اون acer که من گرفتم این امکانات رو داره منتها با پردازنده core i 5
تازه پارسال
اون acer که من گرفتم این امکانات رو داره منتها با پردازنده core i 5
تازه پارسال
800 تومان داری نکنه میخواهی i7 بگیریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین لبتاب با بهترین کانفیگ تا 800 تومان همین ایسر 5750 با کانفیگ i3 و گرافیک GT540 هست. کیفیت خوبی هم داره. به قول مسترمزممفلی دمبال قاتل بروسلی نباش
خوبه اما کلا لبتهای فوجیتسو با اینکه کیفیت خوبی داره اما آپدیت نیست. تا حدودی قیمتشونم بالاست. مثلا نسبت به 5750 هم USB3 نداره و هم کارت گرافیک ضعیتفری داره. تو که واسه بازی میخوای باید کارت گرافیک قوی برداری و بهتر از 540 فعلا نیست . اگه از این بهتر میخواهی باید حداقل تا 1200 هزینه کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انقدر واسواس نداشته باش 5750 مناسبت خودته.
باتشکر!
قاتل بروسلی رو خوب اومدی!
پس همون 5750 رو میگیرم فقط باید برم یه مقدار باهاش کار کنم!
اون 5750 که میگین مشخصاتش اینه:؟
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2330M Core i3 2.2 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHzحافظه: 4 GB DDR3 هارد دیسک: 500 GB 5400 RPM کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 520M GPU 1024 MB UpTo 4096 MBصفحه نمایش: 15.6" - Bright LED امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
پست شماره 7 به وضوح نوشتم که چه کانفیگی گفتم
شما برو بازار با گرافیک 540 پیدا کن.
.........
4530s HP ProBook چه طوره؟
زیر 1 تومان ایسر 5755/50 و 4530 بهترینها هستن.
4530 گرافیکش ضعیفتره
آقا من این 5750 رو گیر نیاوردم ولی یه مدل هست 5742G-I با همین کانفیگی که شما که گفتی:
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel 380M Core i3 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHzحافظه: 4 GB DDR3 هارد دیسک: 320 GB 5400 RPM کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 540M GPU 1024 MB UpTo 4096 MBصفحه نمایش: 15.6" - Bright LED امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows
به نظر من سونی به اندازه قیمتش کارایی نداره . لپتاپ فانتزی می زنه
و سوختن هارد هم بخاطر استفاده بد دوستتون بوده . من del xps دارم که تغریبا ۶ سال میشه کار می کنه . ۲۴/۷ روشنه
ولی چون قیمتش بالاس پیشنهاد نمی کنم .
اینا می تونن گذینه های خوبی باشن با این قیمت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هم جدیدا لپتاپاش خوب شده
ولی باز هم اگر سونی واست جالب تره این مدلی که گفتی از بقیه مناسب تره . از این بهتری با این قیمت نمی تونی پیدا کنی
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
از این مدل چند سری هست
که من H رو بیشتر پیشنهاد می کنم . یک پله بالاتره از اونای دیگه
5742G
4 گیگ رم --گرافیک:nvidia Geforce 540M --
intel core i5
hdd:640GB
LED15.6
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)