تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: با 700 میشه چی خرید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mnh40's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون . ولی فک نکنم اینطوریام که میگی باشه . خودم یه مانیتور الجی دارم که الان تصویرش کمی پرش پیدا کرده

به قول شاعر :

از ما گفتن بود بانگهی دریا شود
    مونیتور من هم ال جی هست الان نزدیک به 4 سال به خاطر کارم روزی 12 ساعت بعضی روزها هم 24 ساعت روشن هست ولی تا حالا مشکل نخوردم مونیتور قبلیم هم ال جی بود و نزدیک به 10 سال هم با اون کارامو انجام دادم و هنوزم سالمه
    به هر حال ما گفتیم سامسونگ نخر نگفتیم که حتما ال جی بخر گفتم اکثر لوازم خونگی من از جارو برقی بگیر تا یخچال و لباسشویی و تلویزیون و ظرفشو و ... همه ال جی هست و منم راضی

---------- Post added at 07:29 AM ---------- Previous post was at 07:26 AM ----------

تر من هم میشنوی ال جی نخر
    چون اولش خوبه ولی بعد نه
    سونی با شارپ

دوست مهربان سلام :

در جواب شما بگم که دوست عزیز ما فقط 700 تومان می خواد هزینه tv بکنه بره سونی یا شارپ بخره

دوم اینکه به شما هم میگم سامسونگ نخر

2. این کاربر از mnh40 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه atlas ap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من که گیج شدم
    کسی هم نیست که یه راهنمایی کامل کنه تصمیم قاطع بگیریم

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من که گیج شدم
    کسی هم نیست که یه راهنمایی کامل کنه تصمیم قاطع بگیریم
    سلام دوست عزيز
    منم چند وقتي دنبال خريد LCD بودم تا به اين نتيجه رسيدم كه بهترين گزينه تو اين رنج SAMSUNG D585 هستش.
    كه يه هفته پيش خريدمش.وكاملا ازش راضيم كه هيچ حتي بيشتر از اون چيزي كه انتظارشو داشتم...
    مخصوصا گيرنده ديجيتالش فوق العاده س
    يه تاپيك هم درمورد D585 ايجاد كردم.اگه سوالي داشتي ميتوني اينجا بپرسي:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by esi222; 20-12-2011 at 10:50.

5. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

[QUOTE=esi222;6712333]سلام دوست عزيز
    منم چند وقتي دنبال خريد LCD بودم تا به اين نتيجه رسيدم كه بهترين گزينه تو اين رنج SAMSUNG D585 هستش.
    كه يه هفته پيش خريدمش.وكاملا ازش راضيم كه هيچ حتي بيشتر از اون چيزي كه انتظارشو داشتم...

امشب از مسیرم که میومدم رفتم دیدم و قیمت گرفتم چیز خوبی دیده میشه احتمالا همینو تا آخر هفته که پول گیرم اومد میگیرم. 32 میداد 590 و 37 میداد 850 تومان (مشهد)

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امشب از مسیرم که میومدم رفتم دیدم و قیمت گرفتم چیز خوبی دیده میشه احتمالا همینو تا آخر هفته که پول گیرم اومد میگیرم. 32 میداد 590 و 37 میداد 850 تومان (مشهد)
    پشیمون نمیشی
    خودت میتونی از نزدیک با مدلای هم سطح خودش مقایسه کنی
    مثل Sony cx520 یا ex520

8. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    يه تاپيك هم درمورد D585 ايجاد كردم.اگه سوالي داشتي ميتوني اينجا بپرسي:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام به دوست مهربان:

امیدوارم بعداً پشیمون نشی من که 6 _7 ماه نبود سامسونگ خریدم سوخت چند تا از آشنا هامون هم که خریده بودند برای اونها هم نصف صفحشون سیاه شده و پر پر میزنه تازه 1230000 هزار تومان هم پولش رو داده بودم حالا شما که 700 تومن پول دادید ببینید چی میشه خلاصه ما هم گول همین تایپیک های سامسونگ رو خوردیم که خریدیم .یکی پیدا شد گفت که 700 میخره یعنی 530 زیر قیمت منم سریع ردش کردم رفت و رفتم ال جی خریدم الانم که راضی هستم یکی از فروشندگان سامسونگ تو جمهوری که ازش پرسیدم گفت که اکثر قطعات تی وی های سامسونگ همه تایوانی هستند و چینی و به خاطر همین هست که اینجوری میشه ( البته اینو اون فروشنده هه میگفت ) خلاصه امیدوارم که برای شما اینجوری نشه و سالیان سال استفاده کنی ولی اگه بعد چند ماه مشکل دار شد بیا و یه تایپیک بزن و خودت اعتراف کن ( قبول )

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امشب از مسیرم که میومدم رفتم دیدم و قیمت گرفتم چیز خوبی دیده میشه احتمالا همینو تا آخر هفته که پول گیرم اومد میگیرم. 32 میداد 590 و 37 میداد 850 تومان (مشهد)[/QUOTE]

یعنی ما اینهمه گفتیم سامسونگ نخر روضه خوندیم برو بخر فقط امیدوارم پشیمون نشی البته تو مدل های بالاش که قیمتاش بالای 1800 باشه فکر نکنم چنین مشکلاتی پیش بیاد ولی به من اگه اونم مجانی بدن قبول نمیکنم
    خلاصه اگه هرکی پیدا بشه و سامسونگ بخواد به ما هدیه هم بده یه چیزی هم میزارم روش میگم ببر بده به یکی دیگه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به دوست مهربان:

امیدوارم بعداً پشیمون نشی من که 6 _7 ماه نبود سامسونگ خریدم سوخت چند تا از آشنا هامون هم که خریده بودند برای اونها هم نصف صفحشون سیاه شده و پر پر میزنه تازه 1230000 هزار تومان هم پولش رو داده بودم حالا شما که 700 تومن پول دادید ببینید چی میشه خلاصه ما هم گول همین تایپیک های سامسونگ رو خوردیم که خریدیم .یکی پیدا شد گفت که 700 میخره یعنی 530 زیر قیمت منم سریع ردش کردم رفت و رفتم ال جی خریدم الانم که راضی هستم یکی از فروشندگان سامسونگ تو جمهوری که ازش پرسیدم گفت که اکثر قطعات تی وی های سامسونگ همه تایوانی هستند و چینی و به خاطر همین هست که اینجوری میشه ( البته اینو اون فروشنده هه میگفت ) خلاصه امیدوارم که برای شما اینجوری نشه و سالیان سال استفاده کنی ولی اگه بعد چند ماه مشکل دار شد بیا و یه تایپیک بزن و خودت اعتراف کن ( قبول )
    ------------------------------
    Last edited by esi222; 20-12-2011 at 13:48. دليل: اشتباه شد،یه پست دیگه دادم!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به دوست مهربان
    تودیگه از کجا فهمیدی که من مهربونم

امیدوارم بعداً پشیمون نشی من که 6 _7 ماه نبود سامسونگ خریدم سوخت چند تا از آشنا هامون هم که خریده بودند برای اونها هم نصف صفحشون سیاه شده و پر پر میزنه تازه 1230000 هزار تومان هم پولش رو داده بودم حالا شما که 700 تومن پول دادید ببینید چی میشه
    مگه گارانتی نداشتن؟
    مدلاشون چی بوده؟
    اگه یکی دومدل مشکل داشته،دلیل نمیشه که کلا TV سامسونگ رو زیر سوال ببری

خلاصه ما هم گول همین تایپیک های سامسونگ رو خوردیم که خریدیم .
    ولی من از روی تاپیک انتخاب نکردم،بلکه از تاپیک ها راهنمایی گرفتم و طبق تحقیق و بررسی خودم انتخاب کردم.که از نزدیک چندین مدل رو مقایسه کردم...

خلاصه امیدوارم که برای شما اینجوری نشه و سالیان سال استفاده کنی ولی اگه بعد چند ماه مشکل دار شد بیا و یه تایپیک بزن و خودت اعتراف کن ( قبول )
    یعنی شما میگی که همه TV های سامسونگ اینجورین!؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

یعنی ما اینهمه گفتیم سامسونگ نخر روضه خوندیم برو بخر فقط امیدوارم پشیمون نشی البته تو مدل های بالاش که قیمتاش بالای 1800 باشه فکر نکنم چنین مشکلاتی پیش بیاد ولی به من اگه اونم مجانی بدن قبول نمیکنم
    خلاصه اگه هرکی پیدا بشه و سامسونگ بخواد به ما هدیه هم بده یه چیزی هم میزارم روش میگم ببر بده به یکی دیگه [/QUOTE]
    از راهنماییت ممنون ولی داداش خودم 2 الی 3 سالی هست که سامسونگ داره هیچ مشکلی هم نداشته تا به حال. فکر نکنم یه تجربه شخصی مهر ابطال به کل سامسونگ بزنه در هر صورت

14. این کاربر از atlas ap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •