پاك كردن دستي مشكل ايجاد ميكنه ؟
راستي چاره اي هست كه اگر برنامه اي مخرب هي داره اينجور temp درست ميكنه حذفش كرد و يا كلا temp رو غير فعال كرد ؟ مثل سيستم ري استور
راستي هنوز برام اين موارد جاي سوال داره كه آيا قابل حذف هستن ؟
![]()
پاك كردن دستي مشكل ايجاد ميكنه ؟
راستي چاره اي هست كه اگر برنامه اي مخرب هي داره اينجور temp درست ميكنه حذفش كرد و يا كلا temp رو غير فعال كرد ؟ مثل سيستم ري استور
راستي هنوز برام اين موارد جاي سوال داره كه آيا قابل حذف هستن ؟
![]()
Last edited by رعد; 20-12-2011 at 15:21.
برای پاک کردن محتویات پوشه temp همون برنامه ای که معرفی کردم استفاده کنید ببینید حجم درایو خودتون کمتر میشه یا که نه بعد خبرش بدین .
با سلام . من دو تا ويندوز xp دارم . برنامه اي كه گذاشتين از يك ويندوز 12 گيگ ! تمپ خالي كرد و از يكي ديگه حدود 150 مگ . اما در عكس فوق كه گذاشتم نتونست تغييري بده و پوشه ها همچنان با اون حجم پابرجا هستن .
بیشتر حجم درایو شما مربوط میشه به پوشه system 32 که پوشه سیستمی پیشنهاد من اینه که از یک درایو فشا بگیرین به درایو c خودتون اضاف کنید تا حجم درایو c هم افزایش پیدا کنه .
همونی که گفتم بهترین راه برای شما پارتیشن بندی درایو c هست چون با تخلیه پوشه temp ویندوزم از حجم درایوشماکم نشده فقط تو عکسی که گذاشتین باید پوشه softwareDistribution بررسی کنم که بگم پاک کنید یا که نه .
با سلام . اين آخرين وضعيت پوشه ويندوز درايو c هست . به علت كمبود جا فايلهاي پوشه دانلود رو در softwareDistribution پاك كردم كه هنوز بلايي سر ويندوز نيومده ...
![]()
برنامه Windows Installer Cleanup Utility دان کنید فایلهای زائد درایو c خودتون پاکسازی کنیدتا حجم درایو c افزایش پیدا کنه بعدش باز آنالیز کنید درایو c رو .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم این مشکل را داشتم و خیلی بدبختی کشیدم تا فهمیدم چیکار کنم ، باز هم باید یه خود ماکروسافت اعتماد میکردیم و از امکانات خودش استفاده میکردیم
حالا روش کار :
روی درایو c کلیک راست کنید و همون Disc Cleanup رو بزنید صبر کنید تا پردازش کنه و منوی جدید را باز کنه
حالا اون بالا تب more option را بزنید و توی قسمت دوم یعنی System Restore and Shadow copies گزینه Clean up را بزنید و صبر کنید تا تموم بشه
حالا برید درایو c تون را مشادهده کنید و ببینید که حجمش درست شد . برای من حدود 20 گیگابایت آزاد شد
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)