حتما حتما بدون گارانتی بگیرین...
از علاالدین بگیرین ، ترجیحا طبقه 3 به بالا... اجازه ندین هیچ نرم افزاری ، فعال سازی سیستم عاملی ، چیزی براتون انجام بده ، هیچ کاری نیاز نداره...
حتما هم توجه کنین I9100 بگیرین ، به هیچ وجه I9100G نگیرین...
حتما حتما بدون گارانتی بگیرین...
از علاالدین بگیرین ، ترجیحا طبقه 3 به بالا... اجازه ندین هیچ نرم افزاری ، فعال سازی سیستم عاملی ، چیزی براتون انجام بده ، هیچ کاری نیاز نداره...
حتما هم توجه کنین I9100 بگیرین ، به هیچ وجه I9100G نگیرین...
علاالدین که میگن بنداز بندازه نمیشه اطمینان کرد!!! حالا چرا بدون گارانتی؟ گوشی یه مرگش شد چیکارش کنم؟
با وجود بنداز بنداز بودن بهترین قیمتو اونجا پیدا میکنین... موقع خرید دقت کنین مشکلی پیش نمیاد...
گارانتی های ایرانی واسه گوشی های اندرویدی معنی نداره... اندروید به خاطر این که دست یوزر توش بازه ، موفق شده... که گارانتی کلشو زیر سوال میبره...
گارانتی های ایرانی هم ماشالا همه ی مواردی که باعث خراب شدن گوشی میشن رو جز مواردی که گارانتی شامل نمیشه اعلام کردههیچ کاری نمیکنن نامردا :|
کلا خرید با گارانتی اشتباهه![]()
خب یه سوال دیگه هم دارم ، رفیقم هم میخواد گوشی بخره اون بودجش 500 تومنه بین Galaxy S و galaxy ace گیر کرده به اون چی پیشنهاد میدید؟
این دوتا که تو یه رنج نیستن, گالاکسی اس بگیر ٤٥۰ طبقات بالا بنداز نیست, تا حالا کلی اونجا خرید کردم مشکلی نبود,برنامه ام براات اجباری نیست
میشه بگید چطوری بفهمم گوشی و باطریش اصل هست یا نه هم برای Galaxy S هم برای Galaxy S II
یارو بیکار نیست باطری رو عوض کنه!مفته قیمتش
روش یک سامسونگ ساده نوشته
فقط دقت کنید روی جعبه زده باشه i9100
ننوشته باشه I9100G ! این خیلی مهمه
میتونید اینجا اطلاعات تکمیلی رو بگیرید
forum.p30world.com/showpost.php?p=6564261&postcount=2
هرچند هاله خاکستری و نمیدونم لک دوربین و اینا اصلا دیگه نیست
اما مورد آخر رو حتما ببینید
+پیکسل سوخته
+ کد تست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)