پچی نیست که بشه زبان بازی رو فارسی کرد ؟
نه منکه ندیدم.بعید هم می دونم باشه
حتی میشه گفت این بازی text base هست به خاطر همین خیلی متن داخلش بکار رفته
--------------------------------------------------------------
ببین من نفهمیدم.....یه فایل نوت پت درست کردم ریختم تو فایل دیتا این بازی....این کد هایی هم که نوشتی هم کپی کردم تو نت پد...اسم فایل هم iran.xml هستش.....unicode دیگه چیه؟
نه یه نوت پد باز کن کدها رو بریز داخلش موقع سیو کردن نامش را بذار iran.xml بعد کنار دکمه سیو یه منوی کشویی هست نوشته Encoding که وقتی منو را باز می کنی گزینه unicode را انتخاب کن.در حالت پیش فرض روی ANSI هست.
بازی آموزشم داره؟آخه خیلی این سبکو دوست دارم ولی خوب به غیر از یک ساعت فیفا منیجر تجربه ندارم!فوتبال منیجرم اصلا نزدم!
چه قدر طول میکشه خوب یاد بگیرم؟
خود بازی آموزش داره البته خیلی کامل نیست و به زبان اصلیه ولی خب تاپیک رو زدیم برای همین کار
من نمی تونم آموزش کامل بازی رو بذارم اگه شما مشکلی داشتید بپرسید بلد بودم در خدمتم
---------------------------دیگه چیزی رو دان نکنم؟همین کدهایی که دادیو وارد کنم کافیه؟
فایل را در مسیر زیر کپی کنید:
C:\...\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\editor data
این ادرسی که گفتی ادرس خود درایو بازیه یا اون ادرسیه که بازی رو اونجا سیو می کنیم...چون اگه ادرسیه که سیو می کنیم من editor data ندارم تو گزینه هام....اگه جاییه که بازی اونجا نصبه که باید بگم تو شاخه ی fifa manager 2012 یه فایلی دارم بنام editor , و بعد داخلش یه فایلی بنام دیتا...EDITOR DATA RO BAHAM NADARAM
اشکال نداره اگه چنین پوشه ای نداری یه پوشه با همین نام بساز تو همون آدرسی که گفتم(محل نصب بازی نیست داخل My Documents هست)
وین عزیزم...تو درایو سی من sport interactive....بعدش میرم فوتبال منجییر....تو این فایل matches...games...db...sounds...tactics هستش....از ادیتور دیتا خبری نیست....یعنی میگی در کنار این 5 تا فایل یه فولدر بنام ادیتور دیتا بسازم؟
یه مشکل دیگکه....من نمیتونم نوت بوک بیارم...ویندوزم نداره...اما در عوض وقتی راست کلیک می کنم و میرم تو گزینه کشویی نیو چیزایی هست به نام word و text document....چکا کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)