تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 11 از 11

نام تاپيک: ویروس تغییر دهنده اسم فایل

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

MBAM

COMODO

آنتی ویروس هستند ؟؟
    سلام
    MBAM یک Anti spyware قوی هست ، بیشتر برای کسانی که زیاد داخل اینترنت فعالیت دارن ، توصیه میشه ،

که کار اصلیش از بین بردن فایلهای جاسوسی و آلوده هست ، که از اینترنت به صورت خودکار دانلود شدن، یا وقتی

وارد سایتهای آلوده شدین این ها وارد سیستمتون شدن ، و همچنین از MBAM برای از بین بردن آنتی ویروسهای

قلابی که روی سیستم نصب شدن
    استفاده میشه ، ولی برای ویروسهای سیستمی مثلا اونایی که از روی

میگیرین نه کاربردی نداره معمولا ، ولی برای حفاظت سیستم از SPY خیلی ضروری هست

COMODO هم که بستگی داره که شما کدوم ورژنش رو بگین ، ورژن Internet security داره که خودش یک آنتی

یک آنتی ویروس هست ، میشه به تنهایی ازش استفاده کرد ، ورژن Comodo firewall هست که باید در کنار یک

آنتی ویروس نصب بشه ، بهترین حسن کومودو فایروال قوی اش هست ، همچنین برای از بین بردن خرابکاری های

اینترنتی خوب عمل میکنه ، من الان خودم در حال تست ورژن Internet security ش هستم و فعلا که خوبه هست

تنها مشکلی که داره ، چون فایروالش روی حالت Learner هست همیشه به کرک نرم افزارها گیر میده ، گاها یک

برنامه که میخواد بیاد بالا سریعا بلاکش میکنه و اول از شما میپرسه که این برنامه مطمئن هست یا نه ، و دفعات

بعدی دیگه سوال نمیکنه و روی حالتی که شما گفتین کار انجام میده ، همچنین تنظیمات خیلی زیادی داره که

کاربرای خونگی یکم گیج کننده هست

آدرس دانلود دارید ؟؟
    برای کومودو ورژن Internet security میتونین ازینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنین

برای MBAM هم ازینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنین

چند وقت یک بار با اینها باید سیستم را اسکن کرد

شما اگه کومودو رو گرفتین یکبار کل سیستم رو باهاش اسکن کنین ( البته قبلش حتما باید آپدیت بشه ، که حجم آپدیت اولیه اش 100 مگ هست ) و دیگه روی همون real time protection باشه کافی هست نیازی به اسکن مجدد کامل نیست

اما برای MBAM توصیه میکنم هرروز که مخصوصا میرین نت ، باهاش اسکن کنین ، اسکنش زیاد طول نمیکشه کلا ده دقیقه

Take Care

2. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •