اون باعث میشه اطلاعات BIOS که روی CMOS هست حفظ بشه . مثل تاریخ و ساعت و کلاک CPU و ...
اون باعث میشه اطلاعات BIOS که روی CMOS هست حفظ بشه . مثل تاریخ و ساعت و کلاک CPU و ...
بعد خازنو ترانزیستو رو اینا هم کشکن...
یادته گفتم یه برق ضعیف تو سیستمه ؟؟؟؟
لطفا به این سوال جواب بده ::
چرا شما سیستمتو نمی بری بزاری تو تشتو بشوریش ؟؟
خنده داره نه ؟؟؟ ولی جوابش همون برق تو خازنه که اگه آب بهش برسه شارتی میکنه ولی اگه بتونی برقشو خالی کنی میتونی سیستمتو ببری و با اسکاج بشوریش 4 5 روزم بزاری خشک شه بعد دوباره راش بندازی!!! می گی نه ؟؟
آره. سعید درست میگه. واسه امتحانشم میتونین بعد از Hibernate هم از برق بکشین هم باطری رو بکشید بیرون. بعد که روشن میکنین میبینین که سریع run میشه. => ولتاژی وجود نداره.![]()
یه راهنمایی بعضی وقتا که سیستم رو هایبرنت یا اسلیپه میخام روشن کنم نمیاد باید حتما دکمه ریستو بزنم؟!!!!!!![]()
من که وقتی میخوام روشن کنم یکی از دکمه های کیبورد یا موس رو میزنم و خیلی راحته![]()
خیر شما با برنامه HDD REGENERATOR بد سکتور های هاردتونو از بین ببرید و تنظیمات سیستم رو چک کنید بعد اقدام به هایبر نیست کردن کنید
دوسته عزیز اینی که شما میگی Sleep هستش تو حال hibernate سیستم کلا خاموش میشه
مال من هم دقیقا خاموش میشه
هم هارد هم فن پاور حتی من برق هم قطع میکنم ولی وقتی دوباره برق رو وصل میکنم وقتی کیبورد رو میزنم روشن میشه هر چی برنامه هم باز باشه باز میمونه و همونجوری
من الان موزیلا فایر فاکس رو سه ماهه که نبستمش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)