آنتی ویروستون چیه عزیز؟
احتمالا توسط آنتی ویروستون بلاک شده برای امنیت سیستم ، میتونین آنتی ویروس رو غیرفعال کنین چندلحظه پاکش کنین،
Take Care![]()
آنتی ویروستون چیه عزیز؟
احتمالا توسط آنتی ویروستون بلاک شده برای امنیت سیستم ، میتونین آنتی ویروس رو غیرفعال کنین چندلحظه پاکش کنین،
Take Care![]()
اویرا هستش
پاکشون کردم از کامپیوتر!
چرا توی فلش پاک نمیشه؟
Last edited by aref16; 27-12-2011 at 14:56.
خوبه پس ویروسها از بین رفتن.
آویرا اینطوریه که اتوران رو بلاک میکنه
روی آیکونش گوشه ی سمت راست بغل ساعت راست کلیک کرده و تمام تیک ها رو بردارین و firewall رو هم غیر فعال کنین ، بعد برین Autorun.inf رو پاک کنین به راحتی البته بعد از پاک کردنش دوباره اون تیک ها روبزنین.
Take Care![]()
فایروال رو غیر فعال کردم ولی بازم پاک نمیشه!![]()
آها ببین خود برنامه ی USB disk security رو هم ببند ، اگه میبینی مشکل داری بازم،همه ی برنامه هارو ببند از پایین و کلا یا اینکه بهتره که از Safe mode پاکش کنی که هیچ برنامه ای بالا نیاد تا ازش استفاده کنه و راحت بشه پاک کرد ، ظاهرا داخل سیستم شما برنامه های زیادی این رو دارن پروسس میکنن !
Take Care![]()
وقتی که میخوام پاک کنم این اخطار رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
123 رو واسه این لینک دادن هست !
Last edited by aref16; 27-12-2011 at 15:34.
خود pouvar رو هم وقتی میخوام پاک کنم نمیشه!
با unlocker هم نمیشه !
موندم چیکار کنم![]()
سلام
آنتی ویروس Avira_AntiVir Personal 12.0.0.861 نمیتونه ویروس رو حذف کنه،با تعویض ویندوز از بین میره؟
از Safe mode بالا بیاین ، و برین داخل MSconfig و ازونجا تب Start up برین و تیک همه ی گزینه ها رو بردارین به جز آویرا.
بعد ریستارت کنین ، باز به Safe mode بیاین و برای این فایل pouvar.exe سرچ کنین و دستی پاکش کنین .
اگه نشد نهایتا با این :
بگیرین اسکن کنین و ویروس که پاک شد پاکش کنین،
برنامه ی MBAM رو دارین روی سیستم ؟ اگه ندارین همین الان بگیرینش یا Super anti spyware یکی ازین دوتا رو حتما بگیرین و بعد از نصب باهاشون اسکن کنین که یک وقت تروجانی ، مالواری چیزی نداشته باشین
Take Care
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
من بهتون ورژن Avira internet security رو معرفی کردم همون رو دارین با آخرین آپدیت هاش ؟ جدیدش ها
من با همین پاک کردم این ویروس رو مشکلی نیست ، ؟؟؟
ضمنا از طریق safe mode اسکن کنین ، باهاش ، و کارهای پست 19 که برای Safe mode گفتم رو انجام بدین شماهم.
Take Care![]()
بنده تو سایت virscan.org این فایل ها را چک کردم مربوط به کرم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که فقط توسط سه آنتی ویروس شناخته شدند
a-squared با 0.36 ثانیه و ClamAV با 2.42 ثانیه و GData 5.3 ثانیه
با بقیه آنتی ویروسها خیالت راحت تا الان کاری از دستاشان بر نخواهد امد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)