اگه RUN بود بهش رای میدادم تا مسعود بسوزه![]()
ولی وقتی دیگه فورزا توی نامزد ها باشه دیگه مجالی برای بقیه ی بازی ها نمیمونه ...
اگه RUN بود بهش رای میدادم تا مسعود بسوزه![]()
ولی وقتی دیگه فورزا توی نامزد ها باشه دیگه مجالی برای بقیه ی بازی ها نمیمونه ...
The Run اونقدرا هم بد نبودا... در سطح 78 ، تا 80 بود...
بهترین بازی هم مسلما Forza 4 بود دیگه... کینکت هم به بازی اضافه شده بود دیگه شاهکار اندر شاهکار شده بود.
آره دقیقا گرچه امتیازات ران پائین بود نسبت به شیفت ولی حتی یه درصد هم شک نکنید که ران به عنوان یه بازی که با شیفت هم سن و سال بهتر بود اگه ران مجموع نقدهاش نسبت به شیفت پائین بود فقط به این دلیل بود که ران با هات پورسویت مقایسه شد ولی شیفت 2 با شیفت 1 اگه بنا به مقایسه شیفت 2 با ران باشه از هر لحاظ ران بهتر بود...
به قول شهاب عزیز وقتی فورزا 4 اینجاست صحبت در مورد NFS بیهوده و مسخره اس!
من کلا سبک رانندگی بدم میاد خیلی مزخرفه هر کدوم از این 4 5 تا بازی هم در حد نیم ساعت بازی کردم گذاشتم کنار ولی بین اینا باز فرزا بهتر بود دیرت هم خوب بود بقیشون که افتضاح بودن
البته چون من خوشم نمیاد شاید فکر میکنم افتضاح بودن![]()
به نظر من هم run بازیه خیلی خوبی بود و نظر شخصی هر کسی هم محترم..
به نظرم حرکت اشتباهی بود که RUN را نگذاشتید (البته بود من بهش رای نمیدادم) اما اینجا نظرسنجیه
باید به نظر اکثریت احترام گذاشته بشه. کاش ران را هم میگذاشتید
یه چیزی میگم ناراحت نشید ولی اینجا اگه یکی یه حرف درستی هم بزنه همه میگن علطه..![]()
البته به صورت عمومی که ثابت شده FM4 بهترین در این نسل بوده اما جالبه که رای های Driver از Dirt بالاتر هستش . فکر کنم به خاطر تنوع بیشتر باشه البته من هنوز بازی نکردم نسخه ی کامل رو : دی
من به هیچ کدوم رای ندادم!
Forza بازی نکردم.3 تای دیگه هم که خوب نبودن
سلام
من که شخصا به فورزا رای دادم اما بهتر نبود به جای شیفت 2 ران رو قرار میدادین . خوب اینجا خواستین فقط با چند بازیه فاجعه لیست پر بشه مثل درایور و یا دیرت و بدتر از همه شیفت اما حداقل ران از این سه تای دیگه بهتر بود بماند که رای هم نمیاورد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)