تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: یه نظر میندازین؟!؟

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام

به نظر من هم باید صبر کرد....چون قیمت ها به شدت بالاست....من که یه روزی میتونستم 2500k رو 260 تومن بخرم العان امکان نداره 350 تومن بابت این پردازنده پول بدم...خییییییییلی زور داره...قضیه ی 960 رو که یادتونه...کی فکرشو میکرد یه پردازنده ی 600 هزار تومنی یه دفعه بشه 320 هزار تومن که تازه بعد از ورود 1100 ای ام دی بود و احتمالش زیاده که بعد از این افزایش قیمت وحشتناک و با اومدن بولدزر ای ام دی و خارج شدن از تب و تاب آغاز سال 2012 میلادی یک دفعه بخوره تو سره پردازنده های اینتل و ارزان بشه..
    من خودم هم میخوام برای کسی 2500k بگیرم و برای خودم یه گرافیک سری 7000 و هر قدر لازم باشه صبر میکنم قیمت ها بیاد پایین که 100% هم میاد پایین...تازه العان هم آغاز سال 2012 است و بازار های جهانی در تب و تاب هستند و این افزایش قیمت ها طبیعی است....عاقلانه این است که فعلا از فکر خرید سیستم بیایید بیرون.

2. 2 کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

میشه بگین اگه یه 2500 k بندازیم رویه مادربرد که p67 هس یا z68 فرقش چیه؟آخه میگن رو p نمیتونه همه کاراییشو نشون بده.
    بازم ممنون
    Last edited by s_khaste; 05-01-2012 at 12:05.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

1.آقا شماها چرا این کارت MSI R6950Twin Frozr III رو توصیه نمیکنید؟مشکل خاصی داره؟(cf میشه؟)
    خیر، کارت خیلی خوبی هست و مشکلی هم نداره + قابلیت اورکلاک خوبی هم داره.

2.کلا cf کردن زیاد درد سر داره؟اگه آره بگین تو رو خدا من حوصه دردسر ندارم!!
    از Single Card دردسرش بیشتر هست.

معایب کلیش میشه سر و صدای بیشتر، مصرف بیشتر، نیازمند کیس با تهویه بهتر و Driver Intensive بودن... یعنی وابستگیشون به درایور ها زیاد هست و برای بعضی عنوان ها بدون درایور جدید و بهینه شده، پرفرمنس مورد نظر رو ندارن.

3.من میتونم با یه cooler v8 2500k رو تا 4.5 اور کنم یا نیار به تجهیزات بیشتری داره؟
    معمولا تا اون فرکانس به راحتی اور میشه.

4به نظرتون بهتر نیست صبر کنم تا هم قیمتا ردیف شه!!(خیلی ماورایی شده!)هم سری 7000 بیاد؟
    تصمیمی عاقلانه...

5. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

(آقا اصلا من بیخیال یه سیستم گیمینگ اینطوری شدم...الآن من 1,800,000 پول دارم...میخوام 1 تومنشو بدم یه لب تاپ بقیشم یه سیستم بگیرم چون ایکس باکس دارم فکر میکنم میبینم عاقلانه نیست برم این همه پول برا این سیستم بدم!!...به نظر شما بهتر نیست؟!....بعد اینکه قیمتا درست شد من دوباره میام که برا یه سیستم 800 تومنی با led کمکم کنید....)
    الان سیستم من اینه:(به نظرتون چند میخرن؟)
    مادربرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گرافیک:geforce 9400 GT
    رم:1gb kingston DDR2
    سی پی یو:intel celeron 430
    پاور:green 330

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

(آقا اصلا من بیخیال یه سیستم گیمینگ اینطوری شدم...الآن من 1,800,000 پول دارم...میخوام 1 تومنشو بدم یه لب تاپ بقیشم یه سیستم بگیرم چون ایکس باکس دارم فکر میکنم میبینم عاقلانه نیست برم این همه پول برا این سیستم بدم!!...به نظر شما بهتر نیست؟!....بعد اینکه قیمتا درست شد من دوباره میام که برا یه سیستم 800 تومنی با led کمکم کنید....)
    خیر . Xbox360 دورانش تقریبا داره به پایان میرسه و همین الان ضعف شدیدش رو در پردازش بازی های جدید داریم مشاهده میکنیم . خرید سیستم گیمینگ عاقلانه تر هست .

8. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اگه X360 راضیتون میکنه، میتونید برای کنسول های نسل آینده صبر کنید و از اون ها تهیه کنید.

البته اصلا معلوم نیست که چه زمانی لانچ بشن، چه زمانی هــ/ـک بشن و ...

ولی در حال حاضر(اگه قیمت دلار درست بشه...) خرید PC مشکلی نداره چون تا لانچ کنسول های نسل بعد فعلا زمان مونده...

پیروز باشید.

10. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

راستش من چون تا حالا سيستم براي گيم جمع نكردم دو دلم!...مثلا ميخوام بدونم اگه من يه سيستم خوب جمع كنم برا گيم تا كي ميتونه بازيارو با كيفيت عالي اجرا كنه؟(يعني شما ميگي از كنسول هم گرافيكش بيشتره هم طول عمرش؟)
    آيا گرافيك بازي اين سيستما از كنسولها بيشتره؟
    بازم تشكر از اينكه جواب ميدين

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

راستش من چون تا حالا سيستم براي گيم جمع نكردم دو دلم!...مثلا ميخوام بدونم اگه من يه سيستم خوب جمع كنم برا گيم تا كي ميتونه بازيارو با كيفيت عالي اجرا كنه؟(يعني شما ميگي از كنسول هم گرافيكش بيشتره هم طول عمرش؟)
    آيا گرافيك بازي اين سيستما از كنسولها بيشتره؟
    بازم تشكر از اينكه جواب ميدين
    گرافیک یه سیستم با گرافیک قدرتمند(در رنج 6950 CF یا GTX 580) از کنسول های فعلی بسیار بالاتر هست. ولی از کنسول های آینده بسیار پایین تر

در حال حاضر با توجه به این که در زمانی هستیم که کنسول های نسل آینده هنوز اخبار زیادی ازشون منتشر نشده + کنسول های فعالی هم تقریبا عمر مفیدشون از نظر گرافیکی تموم شده، خرید سیستم گیمینگ تقریبا نیاز هست...

ولی برای مثال اگر یک سال دیگه میخواستید سیستم بخرید، اشتباه بود.

باز هم میگم اگه به نظرتون X360 جوابگوی نیازتون هست، پس دست نگه دارید تا کنسول های نسل آینده عرضه بشن...

باز اگه ابهامی هست در خدمتم.

پیروز باشید.

13. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خیلی ممنون عرفان جون که اینقدر خوب جواب میدی...نه عزیز فعلا سوالی ندارم...من ترجیح میدم تا صبر کنم برا کنسول تسل بعد (البته فعلا!!)بازم ممنون
    فعلا یا علی

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •