تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 65

نام تاپيک: سلام کمک برای خرید Sony F224FX/B

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خرابی بالای HP می تونه یه دلیل برای نخریدنش باشه!سونی خیلی خرابیش کمتره.
    اشتباه محض....
    N55SF خوبه منم نگفتم که بده فقط ویندوز اورجینال نداره با نور پس زمینه کیبرد پول برام مهم نیس زیاد حالا نه اینکه میلیاردر باشم نه منتها میگم یه چی عالی بخرم چند سال داشته باشمش خودم 1 تومن دارم بقیش هر چی بخرم قرض باید کنم از مادرم.اگه مدلی دیگه هست فول اچ دی و گرافیک 540 و حدااقل 500 هارد و بلوری ممنون میشم بهم بگی وین اورجینال هم داشته باشه مرسی.
    اورجینال؟! هیچ فرقی با همین کپی ها نداره! فکر نکنید ارجینال چیز خاصی اضافه داره یا...
    Asus N55SF که مانیتور بسیار توپی داره عزیز
    سونی به هیچ وجه خریدش توصیه نمیشه
    مثل این میمونه که شما به خاطر اسم برید و 300-400تومن اضافه بدید!

2. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ok merci mamnoon hala montazere nazare bagie karbar ha ham mimoonam mamnoon az hamatooon merci

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ok merci mamnoon hala montazere nazare bagie karbar ha ham mimoonam mamnoon az hamatooon merci
    من ایسوس n55 رو با کانفیگ زیر از تبریز خریدم 1680. البته 2 هفته پیش و الان شنیدم تا 1800 هم رسیده
    cpu:2670QM 2.2 gh
    ram :8gig
    Gpu: 555gt 2gig
    led: 1920*1080 full hd
    windows 7 orjinal home permium
    bluray
    hdd: 750 gig
    لپ تاپ تو استفاده معمولی کاملا خنکه ولی تو گیم های سنگین داغ می شه که فکر کنم با یه کول پد خوب مشکلش حل می شه. صدای فوق العاده که تو هیچ لپ تاپی نمی تونی پیدا کنی صفحه نمایش فوق العاده با کیفیت تنها ایراد کیبورد و نداشتن بک لایته که چیز خیلی مهمی نیست این کانفیگ بهترین و مناسبترین انتخاب هست مطمئن باش چون اولا سونی گرونه و در ضمن شاید کمی مانیتورش بهتر باشه که اونم معلوم نیست در ضمن گرافیک ضعیفتر و صدای ضعیفتری داره. اگه با این کانفیگ تونستی پیدا کنی شک نکن تو انتخابش

5. 4 کاربر از ali_n2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من خودم ایسوس دارم شش ماه نشد رفت گاراتی نه بازی کردم و...
    به نظرم همون سونی رو بگیر

7. 2 کاربر از asstubirs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مرسی ممنون این دوستمون میگه N55SF وین اورجینال دارشو خریده دوست عزیز الان ارزونتر هم شده.CPu که عالیه 2670 گرافیکشم که توپه فقط بکلایت نداره.بعد کاربر عزیز میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من ایسوس داشتم 6 ماه نشد ویران شد.دوستان توجه کنن با توجه به اینکه من کرمانشاه زندگی میکنم دسترسی به هیچ گونه خدمات پس از فروش ندارم نمایندگی سونی داره ها تو شهرمون نمایندگی سونی ایران رهجو ولی اگه یه موقع خدایی نکرده لپ تاپم یه قطعه کوچیکش طوریش بشه باید تا تهران من میدونم بگازونم از اینجا تا تهران هم 6 ساعته.به اون دلیل میگم دوستان یه چی معتبر خوب رو بهم توصیه کنن.ممنون از همه شما عزیزان و دوستان بازم منتظر نظر همگی دوستان میمونم.انشالا نظرات همه رو بررسی و مطالعه میکنم و در اخر تصمیممو میگیرم.مرسی.یا علی.

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خرابی بالای HP می تونه یه دلیل برای نخریدنش باشه!سونی خیلی خرابیش کمتره.
    سلام دوستان . (یعد کلی مدت گفتم یه سری بزنم اینجا)

والا این پست رو دیدم نتونستم جواب ندم . اصلا و ابدا باهاتون موافق نیستم .
    ببین من اکثر دوستان و اشناهانم سونی دارن خودمم hp دارم . اینکه به یقین بگیم خرابی hp خیلی بالاست یا سونی درست نیست و رو هوا حرف زدن درست نیست .
    والا من چند نفر دیدم از آشناها سری f سونی داشتن ولی بعد 1 سال هم نشده هارد خراب شده و رفتن گارانتی یا مشکلای دیگه . من که خودم hp دارم از کیفیت قطعات واقعا راضی ام و هیچ مشکلی نداشتم تاحالا . به هر حال ممکنه پیش بیاد برای هر کی .
    همچنین ایسوس هم با کیفیت هستش .
    در کل من با آقای zimka_14162 موافقم و دو مدلی که از Hp و ایسوس گفتن عالیه مخصوصا hp . اگه با hp کار کنی فکر کنم دیگه با برند دیگه ای کار نکنی . من که راضی ام .
    البته فقط یه مشکلی باهاش داشتم که اونم داغ کردن زیادیش بود که البته فکر کنم به دلیل طراحی های بدنه سری های جدیدش این مشکلش هم حل شده باشه . حالا دوستان بیشتر میتونن کمک کنن .

10. 2 کاربر از h_starboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مرسی ممنون داداش گلم تشکرم ازت کردم همچنان منتظر همه کاربران پیشکسوت و حرفه ای لپ تاپ هستم واسه نظر دادن که من استفاده کافی رو ببرم از همه تقاضا دارم که بیان نظر خودشون رو اعلام کنن و بگن سونی F224FX چه طور لپ تاپیه ایا ارزش خرید رو داره یا نه ممنون.یا علی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام لپ تاپ سوني بخشي ازقيمت آن بابت نام وتبليغات است وگرنه همواره مي توان لپ تاب بابرندهاي ديگر خريد كه هم ازنظر امكانات بالاتراز سوني باشد وازنظر قيمت هم مناسب ترازسوني است وازلحاظ خرابي ربطي به برند ندارد وهربرندي درصدي ازآن امكان دارد با مشكل مواجه شود حتي سوني !

13. این کاربر از Hadis14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام لپ تاپ سوني بخشي ازقيمت آن بابت نام وتبليغات است وگرنه همواره مي توان لپ تاب بابرندهاي ديگر خريد كه هم ازنظر امكانات بالاتراز سوني باشد وازنظر قيمت هم مناسب ترازسوني است وازلحاظ خرابي ربطي به برند ندارد وهربرندي درصدي ازآن امكان دارد با مشكل مواجه شود حتي سوني !
    دوسته عزیز حرفاتون درسته و گاهی اوقات اعلام خرابی در سطح کلان میتونه یه برند رو از اعتبار بندازه مانند دل و گاهی اوقات هم میتونه یه برند رو مث سونی تا این حر بالا بکشونه که بابت اسمش هم پول بگیره

---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------

سلام دوستان . (یعد کلی مدت گفتم یه سری بزنم اینجا)

والا این پست رو دیدم نتونستم جواب ندم . اصلا و ابدا باهاتون موافق نیستم .
    ببین من اکثر دوستان و اشناهانم سونی دارن خودمم hp دارم . اینکه به یقین بگیم خرابی hp خیلی بالاست یا سونی درست نیست و رو هوا حرف زدن درست نیست .
    والا من چند نفر دیدم از آشناها سری f سونی داشتن ولی بعد 1 سال هم نشده هارد خراب شده و رفتن گارانتی یا مشکلای دیگه . من که خودم hp دارم از کیفیت قطعات واقعا راضی ام و هیچ مشکلی نداشتم تاحالا . به هر حال ممکنه پیش بیاد برای هر کی .
    همچنین ایسوس هم با کیفیت هستش .
    در کل من با آقای zimka_14162 موافقم و دو مدلی که از Hp و ایسوس گفتن عالیه مخصوصا hp . اگه با hp کار کنی فکر کنم دیگه با برند دیگه ای کار نکنی . من که راضی ام .
    البته فقط یه مشکلی باهاش داشتم که اونم داغ کردن زیادیش بود که البته فکر کنم به دلیل طراحی های بدنه سری های جدیدش این مشکلش هم حل شده باشه . حالا دوستان بیشتر میتونن کمک کنن .
    خودت یه بار دیگه متنتو بخون تا اونوقت بفهمی چقد از HP تعریف کردی...خیلیا از DELL بد گفتن که الان هیچکی نمیگیره خیلی ها هم از سونی خوب گفتن که الان داره پولی بابت اسمش میگیره...از حق نگذریم کیفیتشم خوبه

15. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام مرسی ممنون از کاربر عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متشکرم بازم همچنان منتظر نظر همه کاربران عزیز و استاد هستم.مرسی از همتون.

17. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •