تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برترین بازی ورزشی 2011 ؟

راي دهنده
100. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • FIFA 12

68 68.00%
  • Fight Night Champion

2 2.00%
  • NBA 2K12

8 8.00%
  • Pro Evolution Soccer 2012

22 22.00%
صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 43

نام تاپيک: Best of 2011: Genre Awards - Best Sports Game

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

انقدر تحت تاثیر سلایق شیطان بزرگ قرار نگیر nba2k اگر میخواد بهتر از فیفا بشه باید از ریشه تغییر کنه و بشه فوتبال: دی
    من کلا علاقه ای به بستکبال ندارم و بیشتر از نیم ساعت نمی تونم بازی کنم ... واقعا بینمون هیچ ارتباطی نیست
    ولی اون روز رفتم فیفا بازی کنم تو دستگاه دیسک nba 2k 12 بود ... کلا رفتم تو بازی ... انیمیشن هاش ... گرافیکش همه چیش نامبر تو بود ( نامبر وان فیفاست : دی)
    +
    دیروز داشتم با یکی بازی می کردم بالاخره تونستم تو نسخه کنسولی سریعترین گل لالیگا رو عملی کنم و به یکی از بزرگترین آرزوهای ورزشیم برسم ...
    تو نسخه PC قبل اینکه یارو تو واقعیت گله رو بزنه خودم کشفش کرده بودم : دی ولی تو نسخه کنسولی تا حالا نزده بودم
    +
    فعلا فیفا بالاترین رای رو تو کل بازیها با 26 رای داره
    Last edited by Masoud King; 03-01-2012 at 10:58.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

من کلا علاقه ای به بستکبال ندارم و بیشتر از نیم ساعت نمی تونم بازی کنم ... واقعا بینمون هیچ ارتباطی نیست
    ولی اون روز رفتم فیفا بازی کنم تو دستگاه دیسک nba 2k 12 بود ... کلا رفتم تو بازی ... انیمیشن هاش ... گرافیکش همه چیش نامبر تو بود ( نامبر وان فیفاست : دی)
    +
    دیروز داشتم با یکی بازی می کردم بالاخره تونستم تو نسخه کنسولی سریعترین گل لالیگا رو عملی کنم و به یکی از بزرگترین آرزوهای ورزشیم برسم ...
    تو نسخه PC قبل اینکه یارو تو واقعیت گله رو بزنه خودم کشفش کرده بودم : دی ولی تو نسخه کنسولی تا حالا نزده بودم
    +
    فعلا فیفا بالاترین رای رو تو کل بازیها با 26 رای داره
    راستی میدونستید فیفا که واسه ما یه شاهکاره نسبت به بقیه بازی ها ورزشی EA عقب تره.
    شاید باورتون نشه ولی تکنولوژی که مثلا فیفا امسال به کار برده یکی دو سال قبلش تو بازی های دیگه بوده.
    ولی چون اون بازی ها شامل ورزش هایی مثل فوتبال امریکایی و هاکی روی یخ و ... میشن تو اروپا و آسیا نه فروش خیلی بالایی دارند نه زیاد تبلیغ میشه درباره اش.
    ولی پیشنهاد میکنم اگه کسی تونست یه بار بازی های ورزشی دیگه EA رو هم امتحان کنه پشیمون نمیشه.(حداقل مثل من کمی با قوانینشون اشنا میشه)

3. 2 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

Fight Night Champion شاهکار بود! یکدفعه دیدم فقط خودم بهش رای دادم!
    واقعا شما این بازیو ، بازی کردین و بهش رای ندادین؟
    اصلا شاهکار به تمام ابعاد بود... گرافیک عالی ، گیم پلی اعتیاد آور... قسمت داستانی داشت ، قسمت تمرینی خفن ، قسمت مولتی سوپر خفن!! کاملا احساس می کردی که در قسمتی ضعف داری ، وقتی داشتی مولتی بازی می کردی....
    حق این بازی هست که اول بشه! نه این که یک رای داشته باشه!
    البته الان هم اوله... البته از آخر

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

به نظرم فیفا 12 بیشتر نسبت به نسخه ی قبلش تغییر کرده و شبیه ساز تر شده نسبت به NBA 2k
    +
    چرا اصلا PES 2011 توی نظر سنجی هست ؟
    مگه میانگینش به 80 رسیده ؟!

6. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من چون فیفا بازم بش رای دادم ولی فایت نایت رو بازی نکردم ببینم چجوره اگه اینجوریه که ازش تعریف میکنید باید جالب باشه میرم تجربش کنم

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

این که دیگه نظر سنجی نمیخواد؛ فیفا 12 همه رو له کرد!

9. 2 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ولی من امسال از 12 خیلی خوشم نیومد
    هنوز دارم 11 کنسولی بازی میکنم خیلی قشنگه
    رای هم ندادم تا شاید دوباره با 12 آشتی کنم...

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

ولی اون روز رفتم فیفا بازی کنم تو دستگاه دیسک nba 2k 12 بود ... کلا رفتم تو بازی ... انیمیشن هاش ... گرافیکش همه چیش نامبر تو بود
    باز گفت بسکت...همون nba11 هم الان ببینی اول فکر میکنی یه مسابقه ی ورزشیه که داره از تی وی پخش میشه. ولی چه فایده بسکته: دی PES با اینکه داغونه ولی چون فوتبال جذابه حالا گرفتی؟: دی

Fight Night Champion شاهکار بود! یکدفعه دیدم فقط خودم بهش رای دادم!
    اشکال از نظرسنجیه...اگر تو بخش بازی های ورزشی تک نفره بود خیلی رای می آورد
    البته گرافیک که همون FNR3 بود و اساس گیم پلی هم هیچ تغییری نکرده بود. چیزی که با قبلیا متفاوتش کرده بود همون قسمت داستانیش بود و قسمت آنلاین کم لگ ترش(رو ps3 بازی کردم از سرورای دیگش خبر ندارم).

12. این کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

راستی میدونستید فیفا که واسه ما یه شاهکاره نسبت به بقیه بازی ها ورزشی EA عقب تره.
    شاید باورتون نشه ولی تکنولوژی که مثلا فیفا امسال به کار برده یکی دو سال قبلش تو بازی های دیگه بوده.
    ولی چون اون بازی ها شامل ورزش هایی مثل فوتبال امریکایی و هاکی روی یخ و ... میشن تو اروپا و آسیا نه فروش خیلی بالایی دارند نه زیاد تبلیغ میشه درباره اش.
    ولی پیشنهاد میکنم اگه کسی تونست یه بار بازی های ورزشی دیگه EA رو هم امتحان کنه پشیمون نمیشه.(حداقل مثل من کمی با قوانینشون اشنا میشه)
    نه بابا تکنولوژی انیمیشن فیفا اینقدر قوی هست که EA تو بازی بتل فیلد ازش استفاده کرده
    فقط می مونه فیزیک بازی ... امسال سال اولی بود که فیزیک رئال تایم رو اضافه کردن ... مطمئنا باگ های جزئی داره ولی همینش هم بی نظیره
    +
    این حرفت رو اصلا قبول ندارم ... اصلا
    میانگین نمرات نسخه های 12 رو که نگاه کنی می بینی تنها فیفا امسال بالای 90 بود (gamerankings)
    الان هم دو هفته هست که فیفا 12 تو چارت UK با وجود بازی های چون MW 3 و Battlefield 3 و Just Dance 3 هنوز صدر هست
    کلا فیفا نه تنها برای ما بلکه برای همه ورزش دوستا یه شاهکاره

14. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

نه بابا تکنولوژی انیمیشن فیفا اینقدر قوی هست که EA تو بازی بتل فیلد ازش استفاده کرده
    فقط می مونه فیزیک بازی ... امسال سال اولی بود که فیزیک رئال تایم رو اضافه کردن ... مطمئنا باگ های جزئی داره ولی همینش هم بی نظیره
    +
    این حرفت رو اصلا قبول ندارم ... اصلا
    میانگین نمرات نسخه های 12 رو که نگاه کنی می بینی تنها فیفا امسال بالای 90 بود (gamerankings)
    الان هم دو هفته هست که فیفا 12 تو چارت UK با وجود بازی های چون MW 3 و Battlefield 3 و Just Dance 3 هنوز صدر هست
    کلا فیفا نه تنها برای ما بلکه برای همه ورزش دوستا یه شاهکاره
    دوست عزیز من تا چند سال پیش که وقت آزاد زیاد داشتم هرسال چندعنوان ورزشی بازی می کردم از NHL و NFL Madden و Tiger Woods PGA Tour تا خدا بیامرز NBA Live،
    الان زیاد حضور ذهن ندارم ولی اکثر امکانات مثل ادیت و شخصیت سازی ،انیمش های در طول بازی،برخوردهای فیزیکی تا AI انعطاف پذیر اینها همه قبل از فیفا تو اون بازی ها بکار رفته بود،حتی امسال هم که فیفا یه سری اسلایدبار داره واسه تنظیم یه تیم مثل دقت پاسکاریشون و کار تیمی این از NHL اومده.

اینکه FIFA تو سطح دنیا بجز امریکای شمالی فروشش بیشتره درسته،مخصوصا در انگلستان که همیشه جزء لیست پرفروش ها هست.
    میدونی که EA یه شرکت امریکایی هست و تو امریکای شمالی که بازار بزرگی هم هست فوتبال(ساکر) جزء ورزش های پر طرفدار نیست و تازه داره جا میوفته.
    همونجور کاملا طبیعی هست که تو خیلی کشورها و مناطق شاید اصلا تبلیغی هم برای ویدئوگیم هاکی روی یخ یا فوتبال امریکایی نشه،و خیلی ها از اون بازی ها و تکنولوژی بکار رفته در اون بی خبر باشند.
    در پایان اینها البته از ارزش فیفا کم نمیکنه.
    Last edited by Big-Boss; 03-01-2012 at 23:37.

16. 4 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •