تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: قرص خواب کم عارضه

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

راه حل: خواندن کتاب قبل از خواب و یا یه دوش و یا هر راهی که انرژی بدن در راه مثبتی تخلیه بشه رو انجام بدین خود به خود خوابتون میاد و میخوابین

.
    هیچی مثل خستگی کامل آدم رو نمی خوابونه......

من بعضی وقتها که هیچ تحرکی ندارم شبها تا ساعت 5 صبح بیدار میشینم پای اینترنت گردی که بابام با دعوا میگه برو بخواب

ولی بعضی روزها میرم پیاده روی 3 ساعت ..اینقدر پیاده روی میکنم که پاهم تاول میزنه کوفته میشم...نا ندارم جلومو نگاه کنم... شب هم مثل جسد خوابم میبره...
    کاملا موافقم

هیچکدوم!!

بعد از 3-4 روز هم کامل خوابت میبره هم اینکه ساعت خوابت تنظیم میشه.
    این قرص مرصا رو بریز دور. عوضش تو رختخواب با یه نور کورسو ، یه کتابی که همچین دل آدمو میزنه بگیر دستت یه دو سه ورق این ور اون کن . قول میدم تا بیای ببینی راجع به چی بود خوابت برده!

از داروهای گیاهی یا عرقیجات یا دارو های عطاری چی پیشنهاد میکنید ؟

ممنون میشم راهی به جز مواردی که ذکز کر دید بیان فرمایید

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ببینید اگه واقعا مشکل خواب دارید و دارید دچار عوارض بی خوابی میشید ومواردی هم که دوستان بهتون گفتن رو انجام دادید ولی بهتر نشدید زیر نظر پزشک یه مدت کوتاه xanax مصرف کنید..مدت مصرفش معمولا دو تا چهار هفتس

یه سری عوارض دیگه ای هم که برای مصرف بلند مدت بنزودیازپاین گزارش شده : کاهش ضریب هوشی(خودم به این خاطر دیگه نخوردم)-اختلال در یادگیری شفاهی-اختلال در پردازش اطلاعات-ناتوانی در تجربه یا ابراز احساسات-از دست دادن علاقه به فعالیت و تفریح

3. این کاربر از shamsoddin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

در حال حضر Doxepin و Zolpidem داروهای خواب آور خوبی هستند. هم عوارض جانبی کمتری دارند و هم خواب بهتری نسبت به بنزودیازپین ها میدن.
    گرچه بهترین راه حل رعایت بهداشت خواب است.

5. این کاربر از maa6482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

برای درمان کوتاه مدت بی خوابی میتونی Zolpidem 10 به مدت 1 هفته بخوری تا خوابت رو منظم کنی...
    در حال حاضر زولپیدم قوی ترین و کم عارضه ترین دارو و البته سریع ترین قرص برای رفع بی خوابی هستش...حتی برای اولین بار که اومده بود تو بازار یادمه در موردش میگفتن اول مسواک بزنید بعد بخورید...!! و واقعا هم اینطور هست و فقط یک تبلیغ نبود...خواب با کیفیتی هم میتونی داشته باشی و نکته ی مثبتی دیگه هم که داره نسبت به بقیه قرص های خواب اینه که شما بعد از 8 ساعت خواب دیگه اون احساس خواب الودگی و خستگی و ضعفی که معمولا بعد از مصرف قرص های خواب دیگه میاد سراغ بیمار ها رو نداره...
    به جز زولپیدم میتونی از قرص های ملاتونین استفاده کنی که اونا هم کم عارضه هستن و حتما میدونید که ملاتونین یه هورمون هست که بدن از طریق ترشح اون فرق شب و روزش رو تنظیم میکنه...

در کل اصلا سراغ دارویی هایی که نام بردی به هیچ وجه نرو که تا صبح بیدار بمونی خیلی بهتر هستش تا مصرف اونا...

---------- Post added at 04:32 AM ---------- Previous post was at 04:29 AM ----------

من نمیدونم قرص COLD Stop که مال سرما خودگیه و از اسمش معلومه و میخوردم مثل یه آدم خمار خوابم میگرفت
    به خاطر کلرفنیرامین موجود هستش ...
    در بعضی واقعا میتونه بیهوش کننده باشه...ولی در بعضی اصلا هیچ خواب الودگی وجود نخواهد داشت...

7. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام من هم مدتی هست که مشکل خواب دارم . به پزشک مراجعه کردم و به من ملاتونین داده .

حتما زیر نظر پزشک مشکلتون پیگیری کنید و از خوردن خودسر دارو پرهیز کنید.

9. این کاربر از jorj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

شما هم بیشتر از 14 روز ملاتونین مصرف نکنید...

11. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

زولپیدم داروی OTC هست؟ یا نسخه میخواد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان قرصی هست که بی خوابی بیاره؟

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

داره خودمونی میشه hesam_a_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

با سلام دوستانی که عدم استفاده از دارو تاکید دارن و خواندن کتاب یا سرگرم کردن خود رو به جای دارو توصیه می کنن اگر کسی از استرس دچار بیماری قلبی یا روحی شد اونوقت جای یک ارامبخش (البته زیر نظر پزشک) باید کاپتو پریل -ضد افسردگی و..... حالا اگر این قد صدمه میزنه این داروها واسه چی واقعا ساخته میشن پس به نظر من بهترین کار مشورت با 2 پزشک هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •