من منظورتون رو از ریفر متوجه نشدم.
بنده هم مطلعم که ایسوز مارک معتبریه خودم ایسوز دارم 1015px. به او تاپیک -- سر زدم و مشکل رو مطرح کردم ولی هیچ کدوم از اون توصیه ها برای تاچ پدش جواب نداد.
باز هم به نظرم هیچ ارزونی بی حکمت نیست![]()
من منظورتون رو از ریفر متوجه نشدم.
بنده هم مطلعم که ایسوز مارک معتبریه خودم ایسوز دارم 1015px. به او تاپیک -- سر زدم و مشکل رو مطرح کردم ولی هیچ کدوم از اون توصیه ها برای تاچ پدش جواب نداد.
باز هم به نظرم هیچ ارزونی بی حکمت نیست![]()
اینجور که شما گفتید گفتم شاید مدل برگشتی به کارخونه برای تعمیر بوده ( این مدل ها به هر دلیلی کار نمیکنن بر میگردن و تعمیر میشند ..)
موس پد رو فکر کنم باشه ولی بقیه مشکلاتش تایید نشده![]()
احتمالا مدل اول 1215p بوده فک نمیکنم هیچ کجا این قیمت 1215b بدند![]()
در 1215B بودنش که شک ندارم حتی روی Directx 11 هم تاکید شده بود همینطور c-50 ولی وقتی پورت USB3 روش ندیدم گفتم ممکنه از تولیدهای اولیه باشه ولی بحث ریفر بودن و ... رو نمیدونم ولی ظاهرش که به نظر آک میومد.
تا اونجا که یادمه 1215B بود که 1 گیگ رم و هارد 250 و CPU c50 داشت و قیمت هم حدود 450 اینا بود.فکر کنم گارانتی هم نداشت
.1215B با 2 گیگ رم و هارد 500 هم نهایتا" با گارانتی 600 تومن.
به نظر مياد مدل اولي كه گفتم همين كه ميگي باشه چون C-50 رو كه نوشته بود، امروز ميرم دقيق ميپرسم.
راستی قیمت 600 تومن (یا دقیقتر بگم 590-595) قیمت تهران هست .و CPU E-350 که به مراتب قویتر از C-50 هست و البته گارانتی الماس.
مدل C50 که گفتین فکر کنم گرافیک معمولی داره و 6310 نیست(یادم نیست)وUSB3 هم نداره.
ضمنا اینکه USB3 کاربرد داره یا خیر.....بله بسیاری از هاردهای اکسترنال جدید با این تکنولژی جدید ارائه میشن .
براي من هم USB3 كم اهميت نيست (و در واقع مهم هم هست) در مورد كارت گرافيكش هم مدلش رو دقيق نميدونم امروز ميپرسم ولي همونطور كه گفتم برچسب DirectX 11 رو داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)