Galaxy Gio
Galaxy Gio
Glaxy Gio نسبت به Xperia mini , live دوربین ضعیفتر ، پردازنده ضعیف تر ، اندروید قدیمی تر داره و به اندروید 4 آپدیت نمیشه بقیه مشخصات تقریبا مثل همن
دوست عزیز htc expelorer. گزینه خوبیه درسته پردازندش ٦۰۰ ولی خیلی از ویلدفایر اس سرعتش بیشتره چون نوعش فرق میکنه, اندروید ٢,٣,٥ و سنس ٣,٥ داره که. خیلی زیباست,
در ضمن دو خصوصیت داره ساپورت فلش و فرمتهای تصویری divx ....البته دوربینش از گزینه های دوستان ضعیفتره
بدون گارانتی ٢٦۰ یاس ٢٩۰,صفحش هم ٣.٢ اینچ
Last edited by yee_pesare; 29-12-2011 at 18:21.
Galaxy GIO
بهتره بودجه رو یه کم افزایش بدی و لایو بخری....
290 دوستان قیمت دادن که خوبه تو خریدش شک نکن تا قیمتش نرفته بالا با این قیمت خوشگل دلار....
جیو و امثالش توصیه نمیشه چون ضعیفن و قدیمی شدن... xperia min هم هست ولی میگن یه سری مشکل پیدا کرده الته میگن تولیدای جدید این مشکل رو نداره فکر کنم تولید هفته ی 34 به بعد بود پشت گوشی ها نوشته....
Last edited by Pedram_mrn; 29-12-2011 at 22:20.
لایو 290 هست
حرفای پدرام تایید میشه!![]()
همون فیلمبرداری اچ دی لایو کلی ارزش داره.
جیو قدیمی شده دیگه ارزش خرید نداره. اونایی هم که میگن جیو هیچ دلیل منطقی واسه خریدش نمیتونن پیداکنن. آدم چیزی نمیدونه بهتره نگه !
شما که میگین gio خوب نیس دلیل منطقی تون چیه؟ آخه تا اونجایی که من می دونم هم پردازندش نسبت به قیمتش مناسبه هم سیستم عاملش قابل ارتقا هست. دوربین خوب دلیل محکمی واسه خرید گوشی نیس.کسی که بخواد عکس بندازی توی خونه ی همه یه دوربین پیدا میشه.
به نظر من منطقی نیست بخاطر 40 -30 تومن گوشی ارزونتر از این همه ویژگی لایو بگذرید -شما که میگین gio خوب نیس دلیل منطقی تون چیه؟ آخه تا اونجایی که من می دونم هم پردازندش نسبت به قیمتش مناسبه هم سیستم عاملش قابل ارتقا هست. دوربین خوب دلیل محکمی واسه خرید گوشی نیس.کسی که بخواد عکس بندازی توی خونه ی همه یه دوربین پیدا میشه.
مقایسه شون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی های این رنج ، همه سخت افزار ضعیفی دارن که حتی تو یه اس ام اس دادن ساده با هنگ کردن پدرتونو در میارنگوشی مثل جیو خریدش اشتباه محظه... چون واسه کار های ساده سخت افزارشون کم میاره...
تنها گوشیایی که سخت افزار قابل قبول و قوی دارن ، Sony Ericsson Live With Walkman , Xperia Mini , Xperia Mini Pro هستن ، مینی مثل اینکه مشکلای فنی داره ، مینی پرو یه مقدار کوچیکه و دکمه بکش هم مثل اینکه مشکل داره... بهترین گزینه Live With Walkman ــه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)