با تشکر از سپاهان2012
با تشکر از سپاهان2012
من از طریق راه دور می تونم با دادن ip valid سیستمم به مودمش وصل بشم؟؟
آیا اینترنت اون سیستم 100 درصد وصل هست؟؟؟؟
یعنی من برام مهم هست بدونم اینترنت سیستمی که در دفترم قرار داره قطع شده یا نه؟؟؟؟
راهی ساده هست که بشه اینو فهمید؟؟؟؟مثلا از اینجا به اون سیستم پینگ یا تل نت داد و مطمون شد اینترنتش وصل هست؟؟یا هممین که من میتونم با زدن ip valid اون سیستم به مودمش وصل بشم یعنی اینترنت هم وصل هست؟؟
خیلی مهمه برام تو رو خدا کمک کنید؟؟
از نرم افزار تیم ویوور نمی خوام استفاده کنم چون با چند بار وصل شدن اررور های مختلفی میده؟؟
سلام.
همین که وارد تنظیمات مودم اونجا میشی یعنی از یه راهی واردش شدی و اون راه چیزی جز اینترنت نیست.
درضمن برای اطمینان بیشتر میتونی به اونور Remote Desktop بزنی ببینی اگه باز کرد یعنی وصله اگه نه قطعه.
مشکل من اینه که به مودم وصل میشم
ولی اون سیستم حتی باش میشه به همه سایتها پینگ زد ولی وقتی با اکسپلورر می خوای صفحه وب رو باز کنی نمی تونه باز کنه؟؟
و حتما باید یه بار کابل شبکه رو در بیاری و بزنی جا؟؟؟تا وصل بشه
این در حالی هست که در همون حالت که نمیشه مثلا در اکسپلورر سایت یاهو رو باز کرد در cmd میشه به همین سایت پینگ کرد و reply گرفت؟؟؟
نم دونم مشکل از چیه؟؟
کسی نیست کمک کنه؟؟
کسی می دونه از طریق telnet چطور میشه به یک سیستم وصل شد؟؟؟
مشکل عجیب غریبی داری.
یه چک بکن ببین موقع مانفیگ مودم On Demand رو فعال نکردی؟
یه مشکل جدید؟؟
من تا امروز هر وقت به ip ولید مودمم پینگ میزدم از همون ip جواب reply میگرفتم و در نوار آدرس هم که میزدم به تنظیمات مودم وصل میشدم؟؟
ولی حالا من وقتی آی پی ولید مودم رو پینگ میکنم پیغام reply میگیرم و لی این اررور هم هست؟ttl expired in transit
البته از یه ip دیگه reply می گیرم؟؟
در نوار آئرس هم که میزنم به تنظیمات موذم وصل نمیشه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)