تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: مورد عجیب اینترنت همراه اول

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا من رفتم مخابرات شهرمون گفتند که ما اشتباه نمی کنیم و از این حرفها
    من که از خیر سی تومن گذشتم ولی از این به بعد بمیرم هم از این اینترنت همراه اول استفاده نمی کنم.
    نحوه محاسبش خیلی جالبه 30=500-530

---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

یعنی من به اندازه پونصدوسی هزار تومن اینترنت استفاده کردم و همراه اول زحمت کشیده پونصد هزار تومن تخفیف داده. در حالیکه شش تا بسته یه روزه رو برداشته یه کیلو بایت یه کیلو بایت واسش هزینه انداخته و لطف کرده یه مقداریشو تخفیف داده. و به جایه شش تومن سی تومن هزینه اینترنت انداخته
    معلومه که قبول نمیکنن ولی اگه خیلی پیگیر بشی میشه یه کاری کرد! همراه اول که خودش رو بزرگترین اپراتور خاور میانه میدونه هنوز سیستم مالی درست و یکپارچه نداره!!!

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

منم وقتی بسته ی 1 روزه رو فعال میکنم وقتی با 09990 تماس میگیرم و کارکرد میاندوره رو میزنم مبلغ استفاده از اینترنت رو آزاد محاسبه میکنه مثلا میگه کارکرد شما 35000 تومن ولی وقتی قبض میاد همون 1000 تومن میاد.
    این مشکل شما احتمالا از سیستم محاسباتی و صدور قبض همراه اوله .

آقا من رفتم مخابرات شهرمون گفتند که ما اشتباه نمی کنیم و از این حرفها
    من که از خیر سی تومن گذشتم ولی از این به بعد بمیرم هم از این اینترنت همراه اول استفاده نمی کنم.
    نحوه محاسبش خیلی جالبه 30=500-530

مرده شور این اپراتورهارو ببرن - برو شکایت کن من اگه به جای شما بودم حاضر بودم 100000 تومن خرج کنم تا حرفمو به کرسی بشونم تا حالشون گرفته شه. DVD ما خراب شده بود عوضش نمیکردن و میخواستن دست به سرم کنن منم کاری کردم که به غلط کردن افتادن خود رئیس قسمت خدمات پس از فروش LG رو مجبور کردم یه دستگاه نو بفرسته در خونه.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •