منم به MW3 رای دادم چون واقعا نشون داد که بازی قابل احترامیه ... و حقش بود رای رو بهش بدم .... از اونوز GEARS 3 هم بازی شاهکاری بود ...
منم به MW3 رای دادم چون واقعا نشون داد که بازی قابل احترامیه ... و حقش بود رای رو بهش بدم .... از اونوز GEARS 3 هم بازی شاهکاری بود ...
e ... e ....e
اصلا حواسم به این بازی نبود .
راست میگن .
اگه میشه نظر سنجی رو از اول بذارین و Bulletstorm رو هم بین گزینه ها قرار بدین ، من بهش رای میدم .
خیلی بازی خوبی بود و از همه شوتر های امسال بهتر بود .
امسال بین شوتر ها عاشق کال آف شدم ولی از اونجا که هر سال شاهکاری به اسم گیرز 3 نمیاد به این بازی رای دادم... گیرز 3 برام تکرار نمیشه به این زودیا مطمئنم... حتی کال آف که اینقدر بازی می کنمش هم تاثیر عمیق گیرز رو روی من نمیذاره من گیرز 1 رو تموم نکردم ولی کلا نتونستم اون ارتباط لازم رو با 2 برقرار کنم دلیلشو نمی دونم ولی گیرز 3 منو شیفته خودش کرد ماورا تصورم بود بنابراین به رایی که به گیرز 3 دادم حتی سر سوزن هم شک ندارم و لایق بهترین می دونمش
داداش این تیتر نظر سنجی اشتباهه آخه منم مشکلم با همینه
برتریییین بازیها که انتخاب شدن میانگین امتیازاشونم تو تاپیکاشون هست . این تیتر منظورش برترین بازیها طبق سلیقه ی بچه ها این فرومه و فقط برا اینه که با سلیقه 20 نفر از بچه های اینجا آشنا شیم همین
شما اصل مطلب رو بچسب اون نظر سنجیا که شما میگی بر حسب نقد و دلیله اینا همه سلیقه و احساسه
=================================
Killzone 3 فقط به خاطر گرافیک بالاش![]()
من میخواستم به Gears 3 رای بدم اما به خاطر داستان سرایی فوق العاده زیبا و صحنه های سینماتیک نفس گیر بازی MW3 جای این بازی رو گرفت!
وحید نیمه پر لیوان رو ببین...
الان من مثل اون مرده جان کافی تو فیلم مسیر سبز هستم.....همه چیو میبینم درک میکنم اما دیگه چه کنم از درون داره افسوس میخوره ...دل هستش دیگه کاریش نمیشه کرد...
ملاک خالی گرافیک مهم باشه که اصلا رای ندیم بهتره....Killzone 3 فقط به خاطر گرافیک بالاش![]()
گیم پلی...هوش مصنوعی....دیالوگ ها ...نگاه ها سیستم کاورگیری شاهکارش مرحله ماشین های اسقاتی (درست نوشتم ؟)
برف ...سرما یارو یخ رو سیبیلش جا انداخته بود ی: دی کیلزون 3 فوق العاده بود
(کسی به متاش توجه کنه یه سر به پلتفرمر ها بزنه بعد اورین )![]()
Last edited by Layken; 03-01-2012 at 14:24.
نیمه پر لیوان یعنی ما همینه که هستیم درست نمیشیم!وحید نیمه پر لیوان رو ببین...![]()
![]()
تنها killzone 3 رو بازی نکرده بودم ولی میدونم به پای شاهکار اکتیویژن نمیرسه...
آره ..کاملا موافقم...
منظوره منم این بود ک تو ژانر FPS اگه کلی نگا کنیم گیمرای ایرانی cod رو بیشتر میپسندن اما گیمرای خارجی ...
والا همچین هم نیست من کلی بچه های خارجی رو میشناسم که با COD بیشتر حال کردند ... و اصلا فکر نمیکنم این چیزی که شما میگی درست باشه ...
فروش وحشتناک بازی هم حداقل تا یه درصدی این قضیه رو نشون میده که تو کشورهای خارجی هم طرفدارهای COD خیلی زیاده ؟؟
من خودم یه زمانی ( قبل از عرضه ) وقتی میومدم فروم های ایرانی همه به طور کامل بتلفیلدی شده بودن ولی فرومهای خارجی اصلا اینطور نبود ...
Last edited by Abolfazl3007; 03-01-2012 at 19:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)