داش امین مخلصتم به شدت زیاددمت گرم ...خدا نکنه ...از راهنمایی هات ممنونم ...بالاخره یافتم !
باورت میشه این چند روزه رکورد نصب نرم/و همینطور حذفش افزار ضد جاسوسی و فایروال شکستم !!!(کاش توی گینس ثبت میشد ..حیف )
اما بالاخره بزنم به تخته نرم افزاری نصب کردم که واقعا ختم فایرواله !! (البته از نظر خودمه ...امیدوارم گاف عظیمی نداده باشم.. )
بهر حال با نصب کومودو ورژن .....5 5.5.197 بقیش طولانیه بالخره خفش کردم !
داداش به همه توصیه میکنم نصبش کنید مخصوصا موقع نصب سومین و اخرین گزینه رو نصب کنید ...کل سیستم توی مشته ادمه
هر چیز تکون بخوره سریع میگه ارباب نفسشو بگیریم یا نه ؟( باور کن من چون چند روزه توی نخ فایروال و اینطور چیزام ...این اخری ذوق زدم کرد! ...خیییییییییییییییییییییل حال کردم باهاش !
فقط این ورژنش بدرد میخوره و هست !!! من ندیدم ..سایت اصلیشم نرفتم ! قبلا دربارش شنیده بودم ..اما الان باور کردم
فقط باید بعد از نصب تنظیمات دقیق باشه و جلوی اپدیت هم بگیری ضرر نداره ... کیف میکنی ... یکم احساسی شدم نه ؟
خلاصه هر چی بگم کم گفتم ... باورت میشه سرعت لود صفحه بالا رفته ...چراغ مودم تیک نمیزنه !!!چشم نخوره ...توپ توپه ..
اینم لینکش میزارم تا بقیه هم استفاده کنن ...فقط خیلی دقیق مراحل نصب و بعد از نصب باید طی شه ...لایسنس مجانی ...البته اپدیت نشه بهتره ... فقط موقع نصب سوالات مهمه مثلا فایر خالی یا دومیش فایر با اسپی و اما سومیش عالیه ...
در ضمن گزینه greedbudy نزنیم بهتره چون انوقت شاید لایسنس باید فعال کرد ...خلاصه این تجربه من هست ...فوق العاده هست ...بنظرم عالیه ...
چقدر حرفیدیم اینم لینکی که بدرد من خورد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]