تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 14 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 136

نام تاپيک: حل مشکل ضبط کردن و وصل شدن با تلوزیون سامسونگ 6960

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

صدای فراگیر رو که خود 6960 داره!
    بقیه امکاناتی که گفتید اضافه میشه چیه؟

داره خودمونی میشه behnam129's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام
    دوستان من تمام مشکل تلوزیون LED 6960 را حل کردم

اولین کاری که می کنید برنامه ruSamsungTVCommunicator_V0.0.4.18 را دانلود کرده بعد در آموزشهای که دوستان قرار دادن برای این برنامه وارد منوی مخفی و فقط control>sub option>info link country و اون رو به استرالیا تغییر بدید و تلویزیون رو خاموش و روشن
    بعد مودم را وصل کنید در قسمت شبکه اول آی پی را به صورت خودکار قرار دهید و آی پی و DNS خود را یاداشت کنید و روی دستی در قسمت اول آی پی که نوشته اید قرار دهید در قسمت ساب ماسک 255.255.255.0 را قرار دهید در قسمت گیت وی 169.254.157.206 را قرار بدهید و در قسمت DNS که از قبل یاداشت کردید بنویسید ودر آخر دکمه تایید را بزنید و تلاش مجدد را تایید کنید بعد ارتباط صورت می گیرد
    بعد وارد منو پشتیبانی ودر قسمت به روز رسانی از طریق اینترنت را زده نرم افزار شما از 14 ب 16.2 تغیر می کند در این قسمت مانده به سرعت اینترنت شما چقدر طول بکشد تا به روز شود بعد از به روز رسانی با فلش (پتریوت) می توانید تمامی برنامه تلوزیون دیجیتال را ظبط کنید در انتها یک سری امکانات به تلوزیون اضافه می شود من جمله صدای فراگیر و یک سری امکانات جدید
    دوستان به مشکلی بر خوردید مطرح کنید تا در اولین فرصت پاسوخگو باشم
    دوست عزیز ببخشید ، یعنی تلویزیون شما اصلا قابلیت ضبط نداشت و با این کار اضافه شد؟

آخه من هم پلاسمای مدل 43D455 دارم که روی کنترلش دکمه قرمز رنگ ضبط هست اما با زدن این دکمه هیچ اتفاقی نمی افته

یعنی تلویزیون من هم اگه آپدیت نرم افزاری بشه ، امیدی هست که ضبط کنه؟

ولی فکر کنم یه مشکلی هست ، من چطور میتونم تلویزیون رو به مودم وصل کنم ، فکر نمیکنم این مدل رو بشه وصل کرد.یعنی نمیشه فایل آپدیت رو از اینترنت دانلود کرد و روی فلش ریخت و اقدام به آپدیت کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان باز هم مگم نرم افزاری که رو سایت سامسونگ 15.1 روی سرور استرلیا است ولی با تلوزیون آپ میشه به 16.1 ارتقا داده میشه و مشکل ضبط که بروی فلش صورت می گرفت حل میشه درمورد بقیه امکاناتی که گفتم درمورد فیلم سه بعدی که روی سرور بود باز میشه چون فرم تلوزیون و نرم افزار وب گردی واسمارت هاب ارتقاء داده بازهم هست

4. این کاربر از mostafa2016 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان باز هم مگم نرم افزاری که رو سایت سامسونگ 15.1 روی سرور استرلیا است ولی با تلوزیون آپ میشه به 16.1 ارتقا داده میشه و مشکل ضبط که بروی فلش صورت می گرفت حل میشه درمورد بقیه امکاناتی که گفتم درمورد فیلم سه بعدی که روی سرور بود باز میشه چون فرم تلوزیون و نرم افزار وب گردی واسمارت هاب ارتقاء داده بازهم هست

سلام میشه با شماره تلفن من تماس بکیری جبران زحمت میکنم ممنون 09121794996

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام اقا مجید گه تونستی حالت ضبط را فعال کنی ممنون میشم اکر با تلف من تماس بکیری و کمک کنی جبران زحمت میکنم ممنون
    09121794996 امیر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

داداش من يه اموزش ميزاري كامل بزار ! اصلا
    گيت وي وصل بشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام
    دوستان من تمام مشکل تلوزیون LED 6960 را حل کردم

اولین کاری که می کنید برنامه ruSamsungTVCommunicator_V0.0.4.18 را دانلود کرده بعد در آموزشهای که دوستان قرار دادن برای این برنامه وارد منوی مخفی و فقط control>sub option>info link country و اون رو به استرالیا تغییر بدید و تلویزیون رو خاموش و روشن
    بعد مودم را وصل کنید در قسمت شبکه اول آی پی را به صورت خودکار قرار دهید و آی پی و DNS خود را یاداشت کنید و روی دستی در قسمت اول آی پی که نوشته اید قرار دهید در قسمت ساب ماسک 255.255.255.0 را قرار دهید در قسمت گیت وی 169.254.157.206 را قرار بدهید و در قسمت DNS که از قبل یاداشت کردید بنویسید ودر آخر دکمه تایید را بزنید و تلاش مجدد را تایید کنید بعد ارتباط صورت می گیرد
    بعد وارد منو پشتیبانی ودر قسمت به روز رسانی از طریق اینترنت را زده نرم افزار شما از 14 ب 16.2 تغیر می کند در این قسمت مانده به سرعت اینترنت شما چقدر طول بکشد تا به روز شود بعد از به روز رسانی با فلش (پتریوت) می توانید تمامی برنامه تلوزیون دیجیتال را ظبط کنید در انتها یک سری امکانات به تلوزیون اضافه می شود من جمله صدای فراگیر و یک سری امکانات جدید
    دوستان به مشکلی بر خوردید مطرح کنید تا در اولین فرصت پاسوخگو باشم
    سلام خواهشن اکر کسی از برنامه یا اپشن اضافه کردن در ال ای دی سامسونک مدل ua40d6000یا همین مدل که مدل ال ای دی بدلیل تجاری ایران تغیر مدل پیدا کرده و به مدل ua40d6920 تغیر کرده اکر مواردی را میدونه به ایمیل م ایمیل بزنه ممنون در ضمن هزینه کارهای را که بتونه به ال ای دی اضافه کنه پرداخت مینمایم ممنون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

روی 46 اینچ 6260 جواب میده؟
    سلام این سایتی که کفتی برا ضبط کردن رو ال ای دی سامسونک مدل ua40d6920رفتم حقیقتن زیاد وارد نیستم ممنون میشم اکر به موبایلم زنک بزنی و راهنمایی کنی هزینش هم میدم ممنون 09121794996 امیر
    Last edited by aataey; 08-02-2012 at 00:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز ببخشید ، یعنی تلویزیون شما اصلا قابلیت ضبط نداشت و با این کار اضافه شد؟

آخه من هم پلاسمای مدل 43D455 دارم که روی کنترلش دکمه قرمز رنگ ضبط هست اما با زدن این دکمه هیچ اتفاقی نمی افته

یعنی تلویزیون من هم اگه آپدیت نرم افزاری بشه ، امیدی هست که ضبط کنه؟

ولی فکر کنم یه مشکلی هست ، من چطور میتونم تلویزیون رو به مودم وصل کنم ، فکر نمیکنم این مدل رو بشه وصل کرد.یعنی نمیشه فایل آپدیت رو از اینترنت دانلود کرد و روی فلش ریخت و اقدام به آپدیت کرد؟

سلام خواهشن اکر کسی از برنامه یا اپشن اضافه کردن در ال ای دی سامسونک مدل ua40d6000یا همین مدل که مدل ال ای دی بدلیل تجاری ایران تغیر مدل پیدا کرده و به مدل ua40d6920 تغیر کرده اکر مواردی را میدونه به ایمیل م ایمیل بزنه ممنون در ضمن هزینه کارهای را که بتونه به ال ای دی اضافه کنه پرداخت مینمایم ممنون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان خودتون رو خسته نکنید !

اموزش غلط هست ! البته منظورم گیت وی هست !

من با برنامه روسی تلویزیون رو دست کاری کردم ! همه چیز باز شد ! و به استرالیا تغییر دادم ! ولی گیت وی خطا میده !

دوستانی که d6920 دارند بیخیال بشند ! چون اصلا توی سایت سامسونگ استرالیا چنین اپدیتی وجود نداره ! از اون گذشته اپدیت تلویزیون های ما 14 یا 15 نیست که ! به صورت 001017 یا غیره ! من که عصابانی شده بودم ! سه ساعت تلویزیون به کامپیوتر وصل بود ! کمرم درد میکنه ! از پس جلوی تی وی کشیدم ! اخرش به 001017 اپدیت کردم ! همه چیزه تلویزیون غیر فعال شده ! کلا بیخیال بشید !

درضم سری 6940 به بالا همه قابلیت ضبط دارن ! نیازی به اپدیت یا دستکاری نیست ! فقط 6920 نداره ! که اونم نیمشه کاری کرد ! اخرین ورژن در داخل سایت استرالیا 1013.1 هست !

---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------

نگاه کنید !

OS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Version Description Release Date [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Size(MB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Language File All OS 1013.1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10 Oct, 2011 87.63 MULTI LANGUAGE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •