hdd 150 قیمتشه؟
hdd 150 قیمتشه؟
دیگه پنتیوم خیلی قدیمیههردو قابلیت ارتقا دارن ولی سیستم اینتل خیلی از نظر ارتقا سرتره.دومی برای بازی بهتره
البته اولیو گفتم میشه پردازنده پنتیوم روش گذاشت و مادربرد ارزونتر اونوقت همین کارت گرافیک را بخرین.
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
نه اشتباه شد 50 هست قیمتشdd 150 قیمتشه؟
بله.هارد خیلی وقته گرون شده.هارد بالای 100 تومنه
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
[QUOTE=B.J.U;6746630]دیگه پنتیوم خیلی قدیمیه[COLOR="Silver"]
پنتیوم یه مدل نداره![]()
نگفتین دقیقا میخوان با سیستم چیگار کنن؟
اورکلاک میکنن؟
برنامه ی رندر و ... اینا؟
بازی؟
...
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
من 3 ماه پیش Hitachi 500 رو 45 خریدم؟؟؟؟یعنی 100 تومن گرون شده؟بله.هارد خیلی وقته گرون شده.هارد بالای 100 تومنه
از بین این 2تا سیستم کدوم قویتر و بهتر؟سیستم واسه یه کاربر معمولیه واسه کار خاصی نیست! ولی قراره یه بار هزینه بشه خواهشا بهترین سیستم رو که میشه با این قیمت جم کرد رو بگین ممنون از همگی
بله.......
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
برای یه کاربر معمولی سیستم اینتل بهتره.چون مصرف برق پایینتر+قطعات به روز تر+قابلیت ارتقا بالاتری داره.
اگر برای گیم میخواد این سیستم خوب نیست.ولی برای کارهای عادی بیتشر از عالیه
سیستم من قوی تره ولی اون یکی سیستم قابلیت ارتقا بیشتری داره ولی خوب مال من تا 2-3 سال دیگه نیازی به ارتقا نداره . اگه هارد این قدر گرون باشه میتونید 250 gb بگیرید که ارزونتر بشهاز بین این 2تا سیستم کدوم قویتر و بهتر؟سیستم واسه یه کاربر معمولیه واسه کار خاصی نیست! ولی قراره یه بار هزینه بشه خواهشا بهترین سیستم رو که میشه با این قیمت جم کرد رو بگین ممنون از همگی
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
اگه برای کارای خیلی پیش پا افتاده مثل تایپ و وبگردی و ... میخواد این بودجه خیلی زیاده تا 400 بسه
سیستم شما قبلیت ارتقا نداره؟ اگه تا 3 سال نیازی به ارتقا نداره خوبه!
نه سی پی یو بسیار قوی همین طور کارت گرافیک و رم هم که 4 بسه
اگرم 2 سال دیگه یا 3 سال دیگه خواستین ارتقا بدین میتونین AMD Bulldozer بگیرید که عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)