سلامMBAM
COMODO
آنتی ویروس هستند ؟؟
MBAM یک Anti spyware قوی هست ، بیشتر برای کسانی که زیاد داخل اینترنت فعالیت دارن ، توصیه میشه ،
که کار اصلیش از بین بردن فایلهای جاسوسی و آلوده هست ، که از اینترنت به صورت خودکار دانلود شدن، یا وقتی
وارد سایتهای آلوده شدین این ها وارد سیستمتون شدن ، و همچنین از MBAM برای از بین بردن آنتی ویروسهای
قلابی که روی سیستم نصب شدن استفاده میشه ، ولی برای ویروسهای سیستمی مثلا اونایی که از روی
میگیرین نه کاربردی نداره معمولا ، ولی برای حفاظت سیستم از SPY خیلی ضروری هست
COMODO هم که بستگی داره که شما کدوم ورژنش رو بگین ، ورژن Internet security داره که خودش یک آنتی
یک آنتی ویروس هست ، میشه به تنهایی ازش استفاده کرد ، ورژن Comodo firewall هست که باید در کنار یک
آنتی ویروس نصب بشه ، بهترین حسن کومودو فایروال قوی اش هست ، همچنین برای از بین بردن خرابکاری های
اینترنتی خوب عمل میکنه ، من الان خودم در حال تست ورژن Internet security ش هستم و فعلا که خوبه هست
تنها مشکلی که داره ، چون فایروالش روی حالت Learner هست همیشه به کرک نرم افزارها گیر میده ، گاها یک
برنامه که میخواد بیاد بالا سریعا بلاکش میکنه و اول از شما میپرسه که این برنامه مطمئن هست یا نه ، و دفعات
بعدی دیگه سوال نمیکنه و روی حالتی که شما گفتین کار انجام میده ، همچنین تنظیمات خیلی زیادی داره که
کاربرای خونگی یکم گیج کننده هست
برای کومودو ورژن Internet security میتونین ازینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنینآدرس دانلود دارید ؟؟
برای MBAM هم ازینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنین
چند وقت یک بار با اینها باید سیستم را اسکن کرد
شما اگه کومودو رو گرفتین یکبار کل سیستم رو باهاش اسکن کنین ( البته قبلش حتما باید آپدیت بشه ، که حجم آپدیت اولیه اش 100 مگ هست ) و دیگه روی همون real time protection باشه کافی هست نیازی به اسکن مجدد کامل نیست
اما برای MBAM توصیه میکنم هرروز که مخصوصا میرین نت ، باهاش اسکن کنین ، اسکنش زیاد طول نمیکشه کلا ده دقیقه
Take Care![]()