تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 53

نام تاپيک: وقتی کسی در خیابان با تهدید اسلحه سرد، مدارک و پول هایتان را گرفت،چه میکنید؟

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

براي من يكبار موتور سواري جلوم رو گرفت. با دوستم بودم. 2 به 2 . طرف ديد موبايل دستمونه پياده شد بگيره و در بره. ولي اونجا كوچه پس كوچه بود و سريع دويديم و در رفتيم.
    اين رو بگم كه اگه يه وقت معتاد يا كسي كه مواد خاصي مثل امفتامين ها مصرف كرده مي تونن خيلي خطرناك باشن. معمولا در اثر مصرف چنين موادي قدرت بدني و عضلانيشون واقعا افزايش پيدا ميكنه و اگر به فكر فرار باشيد مطمئن باشيد بهتون ميرسن.
    شما هم اعلام مفقودي كن تو روزنامه و برو مداركت رو دوباره بگير.
    اين هم بگم كه دزد كه هيچي ، بعضي وقتها مدارك رو جايي جا ميذاري و انتظار داري طرف بندازه صندوق پست كه برگرده دستت ولي اين كارم نميكنن. مثالش فاميل منه كه سوار يه 206 شد تا خونه ي ما بياد ، كيفش رو جاگذاشت تو ماشين ولي مداركش هيچ وقت نيومد.

2. 3 کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

در مورد مدارک هم خیالت راحت باشه. هیچی نمیشه. فقط سریع برو اعلام سرقت بکن حل میشه.
    المثنی هم گرفتنش سخت نیست

4. 2 کاربر از my.lejend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

براي من يكبار موتور سواري جلوم رو گرفت. با دوستم بودم. 2 به 2 . طرف ديد موبايل دستمونه پياده شد بگيره و در بره. ولي اونجا كوچه پس كوچه بود و سريع دويديم و در رفتيم.
    اين رو بگم كه اگه يه وقت معتاد يا كسي كه مواد خاصي مثل امفتامين ها مصرف كرده مي تونن خيلي خطرناك باشن. معمولا در اثر مصرف چنين موادي قدرت بدني و عضلانيشون واقعا افزايش پيدا ميكنه و اگر به فكر فرار باشيد مطمئن باشيد بهتون ميرسن.
    شما هم اعلام مفقودي كن تو روزنامه و برو مداركت رو دوباره بگير.
    اين هم بگم كه دزد كه هيچي ، بعضي وقتها مدارك رو جايي جا ميذاري و انتظار داري طرف بندازه صندوق پست كه برگرده دستت ولي اين كارم نميكنن. مثالش فاميل منه كه سوار يه 206 شد تا خونه ي ما بياد ، كيفش رو جاگذاشت تو ماشين ولي مداركش هيچ وقت نيومد.
    من از این موارد زیاد دیدم.دقیقا درسته که قدرت بدنیشون زیاد میشه ولی از اون طرف اصلا نفس ندارن و نمیتونن بیشتر از چند ده متر دنبالتون بیان. تو همون چند ده متر هم با کلی فاصله ازتون عقب میفتن.
    فقط حواستون باشه کجا میدوید و داد و بیداد یادتون نره. در حین دویدن هم چشمتون کار کنه که میله ای چوبی اجری چیزی پیدا کنید برای احتیاط که یهو با موتور نیان دنبالتون و یه جای خلوت گیرتون بندازن. برید به سمت جاهای شلوغ. البته کم پیش میاد که بیان دنبالتون مگر تو توهم باشن یا بدونن یه چیز ارزشمند دارین.

خدا انشالله هیچ کس رو تو این جور موقعیت هاگیر نندازه.

6. 4 کاربر از my.lejend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه essi4300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

در مورد مدارک هم خیالت راحت باشه. هیچی نمیشه. فقط سریع برو اعلام سرقت بکن حل میشه.
    المثنی هم گرفتنش سخت نیست
    من همون لحظه به 110 زنگ زدم.
    پلیس گفت اعلام سرقت نکن، وگرنه چند هفته باید بری دادگاه و دادسرا و.....
    برات مینویسم مفقود شده.

نمیدونم شاید اگه آمار زورگیری بره بالا، براشون بد میشه، اما من که واقعا ترسیدم، واقعا جرات ندارم دیگه شب برم بیرون.

8. 2 کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بر پدر و مادرشون لعنت که این جوری مردم رو میندازن تو نگرانی و استرس و شهر رو به هم ریختن.
    مطمئن باش کاراشون بی جواب نمیمونه و یا تو همین درگیری ها کشته میشن یا گیر میفتن و اعدام میشن.
    از ریشه خرابه رفیق. باید ریششو سوزوند که باعث میشه جوون ها کشیده بشن به این سمت.

10. 4 کاربر از my.lejend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

راستی اسپری فلفل هم چیز خوبی هست.البته اگر ادم اون موقع به ذهنش برسه که ازش استفاده کنه.

کلا کلاس های رزمی هم برویم خوبه

12. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه essi4300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

راستی اسپری فلفل هم چیز خوبی هست.البته اگر ادم اون موقع به ذهنش برسه که ازش استفاده کنه.

کلا کلاس های رزمی هم برویم خوبه
    باور کن نمیشه زد.
    من خودم بدنسازی کار کردم، وقتی قمه را دیدم که ناشیانه جلوم گرفته، هیچ حرکتی نتونستم بکنم.

میدونی،اونیکه قمه کش حرفه ای باشه، ممکنه یک خط بندازه و بره، اما اینها قمه را تا دسته فرو میکنند تو شکم آدم.

کوچکترین تکونی نمیشه خورد، یک مدتی رفته بودن جلوی کوی دانشگاه ما، تمام لپ تاپ های بچه هارو به همین طریق میگرفتند.

14. 4 کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

باور کن نمیشه زد.
    من خودم بدنسازی کار کردم، وقتی قمه را دیدم که ناشیانه جلوم گرفته، هیچ حرکتی نتونستم بکنم.

میدونی،اونیکه قمه کش حرفه ای باشه، ممکنه یک خط بندازه و بره، اما اینها قمه را تا دسته فرو میکنند تو شکم آدم.

کوچکترین تکونی نمیشه خورد، یک مدتی رفته بودن جلوی کوی دانشگاه ما، تمام لپ تاپ های بچه هارو به همین طریق میگرفتند.
    دقیقا درسته. بی وجدان ها ناشی هم هستن اخه. یهو کارد و فرو میکنن تو شکمت تموم.
    بچه ها اگر بیفتین دنبال شکایت میشه از روی دوربین های مدار بسته این هارو گرفتا.

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------

این جور مواقع بهترین حرکت تسلیم شدن هست. اصلا مقاومت نکنید.

16. این کاربر از my.lejend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

من دو سال پیش داشتم از خیابون فرعی خلوتی رد می شدم که یک موتورسوار اومد روبروم و ازم پرسید:
    ..... سلام. شما این کوچه ها رو می شناسید؟(در حال اشاره به کوچه های خیابون).... که اسمشون چیه...؟
    من: کم و بیش می شناسم. کدوم کوچه رو می خواین؟
    (دو نفر بودن)
    اون: (به پشت سریش گفت) اسمش چی بود اون کوچه؟ اونم چیزی نگفت و اینم گفت خداحافظ و رفت.
    رفت و منم به رفتنم ادامه دادم. یک نکته در اینجا:
    (وقتی به رفیقش گفت اسم کوچه چی بود و اونم یطوری نگاه کرد و جواب نداد. من باید شک می کردم که نکردم! همیشه بچه ها نکته ها رو داشته باشید. خیلی مهمه. اگر من همون موقع یه احتمال داده بودم و در رفته بودم یا اونجا رو سریع ترک می کردم. اون صحنه وحشتناک جلوی چشام رفم نمی خورد.)
    یه لحظه متوجه شدم موتوری دوباره از پشت سر داره میاد اومد کنارم. همین که اومد کنارم کسی که ترک نشسته بود پرید پایین و راننده هم همینطور پرید پایین و تهدید با چاقو کرد. پولی که تو جیبم بود گرفت ازم و یبار دیگم تهدیدم کرد و رفت و دویدن ما همانا و دور شدن اونا همانا..
    سریع رفتم خونه زنگ زدم پلیس. شماره پلاکش فکر کنم یادم بود اون موقع. اطلاع که دادم مامور اومد در خونه و گفتم این اتفاق افتاده.
    گفت برو شکایت کن. منم شکایت کردم و حدودا بعد از چند ماه دزد رو گرفتند.
    فقط باید تسلیم شد همین. مخصوصا اگر طرفتون ناشی باشه.

18. 3 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

فقط باید گزارش بدی که اگر اتفاقی افتاد گردن شما نیوفته

یه دفعه در شهر نشون داد که طرف مدرک جعلی درست میکرد با هولوگرام

الان ما که مغازه داریم میگن قسطی جنس میدید عوضش شناسنامه یا کارت ملی بگیرید.که اگر طرف پولمون رو خورد هر شناسنامه رو توی مولوی 50 تومان میخرند
    50 میلیون یا هزار؟

انشاا... برای هیچ کس از این اتفاقات نیفته ، ولی همون طور که دوستان هم راهنمایی کردن حتما برو دنبال گرفتن المثنی فکر می کنم باید تو روزنامه آگهی بدی چند بار با یه فاصله زمانی مشخص
    کارت دانشجویی که ارزش خاصی نداره بعید میدونم بشه ازش سو استفاده کرد ، دنبال گواهی نامه باش
    Last edited by DrXoX; 14-12-2011 at 18:35.

20. این کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •