ایشون میخواد 1.5 بده به لپ تاپ بخره چیکار داره به پیشینه شرکت ها ؟؟؟
اگه اینجوریه همین Dell هم داشت خوب پیش میرفت ولی یهو زد خراب کرد
ایشون میخواد 1.5 بده به لپ تاپ بخره چیکار داره به پیشینه شرکت ها ؟؟؟
اگه اینجوریه همین Dell هم داشت خوب پیش میرفت ولی یهو زد خراب کرد
منم ميگم در حال حاظر فقط ايسوس N55SF برای شما مناسبه
ايسوس اولين نت بوك رو به بازار جهانی ارائه كرد و بنيان گذار نت بوك هستش.
دوست من ایشون که دارند اینقدر هزینه میکنند بهتر نیست یه چیز خوب ببرند؟؟؟
راستش من توی این انجمن ها در مورد اشکالات سخت افزاری لپتاپ های ایسوس زیاد شنیدم و دیگه به هر کسی هم پیشنهاد می کنم تقریبا از مارک های معروف پیشنهاد می کنم...
نمونه اش ...
شکستن لولا چیزی نیست که واسه همه لپتاپ ها شایع باشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما از کدام مدل شرکت Dell ناراضی هستید و یا موارد مشابه را دیدید لطفا مثال بزنید...
سری Inspiron با آمار خرابی بالاش
دلیلی دیده نمیشه به خاطر اسم یک برند که الان محصولاتش شدیدا در پیت شدند بریم از اون برند بخریم!
ایسوز هم الان یکی از بهترین برند های دنیاست و بهترین لپ تاپ گیمینگ سال رو هم زده ( دل چرا با الین ور نتونست؟ قیمت بالا + سفارشی بودن!)
Asus بهتره به خاطر صفحه نمایش و اینا!
آیا شما مدرکی برای اثبات حرفتون دارید؟؟؟ايسوس اولين نت بوك رو به بازار جهانی ارائه كرد و بنيان گذار نت بوك هستش.
نت بوک = لپتاپ واسه انجام امور ساده مثل وب گردی ... و کم هزینه ...
آیا نت بوک چیز جدیدی هستش؟؟؟
این تاپیک موضوعش مشخصه بهتره منحرف نشه![]()
در این موضوع شک نکن که همه لپتاپها یک سری مشکلات معمولا نرم افزاری دارند...
اگه این تاپیک در مورد مادر بورد بود من هم با توصیه شما هم عقیده بودم ... چرا که ای سوس سالهاست که توی کار مادر بورد هستش ... ولی الان این تاپیک مربوط به موضوع دیگری هستش...
کاشکی یه مورد از خرابی های عجیب و غریب دل را واسم مثال می زدید...به قول معروف هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
من به شما همون HP Pavilion DV6-6190 پیشنهاد می دم...
فقط باطریش 6 سلولی هستش...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم ایسوس...
خودتون هم مقایسه کنید متوجه میشید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اچ پی بلو ری هم داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)