مرسی سروش جان![]()
مرسی سروش جان![]()
میشه ازاین تلویزیون به جای مانیوتر استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
آره دوست عزیز میشه ازش به عنوان مانیتور هم استفاده کرد چون ورودی VGA داره . واسه همینه که از خریدش خیلیییی راضیمممم . الآن یه تلویزیون خوب و جمع و جور و باریک توی اتاقمه که مانیتور هم هست و فقط 230 تومن خریدمش![]()
شنیدم که خروجی سایز تصویر خروجی کامپیوتر با تلویزیون یک نیست به همین خاطر تمام صفحه نمایش نمیده . آیا این مطلب درسته تا حالا شما امتحان کردید؟؟؟
ببین دوست عزیز مال منم همین مشکل رو داشت ولی همون روز اول با خدمات تماس گرفتم و گفتن که بعضی از سیستمهای کامپیوتری نیاز به update دارن تا بشه از این تلویزیون به صورت مانیتور هم استفاده کرد . البته در تمام کامپیوترها این مشکل وجود نداره . اگه چنین مشکلی داشتین با خدمات مادیران تماس بگیرین . واسه من رو کمتر از 2 ساعت اومدن و سیستمم رو با نصب یه نرم افزار از طریق usb بروز رسانی کردن و مشکلم کاملا" برطرف شد![]()
بچه ها من دنبال یک تلویزیون ارزون و کوچولو م یگشتم دیگه ته تش می خوام 200 می خوام هزینه کنم
ولی می خوام باحال باشه
حالا اصلا تو این قیمت ها چی خوبه چه برندی چه نوعی ؟؟؟
ببین من خودمم همینا برام مهم بود + گارانتی خوب + اینکه بشه بعنوان مانیتور هم ازش استفاده کرد.
به نظرم توی این رنج قیمت اگه یه tv با گارانتی معتبر میخوای این مدل گزینه خوبیه و امکاناتش خوبه![]()
Last edited by LeiliBaManAst; 21-01-2012 at 16:02.
دوستان اگه بخوایم بعنوان مانیتور ازش استفاده کنیم چشم رو ازیت نمی کنه ؟؟
Last edited by moj63; 28-01-2012 at 17:52.
آره من این tv رو از نزدیک دیدم ، عین یه مانیتور led هست و مشکلی نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)