 سال
بالای 18 سال
بالای 24 سال
اگر دقت کرده باشید اونی که از زیر 18 سال شروع میکنه به دوست شدن با جنس مخالف دیگه یه جوری معتاد این کار میشه.خود این کار به نظر من بد نیست ولی 1 اشکالی داره
اگر یه خانم x حالا بگیم از 18 تا 24 سالگی شروع به این کار کنه حالا اگه با 1 نفر باشه چیزی نیست ولی میبینی توی این مدت با چند نفر به دلایل مختلف دوستیش به هم خورده حالا 24 سالش شده .به طور سنتی یا مدرن فرقی نمیکنه میخواد ازدواج کنه
ایا میتونه؟
البته این برای اقایان هم صادق هست
مشکل اصلی 2 تا هست
1-جلوگیری خانواده ها ...که اصولا جوان ها هرچی که ازشون بگیری رو میرن دنبالش
2-بیکاری و بی پولی.اگر واقعا 2 نفر همدیگرو دوست دارند و هیچ جوری نمیشه از هم جداشون کرد خب بهتره با هم ازدواج کنند ولی وقتی حتی پول ندارند یه خانه توی جنوب شهر اجاره کنند هی باید الکی به اتش عشق هم بسوزند و اخرش یکیشون خسته بشه بره و اون یکی شکست عشقی بخوره و..
من با اقا حمید در مورد این حرفشون که توی 3 یا 6 ماه میشه طرف رو شناخت مخالفم
چون خودم تجربشو دارم
نه با دوستی نه با نامزدی نه با عقد با هیچ کدام دقیقا نمیتوانی طرف رو بشناسی.تا زیر یک سقف نری نمیتوانی طرف رو بشناسی
بعدشم شناخت طرف مهم نیست .مهم اینه که خودتو بتونی با اخلاق اون وفق بدی یا بتونی اونو تغییر بدی.چون هیچ ادمی که 100 درصد خوب نیست.حداقل 30 درصد بدی داره.
مثلا دوست من میگفت نامزدم یه کم وقتی خسته هست بد دهن میشه ولی اشکالی نداره.چیزی نیست که
منم بهش گفتم 30 درصد بدی طرف مقابل چیزی هست که تو نتوانی تحملش کنی.چیزهایی که توی عرف جامعه یه کم بد هستند ولی از نظر تو اشکالی ندارند که جزو اون 30 درصد حساب نمیشوند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)