سلام.جنسیس تمیز اگه بتونی گیر بیاری خیلی خوبه. از هر لحاض از 3 ماشین بالایی سر تره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.جنسیس تمیز اگه بتونی گیر بیاری خیلی خوبه. از هر لحاض از 3 ماشین بالایی سر تره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با 65 تومن جنسیس سالم و تمیز گیر نمیاد همون گزینه ها بهتره
البته اگه بتونی پولت رو به 75 یا 80 میلیون برسونی میتونی یه جنسیس بخری که طبیعتا از این سه گزینه بهتره
سوناتا هیچ آپشنی نداره ؟![]()
لطفا وقتی اطلاعات درستی ندارید پست نزنید ...
به نظر من اگه توانای افزایش بودجه تا 75 رو دارید کیا کادنزا بردارید و ازش لذت ببرید ... هیچجا واستون کم نمیذاره ، قدرت موتور عالی ، آپشن زیاد و طراحی زیبا ...
اما اگه توی همین رنج و برای جاده میخواید سوناتا به دردتون نمیخوره دلایلشم زیاده اگه میخواید که بگم
به نظر من تویوتا آریون دومین گزینس ، حتما هم گارانتی دار بخرید
منظور من اینه که سوناتا جدید در مقابل قیمتش که از ازرا هم بیشتره اپشنه زیادی نداره
بهتره یه کم تحقیق کنید درباره این خودرو ها بعد یه نفر دیگه رو راهنمایی کنید
اما باز هم من رنو لتتیتود رو پیشنهاد میدم و اگر این خودرو رو نمی پسندید تویوتا اریون بخرید
به نظر من به دلیل تحریمهای اخیر از سمت اروپا که احتمالا بیشتر هم بشه، نباید به راحتی سراغ ماشین های اروپایی رفت، یه مقداری گزینهی ماشین های اروپایی باید کم رنگ تر بشه.
دقیقاً همون طور که بچه ها گفتن، اگر بتونی یه مقدار بودجه رو افزایش بدی، برو سمت جنسیس که البته بعید میدونم یه جنسیس خوب رو بشه زیر 80 تا گیر آورد!
دنبال شاسی بلند هم که نیستی، اگر تو همون رنج قیمت دنبال ماشین میگردی، آریون بهترین گزینس. البته من خودم هزار سال انتخابش نمیکنم چون از ظاهرش (که کاملاً سلیقهای هست) خوشم نمیاد!!!
سلام .توی این لینکی که دادم 75 تومن صفرشو پیش فروش نقدی میکنه!!!!! اونوقت با 70 تومن نمیشه دست دومشو گیر اورد؟؟
این سایتی که شما لینکشو گذاشتید، خودرو رو به صورتی وارداتی عرضه میکنه، نه به صورت شرکتی که همین باعث کاهش قیمت میشه (البته کاهش قیمت اندک).
در ضمن شما یه نگاهی هم به تاریخ صفحهای که لینکشو گذاشتید بندازید! مربوط به اردیبهشت 89 هستش اون قیمت! خودرو از اون تاریخ تا به امروز افزایش قیمت شدیدی رو تجربه کرده. الان به هیچ عنوان با این قیمت نمیشه جنسیس صفر پیدا کرد، حالا چه شرکتی و چه وارداتی.
البته اگر کسی پیدا کرد بگه، ما که بدمون نمیاد با 70 تومن سوار جنسیس صفر بشیم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)