گالاکسی اس کاملا قدیمی شده و از رده خارجه طوری که اندروید 4 فعلا براش برنامه ریزی نشده !!
از لحاظ دوربین که Neo هشت مگاپیکسل و گلکسی اس 5 هست از لحاظ سیستم عامل که بالا گفتم از لحاظ سخت افزار هم تقریبا مشابه هستن مشخصه کدوم سرتره
گالاکسی اس کاملا قدیمی شده و از رده خارجه طوری که اندروید 4 فعلا براش برنامه ریزی نشده !!
از لحاظ دوربین که Neo هشت مگاپیکسل و گلکسی اس 5 هست از لحاظ سیستم عامل که بالا گفتم از لحاظ سخت افزار هم تقریبا مشابه هستن مشخصه کدوم سرتره
نمیشه به طور مطلق گفت کدوم بهتره...
اما این که گلکسی اس از رده خارجه ، کاملا حرف بی منطقیه...
دوربین نئو سر تر از گلکسی اس ــه...
از لحاظ آپدیت هم فکر کنم دلیل این باشه که سامی طمع کرد و خواست کسایی که میخوان برن سراغ GS رو بفرسته سراغ GS2 ... اما مسلما کاستوم رام هایی خواهد اومد واسش بدون مشکل ، چون این گوشی ، گوشی مهمیه و به این زودیا دولوپرا ازش نمیزنن...
از لحاظ سخت افزار هم کاملا GS قوی تره... اولا اینکه دیدیم که در عمل Qualcomm ها جلوی Arm ها کم میارن... از طرف دیگه هم Adreno 205 اصلا نمیتونه جلوی SGX540 بایسته...
صفحه نمایش GS هم خیلی سر تره...
اصلا نمیشه گفت کدوم بهتره... بستگی به انتظارات خود شخص داره...
چرا دعوا میکنین
من فقط سرعت گوشی برام مهمه و کیفیت نمایشگرش(میخوام باهاش فیلم ببینم)
در ضمن سونی اریکسونو اصلن جزو گوشیا حساب نمیکنم(یه تجربه شخصی)حالا بازم سامسونگ یه چیزی
اگر این فاکتور براتون مهمه بازم galaxy S
قدرت گوشی هم که نیازی به توضیح نیست چیپش میخوره Neo رو!
آپدیت هم میشه! ولی یکم دیر...
غیر رسمیش همین الانم هست=))(با کلی باگ! ولی اصلاح میشه )
قیمتا شدید رفته بالا..!!!!
ممنون از راهنماییتون
اینکه میگین آپدیت میشه منظورتون رسمیه یا غیر رسمی
من تنهامشکلم با گلکسی اس فقط همین آپدیتشه یعنی اگه از بابتش مطمئن شم حتمن همینو میگیرم
میشه قیمت الانشو بگین من شنبه میرم برم برم برا خرید
درضمن فرق Galaxy s با s plus چیه میرزه که بزارم رو پولمو اس پلاس بگیرم
غیر رسمی که به محض انتشار سورس بروبکس سیانوژن دست به کار میشن
رسمی هم احتمالا 3ماه بعد Galaxy s2
که فروشش نیاد پایین
S plus قوی تره یکم ولی ارزش نداره!
چون ساپورت دولاپریش خیلی کمتره
و اختلاف قیمتشم زیاده
قیمت الان باید 500شده باشه
شدید قیمت زیاد شده
دلار اگر میدونید اوضاعش چطور میشه با توجه به اون بخرید!
یعنی صبر کنم ارزون میشه یا نه؟
بعد عمری اومدیم یه گوشی بخریما![]()
من والا از قیمت دلار خبری ندارم
ولی دلار ارزون بشه به تبعیت از اون اینم ارزون میشه
سلام
شرمنده که باز مزاحم شدم
ازونجا که تو چند جا خوندم که سامسونگ گفته که آندروید 4 رو برا gs نمیدهیکم تو انتخابم دودل شدم و فعلن صبر کردم
به نظر شما هنوز با توجه به این موضوع بازم همون گلکسی اس بهترین گزینه برا منه یا اینکه گوشی های دیگه ایم هست که روشون فکر کنم![]()
ببینید این بنچ مارک گوشی خودم Live with walkman هست که تقریبا سخت افزارش با Neo برابره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)