دو باند یعنی دوال باند یعنی هم فرکانس 2.4 داره و هم 5 گیگاهرتز
دو باند یعنی دوال باند یعنی هم فرکانس 2.4 داره و هم 5 گیگاهرتز
آخه تو سایت های ریویو اسم tp link خیلی کمه اکثرا از لینکسیس و ... بحث شده شاید منظورتون اینه که تو ایران خوب جواب میده
---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------
درسته بیشتر میخام کاربرداشو بدونم
بله تو ایران هرکی خریده راضی بوده...از لحاظ گارانتیشم مطمئن باش خودم چند بار فرستادم خیلی خوب بوده خوب کاره آدمو انجام میدن
سلام دوستان عزیز
دیدم این تاپیک هست گفتم سوالمو همینجا مطرح کنم
نظرتون در مورد TP-Link
TD-W8960N
چیه؟ بگیرم؟
به نظر خودم چیز خوبیه
Last edited by moosavi.sm89; 13-01-2012 at 16:32.
میشه بگید قدرت سیگنال شو از کجا متوجه شدید ؟
مدل 8961 شم خوبه
سلام
مودم وایرلس چی توصیه میکنید حدود 60 70تومن
8960n 300mbps
8950nd 150mbps
8951nd mbps
8151n
wag120n این لینکسیس 12 ام بی پی اس هست دیگه
TP-LINK TD-8960N
سرعت 300 مگابیت بر ثانیه و دو آنتن 3dBi فرستنده و گیرنده جدا شدنی
300 مگابیت بر ثانیه سرعت چیه؟
گارانتی اصلی شرکت فرادانش هست؟
Last edited by urcu; 15-01-2012 at 00:30.
راستش دوست یکی از دوستام از مالزی امده بود اورده بود من ازش گرفتم
گارانتی نداره
راستی قیمتش چنده اینجا؟
فرستنده هایی که دوال باند کار میکنند به بیشتر برای مصارف خاص تر استفاده میشه برای مثل شاید 10 درصد چیپ های وایرلس لب تاپ های از سری 802.11a یا همان فرکانس 5 گیگاهرتز ساپورت بشه
فرکانس 5 گیگاهرتز پهنای باند بیشتری میده اما خوب بر خلاف 2.4 حساس تر هست به مانع و از افت توان سیگنال
اگر دیوایسی ندارید که 5 گیگاهرتز باشه خرید دوال باند هزینه الکی هست!
در ایران به دلیل اینکه با قیمتی که میشه تی پی لینک خرید چیز دیگه ایی نمیشه خرید و تی پی لینک با برند هایی مثل دی لینک مقایسه میشه توقع در همان سطح هست وگرنه از نظر سطح کیفی سخت افزاری و مخصوصا نرم افزاری تجهیزات خانگی لینکسیس حرف اول رو میزنه اما خوب به دلیل گران تر بودن در رده بعدی پیشنهاد ها هستبله تو ایران هرکی خریده راضی بوده...از لحاظ گارانتیشم مطمئن باش خودم چند بار فرستادم خیلی خوب بوده خوب کاره آدمو انجام میدن
Last edited by sinaxex; 15-01-2012 at 01:21.
دوسته عزیز نرم فزار های زیادی هستن که قدرت سیگنال وایرلس رو نشون میدن به عنوان مثال :
Smart WiFi که روی لپ تاپ های سونی هستش شما با اون میتونید signal strenth یا قدرت سیگنال خودتونو ببینید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)