تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: بحث و بررسی ASUS RT-N13U

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

با کسب اجازه از صحب تاپیک

منم این روتر رو دارم، حدود 90تومن خریدمش، اوایل تابستون.
    منم بخاطر همین دانلود اتوماتیکش خریدم... ولی واقعا به درد ما نمیخوره، نه تورنت، نه دایرکت و از اونجا که برای HTTP هم یوزر و پسورد قبول نمیکنه (برای دانلود از سایت هایی مثل رپیدباز و...) بنابراین گزینه های سرعت بالا میزنن کنار. ولی خوب روترش عالیه.

به اون پرت USB پرینتر هم میتونید بزنید و Share کنید ولی بازم زیاد جالب نیست چون خیلی طولش میده تا اطلاعات رو به پرینتر بده و یکم ارور هم داره.
    الان هر کی روتر میخواد بهتره بره، RT-N56U (اگه اشتباه نکرده باشم، همون سیاهه) رو بگیره که وایرلسش خیلی قویتره و پورت های 1گیگابیت داره.

در مورد به شتراک گذاری، این روتر فقط FTP داره... و نمیشه به صورت مستقیم ازش برداشت کرد، پیشنهاد من اینه که یه هارد NAS یا یا فایل های معمولی کوچکتر تحت شبکه بگیر که با Ethernet وصل میشن.

1080P استریم رو RT-N56U با 5.4گیگاهرتز وایرلسش میتونه انجام بده... از همه لحاظ اون بهتره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من خودم احتمالا وقتی وارد ایران شد یکی بگیرم.

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

RTN56U
    توی بازار ریخته با قیمت بالای 200
    اون خیلی خفنه ، 2تا باند داره و 2 تا روتر هم زمان هم هست

3. این کاربر از iriali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نظرتون در مورد برند asus در روتر چیه، آخه مثلا linksys خیلی مدلهای بیشتری داره

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

عجیبه که RT-N56U ریخته تو بازار ولی تو هیچ فروشگاه اینترنتی نیستش!
    گفتین بالای 200 تومن؟؟؟؟؟ 120 دلار بود تو آمازون اولای ساختش! گرونه ولی می ارزه.

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوب توی این اشفته بازار عمرا بشه زیر 250 گیر اورد اون رو و n13 رو هم فکر نکنم بشه زیر 100 گیر اورد ، من خودم خدامات وایرلس میدم دو هفته پیش رادیو های وایرلس رو خود ما مبخریدیم 125 اما الان خودمون رو بکشیم 145 هم نمی تونیم گیر بیاریم

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

ما که اخر نفهمیدیم مشکل ما با مخابراته با شرکت برقه یا با سایتهای دانلود ، توی این چند شبه متفاوت دانلود کردم یه بار گداشتم برای دانلود فیلم 800 مگی رو دانلود کرد ولی دیشب گداشتم برا دانلود باز حول حوش 2 شب قطع شده البته لینک ها از دو سایت متفاوت بودن توی این دو شب

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برای دانلود بهتره فایلهاتون رو تیکه تیکه کنید مثلا من برای دانلود فیلم میگردم از مدیا فایر لینک پیدا میکنم که معمولا یک فیلم رو چند تکه کردن وقتی دانلود میکنم با نرم افزار hjsplit به هم میچسبونم به این صورت خیلی خوبه

در ضمن وقت فایلی در حال دانلود هست و میخواهید برای چند دقیق از نت استفاده کنید هیچ وقت puse رو نزنید و stop کنید که بهتر هست هم اینکه بعد از چند دقیقه خودش شورع میکنه به ادامه دادن هم اینکه در 95 درصد موارد شروع میکنه ادامه فایل رو دانلود کردن ولی اگر puse کنید احتمالش 70 درصد هست که ادامه بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با کسب اجازه از صحب تاپیک

منم این روتر رو دارم، حدود 90تومن خریدمش، اوایل تابستون.
    منم بخاطر همین دانلود اتوماتیکش خریدم... ولی واقعا به درد ما نمیخوره، نه تورنت، نه دایرکت و از اونجا که برای HTTP هم یوزر و پسورد قبول نمیکنه (برای دانلود از سایت هایی مثل رپیدباز و...) بنابراین گزینه های سرعت بالا میزنن کنار. ولی خوب روترش عالیه.

به اون پرت USB پرینتر هم میتونید بزنید و Share کنید ولی بازم زیاد جالب نیست چون خیلی طولش میده تا اطلاعات رو به پرینتر بده و یکم ارور هم داره.
    الان هر کی روتر میخواد بهتره بره، RT-N56U (اگه اشتباه نکرده باشم، همون سیاهه) رو بگیره که وایرلسش خیلی قویتره و پورت های 1گیگابیت داره.

در مورد به شتراک گذاری، این روتر فقط FTP داره... و نمیشه به صورت مستقیم ازش برداشت کرد، پیشنهاد من اینه که یه هارد NAS یا یا فایل های معمولی کوچکتر تحت شبکه بگیر که با Ethernet وصل میشن.

1080P استریم رو RT-N56U با 5.4گیگاهرتز وایرلسش میتونه انجام بده... از همه لحاظ اون بهتره.
    من خودم احتمالا وقتی وارد ایران شد یکی بگیرم.
    دوست عزیز شما آخرین فریمور رو دانلود کنید و روتر رو آپدیت ، سرعت دانلود و اشتراک گذاری روتر واقعا عالی شده،من خودم با هارد اکسترنال 1 ترابایت که به روتر متصل هستش با فرمت NTFS ، براحتی فیلم های سه بعدی که کیفیت 1080P رو دارن رو بروی تی وی مشاهده میکنم و نیز زمانی که پرینتر بهش متصل هستش با ی اشاره پرینت میگیره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد الرضا

پيش فرض

از کجا میشه روتر n13ub1 روتهیه کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد الرضا

پيش فرض

کسی نیست ما رو راهنمائی کنه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •