من gx680 دارم و خيلي ازش راضيم البته مدل fhd
قيمتش هم فكر كنم متعادل شده باشه
من gx680 دارم و خيلي ازش راضيم البته مدل fhd
قيمتش هم فكر كنم متعادل شده باشه
ASUS N55SF اصلا در مقابل این مدل ها کانفیگ مناسبی نداره که بخواهد در سال 2012 انتخاب بشه
asus n55sf به نظر من کانفیگ خوبی داره اما ظاهر نه ! کیبردش هم خوب نیست ! صداش هم مشکل داره !
این رده بندی رو نگاه کنید
رتبه N55SF حتی از Y570 که توی این نظرسنجی محبوبه بالاترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته قبول می کنم که مشکلاتی هم داره
دوست عزیز این مقایسه فقط در بخش Multimedia است...و بهتره بدانید که در این سایت اصلا لپ تاپ HP 6190se وجود ندارد و مورد بررسی قرار نگرفته و فقط مدل DV7-6190ef مورد بررسی قرار گرفته.
Last edited by mzc1993; 13-01-2012 at 23:32.
خیلی خیلی معذرت....
اگه n55sf بود از همشون بیشتر رای میاورد به جز g53w.......
راستی ایراد n55sf فقط صداشه که اونم از صفحه روی اسپیکراشه...اون ایراد محسوب نمیشه.....
در ضمن خیلی ها به خاطر ظاهرش خریدن....البته سلیقه ایه.....بازم ببخشین....
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
y570 و 6190ee دوستام دارن.مقایسه کردیم n55sf از هر لحاظ سرتره....کیفته صداش محشره....ASUS N55SF اصلا در مقابل این مدل ها کانفیگ مناسبی نداره که بخواهد در سال 2012 انتخاب بشه
شما فقط صفحه نمایش رو می بینی...مدل CPU ایسوس N55 از نوع 2630 است اما hp از نوع 2670 و گرافیک N55 از نوع DDR3 است اما HP از نوع DDR5 و همچنین ایسوس Blueray ندارد...
ببین cpu 2630 و 2670 تفاوت بسیار بسیار جزئیی دارند اونقدر نیست که بتونی روش مانور بدی. در مورد گرافیک هم باید خدمت شما عرض کنم که بازم متاسفانه اشتباه محاسبه کردید. این دو کارت گرافیک کاملا قدرت مشابهی دارند تازه 555 یه خورده ولی نه زیاد از 6770 قوی تره. حالا بحث بلو ری هم که میشه باید بازم خدمت شما عرض کنم که این دیگه بستگی به کانفیگی داره که توی بازاره اگه شما n55 با بلوری ندیدید دلیل نمیشه که بگین نداره. چرا داره و هستن دوستانی توی همین فروم که مدل بلوری دارشو دارند. بحث سیستم کولینگ این دو لپ تاپو هم بهتره پیش نکشم که کولینگ n55 قوی تره.
دانشجوی کامپیوترم و اینها رو می دونم اشتباه نکن...شرکت intel تغییراتی بین این دو مدل داده که مدل 2630 تا 2.9 اورکلاک می کند اما 2670 در هر هسته ای تا 3.1 اورکلاک می کند.و در مورد گرافیک اینکه اگر از سایت Notebookcheck نگاه کردی سخت در اشتباهی چون این سایت مدل DDR5 555 را مقایسه کرده نه مدل DDR3.پس مدل DDR3 پاینتر از 6770 است.در کل DDR5 به دلیل سرعت بیشتر و ایجاد پهنای باند بالاتر حتی در نسخه 1 گیگ DDR5 به 2گیگ DDR3 ترجیح داده می شود.اگر اطلاعات بیشتر می خواهی به لینک زیر که در همین انجمن است مراجعه کنید...
و در مورد Blueray هیچ گارانتی اصلی ایسوس در ایران مدل N55fs را با مشخصات Blueray نداد...اگر بخواهی این جوری مقایسه کنی hp 6190 هم مدل Full HD دارد اما قیمتش بالای 2 میلیون می شود و گارانتی ها مدل Full HD را نمی آورند.اگر بخواهی مدل Full HD 6190 را بخری باید از دبی خریداری کنی.
Last edited by mzc1993; 19-01-2012 at 00:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)